![]() |
Re: Club Ford Capri
La una din primele mele masini Ford cu motor V6 , mai exact la o Granada 2.3 , am pus aditiv 2+2 (nu cred ca are vreo relevanta firma insa) cu sau pe baza de teflon (parca) ... si motorul a ramas cu succesuri fara ungere sus pe partea soferului deci rezultatul final nu a fost chiar imbucurator.
Am pus si dura-lube tot la v6-uri (numarabile pe degetele de la o mana) si nu am observat nici o schimbare dramatica , dar cum tineam la motorul respectiv m-am gandit ca 1,5 mil in + sau in - nici nu ma saracesc nici nu transforma in ceva bogatas local. |
DAP despre acea masina este vorba,astazi i-am dat motorul jos,maine urmeaza aripile, poate am timop si de interior(mai lucrez la o masina), vreau sa o dezechipez toata si incet incet sa o duc intr-o stare cat mai buna. are cineva cieva mai multe piese de oldies pe acasa cum ar fi chederele de la usi, si haion?
|
1 Attachment(s)
au sosit si jantele:peace:
|
Cat au costat? daca nu is indiscret.:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Dau bine:D abia astept sa le pun pe masina.Stie cineva care este latimea max. care merg puse pe ele.
|
Din fabrica pe mk1 cu motoare mai tari, au fost 185/70/13 pe jante cu latimea de 6j x13.
Pe mk3, cele mai late cauciucuri puse de fabrica au fost pe Capri Turbo 2,8 pe spate= 235/60/13 pe jante 7,5j x13; au mai fost si 195/70/13 pe jante cu latime de 6,5j x13. Legal nu cred sa poti trece in talon cauciucuri mai late de 185 cu talon 70 la jante de 13. |
1 Attachment(s)
Eu am pus 205/60/13 pe 5.5j
|
2 Attachment(s)
Ma gandeam ca poate ajuta pe cineva.
jante ford mustang 4 ori 108 echipate cu anvelope cooper cobra ,jantele impecabile 500 euro |
1 Attachment(s)
cu putina munca jantele arata asa:mrhappy:
|
Foarte frumoase ies:D. Imi plac :twisted:, le-ai facut toate 4 sau doar 1?
|
doar 2 momentan 8)
|
:D O cursa spectaculoasa din tineretea Capri-urilor :
https://www.youtube.com/watch?v=5SkFS...eature=related |
Da,frumos asa ar trebui sa facem si noi cu caprele noastre,pe Transfagarasan ar iesi frumos sau pe TransAlpina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning