![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
10 Attachment(s)
nu stiu daca ar trebui sa postez aici dar in mica mea excursie in amsterdam am nimerit si la un garaj de tuning...pozele si filmul vorbesc de la sine...
p.s.:masina din film este un pontiac firebird din 1968 care are numa 325 bhp... |
daca te uiti la ML-ul ala din lateral, cu bandourile alea zici ca e o KIA Sorento
|
70 Attachment(s)
De sezon ...
Vazute si pozate in statiunea Neptun ... |
mama ce jante are wannabe S8 ala.. am orbitttt..
vn-08-nen data viitoare sa sortezi pozele ca sunt unele masini care nu au ce cauta pe acest topic ;) |
un chervolet in alba. nu stiu exact ce model ii...
si o gagica cu un rx-8 model nou :d |
20 Attachment(s)
Am ajuns si ziua asta,sa vad Murcielago in Iasi!Ce conteaza ca omu il stergeae cu hartie pt. bucatarie ,macar are Murcielago (uitativa atent ca sunt poze in care se vede sulu de hartie in stanga pe masina)!E foarte de treaba omu!A deschis portiera cu mana si mieuna masina a inchiso sa mai invartit putin si a deschis-o din telecomanda:rolleyes2!
P.S:Va rog nu mai luati pozele mele si le puneti pe exoticspotter...totusi sunt facute de mine! |
Ala e masina fabricata in 2008! Superb!
P.S. Sa nu faci cum spune Trickz, pozele de 800x600 sunt foarte mici! |
4 Attachment(s)
Apar GranTurismo la greu,poate o sa vedem si taxiuri GranTurismo ;).
|
16 Attachment(s)
3 corvette .m6 si viper(605cp) si 350z :D
Attachment 614446 Attachment 614447 Attachment 614448 Attachment 614449 Attachment 614450 Attachment 614451 Attachment 614452 Attachment 614453 Attachment 614454 Attachment 614455 Attachment 614459 Attachment 614460 Attachment 614461 Attachment 614462 Attachment 614463 Attachment 614464 |
1 Attachment(s)
Hi 5
|
3 Attachment(s)
Nu stiu daca Dodge Durango are ce cauta pe aici, dar lam pus totusi pentru ca in Franta nu am vazut decat trei sau patru...
|
Bravo felicitari pentru ML 63 AMG Moartea Mea:X:X:X:X Masina asta e perfecta cat despre Dodge e ata de hidos cam ca toata masinile americane facute dupa 75'
|
2 Attachment(s)
Tauru' craiovean ! :)
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Porsche Carrera GT