![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
intrebare de baraj :P : la ce umblu si cat:D la enb k sa nu se mai vada asa
|
mersi cypos
|
3 Attachment(s)
ceva pareri ?
|
screen !! bmp !!...naspa...
|
@CraZzy_K1D-umbla in cfg ENB-ului la motion blur si reflection power(dale mai mici)
@quick_silver2-fa pozele jpeg si mai umbla la grafica putin :D |
3 Attachment(s)
Bun, mi-am instalat versiunea 2.2.1 MWM si reflection pack de la Panther 15 :)
Ce recomandati pentru o grafica mai buna, placa video e la maxim :) iar jocul la fel. DEMO! |
ma ajuta si pe mine careva?jok jocul acesta in versiunea cip cum ar veni fara patchuri.am vista sau 7.dar cand instalez patchul 2.3 sau 2.1 imi da eroare.adik intra in jok trece video se vede si dupe imi da dont send.stie cnv de ce?eu am aflat de pe filelist ca pt a putea sa adaugi masini trebui sa ai unu din aceste patchuri.astept raspuns mai mult de la cei care au vista sau 7
|
3 Attachment(s)
Honda Civic |
11 Attachment(s)
Mazda 6:D
|
Salut all , sunt nou pe aici , am si eu o problema cu jocul ... Pana acum 10 - 15 minute aproximativ , nu am avut nici o problema cu jocul , dintr-o data a inceput sa imi dea eroare , Don't send ... ceva de genul si nu stiu de ce , cine ma poate ajuta ? Am pus un motor v8 pe un Urs , ies pe sosea sta 1 minut cel mult si imi da eroare , de la ce ar putea sa fie ? Am versiunea 2.2.1 dar treaba e ca nu am bagat nimic nou in el ca sa zic ca imi da eroare de la ce am bagat !
Stima !:shock: |
3 Attachment(s)
razvan17r din pacate asa e jocul... are multe buguri. uita-te in error log poate scrie ceva acolo...
am plecat prin paduri :D |
Quote:
apropos reusita pisicutza de pe gsm... |
Quote:
|
CraZzy_K1D mai umbla la enb-ul ala k e exagerat de mult blur.
|
@CrazyEyes-e perfect nici nu iti mai trebuiie nimik, eu de 2 luni numai folosec enb :D
@CraZzy_K1D-inceteaza cu enb ala hidos si efectele ieftine in photoshop..... @tm_kata-frumos...ai fost la tara ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning