![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
cristy , voi mergeti la sibiu nu? focs cu cine vii la targu secuiesc?
|
La Tg Secuiesc merg..
|
Am si eu o intrebare...ore se mai poate inscrie masinile cu volan pe dreapta in Romania???
|
pai inseamna ca ne vedem in onesti si mergem cu totii.presupun ca inca nu stiti la ce ora ajungeti in onesti.ce stiti despre inscrieri , se fac la fata locului sau online?cu ce masini veniti?
|
Habar nu am cu ce masina..Venim doar sa ne uitam la 402m..nu ne inscriem...Nu stiu exact cand si cum plecam
|
Nu merge nimeni din Comanesti la tg secuiesc?:D...as vrea sa ajung si eu,pun bani de benzina nu e problema...doar sa fie cineva sa ma ia:D
|
boys help pls ! am nevoie rapid de o recomandare la un tapiter bun in piele sa schimb pielea la 2 scaune fata la o masina ... eventual si volanu... astept recomandari de alea bune URGENT ! merci anticipat.
|
Nu merge nimeni singur la tg secuiesc???pun bani de benzina nui problema :D
|
Quote:
ALA DE LA AUTOGARA dar nu prea are timp etc sau mai e unu pe bucegi pe la mijloc lucra bine |
Quote:
|
Quote:
|
Ki megy A Kézdivásárhely ? Miért vesz részt Bacau Car ? :)) aka ando targu secuiesco !
|
Quote:
5. csak a haladó autó show Kézdivásárhely, ki azt fent is említettük, és az előző oldalakon Kisses oricum in tg secuiesc nu e nevoie .... se vb limba romana fluent |
noi la 9:jumate plecam de la benzinaria Moll din Onesti....daca mai vine cineva din bacau anuntatima va rog la 0749983761...
|
9 Attachment(s)
Targul secuiesc 29 august 2010, vreme mohorata, a si plouat, si un mic incident la sfarsit, cateva imagini de la eveniment:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning