![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
1 Attachment(s)
Quote:
Mersi pentru parere totusi ! Si un exemplu pentru explicatia de mai sus :arrow: |
7 Attachment(s)
M-am plictisit cat am stat la junghiu asta
deci sa va spun povestea ei ... am luat-o de la fier vechi . si nu mai avea 2 rotii si am mai gasit eu 2 rotii pe acolo si le-am pus fara sa ma vada ala :-" am ajuns cu ea in garaj . si i-am aranjjat suspensia ca era prea jos si stergeau rotile de aripii . am mai ridicat-o umpic si am zis sa ii pun Hydraulice . am facut un test si merg f bine , mai aveam de rezolvat motorul si rotille . am luat un set de 4 rotii am schimbat vopseaua si un motor facut din piese . dar cand am scoso la teste am uitat sa prind capota si am dat peste o denivelare si a zburat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Crazy frumoasa poveste:lol:
Eu vin cu una mai rusty Ce ziceti?:oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
Teaser :!: |
Quote:
quick_silver2 very nice |
5 Attachment(s)
Buick.
|
radu - cum ai facut-o pe a ta asa o facusem prima data si pe a mea dar nu mi-a placut .
all- ma la voi nu tremura ma masina di toate oasele cand o lasati la pamant /:) ca la mine sa clatina ca draci parca ar avea 10000 de cai putere si nu are unde sa ii tina |
5 Attachment(s)
CraZzy_K1D-frumos ..dar tot o rabla ramane:-P..glumeam....arata bine
Radu A.K.A. G.R.M.-ii sta bine rusty bravo quick_silver2-Nustiu de ce la tine nu joaca masina adik topaie dar la mine si crazyy parca nare stare...e frumoasa Vin si eu Cu ceva mai modern Astep pareri!! |
Quote:
|
Re: Fisiere(masini,parts si altele) :Street legal racing Redline
Are cineva dacia sandero?
|
3 Attachment(s)
Nu am mai vazut de mult una pe forum am vrut sa o fac editie aniversara ca Luni fac 17 dar nu m-a lasat inima sa scriu pe ea LA MULTI ANI!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning