![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
deci de ieri de la ora 8 seara pana acum la 6 41 dimineata am lucrat doar la masina asta si inca nu am terminato ...adik nu e finisata ...e brush 100%...in afara de jenti ...ce parere aveti ,,, in afara ca nu e finisata
|
ca idee e bine da se vede ca e lucrata de tine ;) ai cateva greseli selectii strambe...
|
2 Attachment(s)
O lucrare de a mea :oops: astept pareri ;;)
|
Quote:
- Proiectoare blurry - Jante plate si blurry - Bad boy look ireal( nu se face peste sigla) - Marirea cauciucurilor ireala - Selectii strambe la roti - Intercooler plat |
2 Attachment(s)
Cateva masini, cred ca pot posta 2 lucrari pentru ca nu am postat de muuuuuuuuult pe aici !
|
1 / zi !
Simplu, nu? |
Bine ... mersi ca mi-ai editat ( ca eu nu mai puteam ) ...
|
2 Attachment(s)
eos-u terminat :D pls comment
|
Quote:
|
mersi gabi :)
|
Leeloo.. super tare... sincer.. cand m-am uitat la masina.. nu-mi venea sa cred ca esti "incepator" (stage 1).. obiectii...nu inteleg ideea cu stapii de pe lateral... si la farul din prim plan.. selectiile putin cam patratoase... da orcum.. SUPERRRRR... BV!
|
ideia e ca contu meu de baza e L33L00 dar am luat ban pe el pt ca au fost nijte discutii despre care nu vreau sa mai aduc aminte , asa ca mi-am facut un altul LeeLoo .... faza cu stalpii era ca ei sustineau geamurile alea , care atunci cand aveam bgu vechi arata super agresiv ... asa cu bgu nou nu mai arata chiar asa :D
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Projekt X. Lucrare aniversara ! Lucarea numarul 70 !
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning