Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Я7B. 31-10-10 19:09

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3772558)
te provoc la un duel caci fostu proprietar nu a putu :)
in 1 saptamana sunt in bacau akm e ocazia cat mai e stoc

duel nu mai am cum ca sunt cu permisu supendat 3 luni de zile pentru neacordare de prioritate , as putea ca am 15 zile dovada dar am deja destule pb si nu mai vreau si altele:|

urmatoru pas e sa repar sageata si apoi sa o vand .am avut cu ea ghinion din prima zi de cand am luat-o :|

sageata 31-10-10 19:21

Quote:

Originally Posted by Я7B. (Post 3773123)
duel nu mai am cum ca sunt cu permisu supendat 3 luni de zile pentru neacordare de prioritate , as putea ca am 15 zile dovada dar am deja destule pb si nu mai vreau si altele:|

urmatoru pas e sa repar sageata si apoi sa o vand .am avut cu ea ghinion din prima zi de cand am luat-o :|

ti-a luat permisul din cauza Goalfei?:lol::lol::lol:

Я7B. 31-10-10 19:23

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3773174)
ti-a luat permisul din cauza Goalfei?:lol::lol::lol:

Nam fost atent :(( ce sai fac viata merge inainte:)))

Stie cineva cum se da testarea asta de redobandire ? e pe pc sau chestionare pe foaie??:| cam ce chestionare dau ?

sageata 31-10-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Я7B. (Post 3773193)
Nam fost atent :(( ce sai fac viata merge inainte:)))

Stie cineva cum se da testarea asta de redobandire ? e pe pc sau chestionare pe foaie??:| cam ce chestionare dau ?

in fiecare luni, parca. la liceul pedagogic. e pe chestionare pe foaie. sunt vreo 15 intrebari. nu mai stiu care e baremul.

Я7B. 31-10-10 19:38

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3773216)
in fiecare luni, parca. la liceul pedagogic. e pe chestionare pe foaie. sunt vreo 15 intrebari. nu mai stiu care e baremul.

Mia zis politaiul ca se da in fiecare luni si joi . as vrea sa stiu si niste detalii de la cineva care a patit-o mai exact ce se da. sa il iau si sa imi reduc la o luna din 2

viruszatu1 01-11-10 12:32

eu am dat testu` asta acum vreo 2 ani, trebuie sa iei 13 din 15 intrebari, mie cel putin mi s`a parut greu, comparativ cu ce trebuia sa inveti pentru scoala de soferi ...l`am luat a 2a oara, se da saptamanal in caz ca`l pici. succes :)

Я7B. 01-11-10 18:38

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 3775102)
eu am dat testu` asta acum vreo 2 ani, trebuie sa iei 13 din 15 intrebari, mie cel putin mi s`a parut greu, comparativ cu ce trebuia sa inveti pentru scoala de soferi ...l`am luat a 2a oara, se da saptamanal in caz ca`l pici. succes :)

Mersi mult. Din cate am inteles , acuma daca ai picat examenul , nu poti sa il mai dai si a 2-a oare trebuie sa astepti 3 luni si te duci dupa el si trebuie sa ai amenda platita .:-ss

Cristy_mat 01-11-10 20:00

este carte cu intrebarile care se dau in chestionarele alea, 13 din 15 se numeste si o gasesti la librarii, eu anul trecut cand am patit-o am luat cartea de la luceafarul. Fa toate intrebarile din carte si o sa fie usor examenul, trebuie sa faci minim 13 puncte sa iei. Ca sa poti da testarea tre' sa platesti amenda, sa faci cerere catre comandantul municipiului unde ti-a luat carnetul si sa ai dovada cu care mai circuli 15 zile(dovada sa o ai la tine cand te duci la testare). Eu am ramas fara carnet la Tg. Secuiesc si a trebuit sa fac cerere, sa o trimit prin posta si am asteptat raspunsul precum ca accepta sa dau testarea, daca e in bc, mergi la politie la municipiu la ghiseu si este o cucoana care iti explica. Eu cand am dat se putea da din nou in cazul in care picai, acum nu mai stiu...stiu insa ca abia dupa 3 ani beneficiezi din nou de reducerea pedepsei, o spun din propria experienta, anul acesta nu am mai beneficiat :lol: Multa bafta;)

Racky 01-11-10 22:41

Un loc in Bacau unde sa monteze folie Lumar stiti ? Dar sa se priceapa baietii, nu sa faca treaba de mantuiala...Eventual daca stiti ce preturi au pentru sedane-uri ( Clio Symbol ).

sofer-de-duminica 02-11-10 10:18

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 3777028)
Un loc in Bacau unde sa monteze folie Lumar stiti ? Dar sa se priceapa baietii, nu sa faca treaba de mantuiala...Eventual daca stiti ce preturi au pentru sedane-uri ( Clio Symbol ).

salut...la Pacific Blue...sunt singurii autorizati RAR din oras, din cate stiu, si parca mai sunt unii in Onesti, in tot judetul...

mergi fara probleme, baietii lucreaza foarte bine! pretul pentru un golf de ex. e undeva la 4-5 milioane...

ai aici link cu adresa...e pe strada primaverii, pe langa o scoala...
http://www.foliiauto.eu/index.php/localizare

2010 03-11-10 05:46

Quote:

Originally Posted by sofer-de-duminica (Post 3777923)
salut...la Pacific Blue...sunt singurii autorizati RAR din oras, din cate stiu, si parca mai sunt unii in Onesti, in tot judetul...

mergi fara probleme, baietii lucreaza foarte bine! pretul pentru un golf de ex. e undeva la 4-5 milioane...

ai aici link cu adresa...e pe strada primaverii, pe langa o scoala...
http://www.foliiauto.eu/index.php/localizare

Recomand si eu Pacific Blue, treaba ca la carte si cred ca multi baieti din oras pot confirma asta:!:

bc_04_aju 03-11-10 08:16

eu il recomand pe Ciprian de la Filipesti. Este chiar cel mai bun. si doi nu va ambalati prea tare folia asta nu e acreditata rar ci doar agreata daca te duci cu masina la itp trebue data jos.

Bmw_Rulllzzz 04-11-10 01:08

si eu tot la ciprian de la filipesti am pus folia. il recomand !!!!!

skype09 05-11-10 21:12

si ai sofer la crv? am vazuto astazi in trafic

Я7B. 05-11-10 21:21

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3788258)
si ai sofer la crv? am vazuto astazi in trafic

Mai sunt sofer pana pe data de 15 cu dovada ... Pe urma pieton :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning