![]() |
|
Re: Diverse discutii
exagerezi, cred k te-ai jucat cel mai mult, si ai si cea mai shmechera poza !!
|
La cat eram de beat si tot am observat ca te-ai dat cel mai mult tre ! trebuia sa intru sa te eclipsez da te-am lasat sa-ti faci numaru !:lol:
|
as dori si eu un PM cu ceva informatii despre un urs 3.5 TURBO care umbla "liber" prin bcuresti :D cine stie ceva de el? aka MTJ cred.
|
Quote:
|
chiar e 3.5t , si are MTJ la numar :)
|
un tapiter auto cunoaste careva ?
|
pe gageni era 1, si in afara orasului nu mai shtiu exact unde!! suna`l pe bonu` si intreaba`l !!
|
vezi ca ala pe gageni e cam scump....acum depinde ce ai de facut.........
|
aham, vorbesc atunci cu bonu.
aveti idee, astia care mai stiti pe la vw, cate kg are o Bora? TDi normal... de 90 cp |
aprox 1300 de kg. de ce? l-ai facut ? :D
|
tinta usoara pt clio :)
|
tipu respectiv zicea ca are 1800 .... era din buc. eram sigur ca nu sare de 1400kg .... oricum , avea cuplu mare, fiind disel
|
poti sa ti fruntea sus la tote 1.9 TDI de 90 de cai...indiferent de masina pe care e pus :)
|
Bora are in jur de 1450..1500 daca e 4motion si full. daca are si muzica aftermarket poate urca mai sus. de ce? despre ce masina e vorba tng? a ta?
dar 1800 e prea mult. nici variant, nici full, 4 motion nu trece de 1600 din fabrica. si muizca de 200 kg e prea mult. si ma indoiesc ca te-ai dat cu ea incracata cu 5 persoane :) si bagaje... taz, nu nu vreau urs (desi e o masina ideala pt | | ) dar am auzit ca rupe capul la multe masini si de aia eram curios. da, uite shanztu stie....shantzule, ia baga detalii, pls ! de 2.5T si de 3.5 normal stiam si eu..dar asta cam e bomba. fery..nu vorbim decat de masinile stock, da? iti arat Golf TDI de 90 care are 140-150? :D si decat soft daca are..inseamna 120 :D. decat cu injectoare mai mari si ajunge la 140-150 cu soft custom. asa recunosc si eu acum ca mi-as fi luat-o cu tot S3u meu de la un Golf TDI :) plecari din mers. fostul FMM. |
doar stock...potentialul e mare intradevar
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning