![]() |
|
Re: Club Ford Capri
Am pus ghilimele in mod deliberat. :-)
Ok, intrebarea era: cat te-a costat sa treci motorul in cartea masinii, a trebuit sa faci vreun tesr de dinamica, ce altceva ai putea sa ne mai spui referitor la aceadta chestiune? |
Quote:
|
De ce nu ai facut si test dinamic?
|
Quote:
|
Quote:
Am auzit ca din cauza aglomeratiei si haosului din ultimele zile si altii au fost trecuti la fel, a trebuit platita o simpla taxa de schimbare motor. Dar nu bag mana in foc :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astea cred ca ar fi cele mai potrivite pentru Mk1
|
Quote:
|
|
Quote:
Cauta pe net fotografii cu Ford-uri Capri mk1 (Capri mk1 foto, Capri mk1 album,etc) si poti vedea acolo o multime de jante, unele clasice altele mai putin clasice. Pe urma vezi ce poti gasi la preturi acceptabile, care sa iti placa si sa arate si bine pe masina ta. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
:!: Ai grija ce jante cumperi, sa le probezi pe masina pt ca pot apare probleme pe fata, adica pot freca rotile in telescoape daca nu e bun ET-ul...:!:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi am facut putin curat in portbagaj si am dat peste ornamentele laterale dar din pacate imi lipseste 1 mic,daca are cineva in plus contra cost.
|
Quote:
nepotul ownerului mi-a dat detaliile.. mai exista Transitul rosu la nenea in curte unde era capra? mult noroc cu ea, mi-au placut f mult stopurile de Fiat de cand am vazut-o acum cativa ani, interesanta adaptare, mai rare ca si caprele in sine, dar si Capra MK I GXL...:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning