![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
eu cred k ar trebui sa fie o regula d maxim o masina p zi ... nu de 3 comment-uri ... de obicei e suficient un comment care sa acopere toate greselile ... vrei sa faceti post-uri sau c?
|
de acord cu ace....una pe zi atat
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
tuning honda
|
Incepand de azi, fiecare user care vrea sa posteze aici are dreptul la O SINGURA MASINA / ZI ! Cine posteaza mai multe, stie ce primeste!
|
2 Attachment(s)
.......:rolleyes2.........
|
vlad dubioasa masina da imi place:))
|
dubioasa? :lol:...seamana bara fata cu alta....da nu ii copiata...sigur(daca la asta te referi;))......alte greseli nimic?
|
nu..dubioasa ca design..daca as vedea masina asta in oglinda mas speria rau de tot=)) putin cam ireala dar totusi tare;) bv
|
bv cain .. tiai mai imbunatatit calitatea lucrarilor .. dar tot ai mai avea de imbunatatit ... farul stang si aerisirile de langa el sunt ireale ... la fel si aerisirea de la prag
vlad ... e deformat spoiler-ul , rotile mi se par micutze, dc nu se vd prin luneta?! |
dubioasa in sensul...damn ...e dementiala te baga putin in sperieti ...:))
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :lol: deci o masina pe zii ......asta e masina AUDI ..mici modificari.....
|
*jenti strambe
*grila fatza unde ai micsorat'o e putin stramba *noul peisaj e cam blur *reflexia pe asfalt cam aiurea *la carbon trb sa ii dai opacitatea mai mica |
faina ideea asta cu 1 masina / zi........a mea:D
|
2 Attachment(s)
uitasem pozele:oops: :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning