![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Felicitari Andy pentru locul 3 la categoria ta(2000W) la Targu Secuiesc...Spor la treaba in continuare...
Locul 2 pentru un onestean la categoria 6000W , pentru Radu cu Passatul... Weekendul asta merge careva la Zilele orasului Covasna , la liniute??? |
Quote:
|
Merci Andrei pentru urari,sunt foarte multumit de imbunatatirea scorului,numai din inlocuirea HU-ului, mai ales ca incintele mele nu au fost gandite pentru SPL ci mai mult pentru muzica si aspect.Ma bucur si de premiul 1 luat pentru Best Audio Setup,si cred cu mici modificari la componentele sistemului voi mai urca putin cu dB
|
Felicitari tuturor care au reprezentat judetul Bacau...la Piatra neamt la Romania-Albania vineri nu merge nimeni???...o mica intrunire sa zic asa:D
|
Quote:
Oricum o sa renunte la cele 2 difuzoare , adica cele 2 difuri de la Ground Zero , Nuclear 12 SPL mai exact , si o sa renunte si la a participa cu passatul...Din octombrie va pune pe Corsa 2 difuri de la GZ , 18 SPL , cele de 46 de cm diametru , impreuna cu 2 baterii PowerCell 4500 , cu 2 statii 1.8000 de la GZ , cu cuiperca pe post de evacuare si cu Wall.. |
Quote:
|
Felicitări Andi :)
|
felicitari ! la mai multe :-)
|
2 Attachment(s)
asta e pt Aleks: Uitate la PLM-ul de pe portiera... :rolleyes2:shock:
|
SE STIE!!!:lol::lol::lol:
|
Unde să scriu că sunteţi pe la casele voastre,băieţi? :lol:
Vă pup şi ne vedem acuşica :lol: |
ce irascibili au devenit oamenii pe aici:???:
sunt asa preocupati cu cearta incat au si uitat de ziua ta bai sageata. LA MULTI ANI :!::!::!: |
La multi ani si de la mine!!!
|
La mulţi ani Cristi, am să pun dincolo şi pozele mâine, acum m-am trezit că m-a lăsat somnul :lol:
Maşina pozată acolo, abţibilduită de Dan (Autosolutions) a revenit azi pentru reparat bara faţă, că o bordură n-a vrut să se dea din calea ei :lol: |
baieti ce stiti,am si eu nevoie de un dyno test la masina mea,gasesc asa ceva prin bacau...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning