![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
urmatoru pas e sa repar sageata si apoi sa o vand .am avut cu ea ghinion din prima zi de cand am luat-o :| |
Quote:
ti-a luat permisul din cauza Goalfei?:lol::lol::lol: |
Quote:
Stie cineva cum se da testarea asta de redobandire ? e pe pc sau chestionare pe foaie??:| cam ce chestionare dau ? |
Quote:
|
Quote:
|
eu am dat testu` asta acum vreo 2 ani, trebuie sa iei 13 din 15 intrebari, mie cel putin mi s`a parut greu, comparativ cu ce trebuia sa inveti pentru scoala de soferi ...l`am luat a 2a oara, se da saptamanal in caz ca`l pici. succes :)
|
Quote:
|
este carte cu intrebarile care se dau in chestionarele alea, 13 din 15 se numeste si o gasesti la librarii, eu anul trecut cand am patit-o am luat cartea de la luceafarul. Fa toate intrebarile din carte si o sa fie usor examenul, trebuie sa faci minim 13 puncte sa iei. Ca sa poti da testarea tre' sa platesti amenda, sa faci cerere catre comandantul municipiului unde ti-a luat carnetul si sa ai dovada cu care mai circuli 15 zile(dovada sa o ai la tine cand te duci la testare). Eu am ramas fara carnet la Tg. Secuiesc si a trebuit sa fac cerere, sa o trimit prin posta si am asteptat raspunsul precum ca accepta sa dau testarea, daca e in bc, mergi la politie la municipiu la ghiseu si este o cucoana care iti explica. Eu cand am dat se putea da din nou in cazul in care picai, acum nu mai stiu...stiu insa ca abia dupa 3 ani beneficiezi din nou de reducerea pedepsei, o spun din propria experienta, anul acesta nu am mai beneficiat :lol: Multa bafta;)
|
Un loc in Bacau unde sa monteze folie Lumar stiti ? Dar sa se priceapa baietii, nu sa faca treaba de mantuiala...Eventual daca stiti ce preturi au pentru sedane-uri ( Clio Symbol ).
|
Quote:
mergi fara probleme, baietii lucreaza foarte bine! pretul pentru un golf de ex. e undeva la 4-5 milioane... ai aici link cu adresa...e pe strada primaverii, pe langa o scoala... http://www.foliiauto.eu/index.php/localizare |
Quote:
|
eu il recomand pe Ciprian de la Filipesti. Este chiar cel mai bun. si doi nu va ambalati prea tare folia asta nu e acreditata rar ci doar agreata daca te duci cu masina la itp trebue data jos.
|
si eu tot la ciprian de la filipesti am pus folia. il recomand !!!!!
|
si ai sofer la crv? am vazuto astazi in trafic
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning