![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Am observat lipsa persoanei care incaseaza bani pentru parcarea cu plata "mitoc" ( aia din fata de la statuie, din fata la Policlinica Mare)....
DAPPP a facut parcarile "libere" cumva? E valabil si pt Romtelecom+spate la primarie? |
Quote:
|
Hmm atunci scuze; de jum de an astept sa se intample asta pt ca am nevoie de loc acolo ..da nu cu 8 lei pe zi. iar abonament inca nu am apucat sa imi fac :lol::lol:
De vreo 2 zile am crezut ca e disparut ala de la statuie fiindca nu l-am mai vazut (iar de obicei patruleaza mai ceva ca un MCV). |
Un electrician bun in iasi ? Am o problema la o motocicleta , nu se mai opreste din contact ...
|
Quote:
|
Quote:
0743.596.463 - Daniel. |
Quote:
|
Stie cineva daca gasesc un creion/pistol de lipit in bazar la CUG? Sau oriunde dar nu la pret in euro:lol: ( dioda, g sistem)...
Il folosesc de 2 ori pe an, deci ma intereseaza sa fie ieftin - nu lipesc microprocesoare sau ceva la tensiune mare. |
Un piston de lipit pentru folosit de 2-3 ori pe an gasesti si la 50RON... Da o cautare pe google dupa "piston lipit". Uite unul dintre rezultate:
http://www.**********/scule-electric...ciala_in_liste[136873885] |
mersi;)
pai am dat pe google,preturi de la 30 la 2000 de lei- urmeaza sa caut "fizic" ceva prin oras. |
Quote:
|
am rezolvat. Mersi de idee, eu am pierdut un pistol de ala clasic, dupa 20 de ani cat a stat pe mainile lui tata. Topea la milisecunda.
Pana la urma cu unul adevarat, de imprumut. Cat dai atata face - aveam dubii ca ala din bazar nici nu topeste fludorul - parca nu se incinge destul, iar materialul topit nu adera la varf. Asa a fost. Ieftin si bun nu exista. end of story. |
Trebuie sa-l rodezi putin pina sa prinda cositorul pe el... nu merge din prima.
Pe vremuri imi faceam ansa singur din sirma de cupru de 2mm. Poti incerca si tu, ca nu e mare minune. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning