![]() |
Re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
jantele sunt gata:peace:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da asta e:) vezi mai spre capatul topicului ca sint poze cu toata caroseria
|
Quote:
|
Confirm starea buna a caroseriei (am vazut masina si anul trecut si anul asta).
E o baza buna de construit. |
Quote:
de fumat nu fumez de nici o culoare. asa ca e alegerea mea in deplinatatea facultatilor mintale . |
Interesant topicul, frumoase si masinile. Pe vremea lui ceausescu, copil fiind ma tot plimbam cu placere pe langa un Capri maro metalizat, una din putinele masini "straine" din oras in acea vreme. Forma sa inconfundabila, sportiva ma atragea ca un magnet. Dupa "rivolutie" am vazut-o din cand in cand, isi pierduse din stralucire, timpul si natura si-au pus amprenta asupra ei. Ultima data am vazut-o acum catva ani in comuna Perieti din judetul Ialomita, intr-un garaj aflat pe partea stanga la iesirea din localitate spre Slobozia.
|
2 Attachment(s)
Astazi masina a primit un set de jante si cauciucuri noi.:peace:
|
|
Quote:
Important este sa nu pui roti mai mici decat au fost originalele. |
Quote:
Quote:
|
Nu cred ca ai cum sa duci un motor de la ~150 cp, vechi de cand lumea, la peste 400 cp cu turbo, si sa mearga fara sa schimbi pistoanele, segmentii, bielele, supapele, chiar si vibrochenul.
L-am mai vazut pe unul din Suedia sau Norvegia care a facut cam acelasi lucru (tot cu 2.9) si a indoit in doi timpi si trei miscari o biela. Parerea mea este ca a schimbat mai multe, dar ca sa para mai interesant a dat-o asa. |
Salutare,
Are cineva un carburator weber 32/36 de vanzare ? Sau cunoasteti pe cineva care mai sudeaza in antimoniu ? Am 2 fisuri in peretele carburatorului si imi curge benzina. A, si mai caut un radiator de Ford capri mk1. Multumesc. |
Quote:
Intra pe www.skogenracing.com pentru mai multe detalii. pt. ajutori ii dau un google translate din suedeza. Traducerea insa e groaznica. |
Am intrat si eu pe forum... Motorul e departe de a fi stock la interior (si nu ma refer la M50B25).
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning