![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Cam de la toate intrebarile a zis ca se va vedea, pai se va vedea, dar cine stie cand.. Cel putin a fost sigur cand s-a pus intrebarea daca cei care au platit de 3 ori taxa vor primi banii inapoi.. Un NU clar a spus.
|
Ce redus si asta doamne nu mai pot de ras, pot sa am o masina de 1000 km euro 4 obosita ca am facut liniute cu ea .................=))))))))))))))))))))))))
Oricum foarte ironic si ministru asta ,cica daca nu-ti convine sa stai pana in toamna platesto tripla fmm sa mori intoxicat cu dioxid de carbon si tu si Taliceanu |
ce jeg de om la unele intrebari nici nu a raspuns sub nicio forma , s-a eschivat total... da da , sunt de acord , asa tre sa facem , nu avem aparatura , nu nu va dam banii de taxa inapoi ca nu avem bani de benzina la suvuri , cred ca mi-a pleznit o vena... nu mai sunt in stare de nimic dupa ce l-am ascultat.... only in romania... mi-e greu sa plec de aici dar cred ca migrez spre italia sau america... cu tot cu familia , ii iau pe toti in portbagaj intr-o masina neinmatriculata... m-a luat o durere de cap , ma duc repede sa-mi iau pastile pana nu baga taxa si pe paracetamol
|
mda... ne-a cam lamurit domnuuu'. raspunsurile le stiam de dinainte sa raspunda. simpatik fok domnisoara...
|
MAI FRATE CE CIOBAN MINISTRU ASTA:lol::lol::lol:,LA TOATE INTREBARILE RASPUNDE CU NU STIU,NU STIU...UN HABARNIST. ASA CEVA NUMAI IN FILME CU PROSTI AM MAI VAZUT. DA SI AIA DE LA PROTV ERA PROSTA RAU.:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah:
|
Frate nu se mai poate asa ceva ,mai bine nu mai uitam la prostu asta ,frate romanului ii place sa stea numai in pat la tv sa leneveasca ,ma dispera pur si simplu ,si ati vazut ce masina are Jeep ,ca nush ce ca bla bla bla ,eu unul pana la urma cumpar o masina la misto la 500 de euro neimatriculata si ii dau foc in fata guvernului...nu mai suport asa ceva cata nesimtire .
|
HAI SA MAI ASTEPTAM PINA IN TOAMNA POATE VA FI BINE.. :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:: smile::smile:
|
http://stirileprotv.ro/exclusiv/excl...videochat.html
un rezumat la tot ce sa discutat timp de o ora cu referire la taxa auto. |
un tarlex e ministrul asta... numai ce vrea el face... si cu taxa asta... nu cred ca prea curand va fi bine....
|
faza cu emisiile cu le calculeaza din toamna , toate masinile din romania trec pe rar sa i se scrie cantitatea de noxe?pai o sa dureze 3 ani , cum isi dau ei seama cat polueaza masina euro 1 , euro 2 ?
|
Quote:
|
bine ar fi macar atat
|
daca ar depinde numai de rar....ar fi super smekerie :))) as scoate dacia lu tata din 80 euro 3 :)) mai cunosc eu cazuri...doar suntem in romania ....si cateodata e puna si prostia si coruptia..sunt si parti negative...dar sunt si bune ;)iar ministrul asta e ditai prostull..ma ia pe mine ca o masian in 1000 km poate e forjata cat a lui in 30.000....pai daca vrea dastea ii arat ca nu imi trebe mai mult de 100 km sa o fac sa scoata fum ca trabantu..ce minte are...
|
iar isi fac vile astia de la rar:D:D:D:D
ps am vazut ca pe videochat au fost peste 4000 de oameni , ma intreb unde au fost toti cand sa iesit in strada. Mai bine vindem(dezmembram ) masinile si ne cumparam OI ,sigur vom fi mai multi:shock: |
ce le-a clocit mintea in 3 luni .. sa scada taxa asta triplata cam cu o trime . am crezut ca vin cu o forumla , pl mea o smecherie in plus .
doamne ce tara de k k t . am ajuns sa ma rog sa bage taxa aia din iulie netriplata . ..ce ma oftic cand ii vad pe mancatorii astia de *** care isi bat joc de noi |
sa scoata taxa si toata lumea v-a fi fericita :twisted:
|
Quote:
|
Nu va fi toata lumea fericita. Si nu se va scoate taxa de tot 100%. Gandeste-te numai la cate pisicute au aparut in ultima vreme, obosite si vai de capu lor. Eu stiu cel putin 3 care si-au pleznit pisicuta proaspat adusa. Sa fim seriosi, sa fie mai mica, da nu scoasa de tot. Prea multi isi aduc masini numa de dragul grandomaniei, si sa fie si ei ca si altii, cu masina de Jmecher.
|
:))))
|
isi aduc sa aiba cu ce sa se invarta
|
oare ce plezneste mai repede , o pisicuta sau masinile noastre dragi atat daciile cat si alte vechituri rupte in 2 pe drumurile patriei... ? multi isi iau masini de 500-1000 de euro si le lasa sa zaca dupa ce pica... dar unele din ele sunt mai bune decat o dacie la care te lasa mereu cate ceva si ti-e frica sa pleci la drum lung cu ea..
|
mda...am vazut parerile voastre despre noul ministru...INSA POATE AR FI MAI BINE SA ASCULTATI CU ATENTIE CE SPUNE...stiu ca se balbaie ,stiu ca nu a fost avertizat de ce il asteapta ,stiu ca a facut greseli multe pe videochat.
Parerea mea este ca el cere ajutor prin ceea ce spune...adica ajutorul vostru , al poporului fiindca el ar dori sa faca ceva insa ii sunt mainile legate de undeva de mai sus si conteaza pe voi. Un tariceanu nu a vorbit asa...a triplat si basta...neimportant ce spune lumea. Asta e parerea mea :) Tariceanu e un robot ahtiat de bani iar Nemerschi e un om care trebuie sa repare greselile unor comunisti care cred ca vor intra in isoria romaniei...Eu sunt de parere ca ar trebui ajutat si sper sa nu ma insel :) |
Quote:
|
Quote:
Crezi ca daca el are sprijin de la UE isi poate mentine postul de ministru? Pe tariceanu l-a durut in c* de UE si sanctiuni...si cu siguranta nu e singurul din conducere care gandeste asa (sau a gandit) De aceea sunt de parere ca el cere un ajutor...singur nu poate face insa cu poporul se poate...daca il blestemati de la inceput poate se intreaba si el...de ce sa ii ajut... Repet.asta e parerea mea si sper sa nu gresesc :) |
Deci pana la urma la euro4 second hand se plateste sau nu taxa?Ca eu din spusele "balalaului" asta asa am inteles
|
Quote:
|
Quote:
|
demisia....ca deja nu se mai poate domnilor e o tara de rahat fiecare face ce-l taie capul
beti pana va hraniti din taxele astea io tot cred ca pana la urma il vor impusca pe unul... |
demisia, crezi ca cine o sa vina dupa el o sa fie mai bun, poate mai rau. Sa fim bucurosi ca o plecat tariceanu, ca daca nu statea mult si bine triplata taxa.. Crezi ca acolo la ei in guvernu tariceanu nu face tot posibilul ca taxa sa ramana triplata, chiar daca nu mai e prim ministru, ca doar ii strica lui afacerile. Chiar el a zis intr-o conferinta dupa ce a iesit din functie, ca ar vrea ca predecesori lui sa continuie ceia ce el a inceput printre care se afla si taxa triplata.
|
normal si frumos era sa fie o taxa,dar nu nesimtita ca acuma. nu ar avea nimeni nimik d zik dc ar reveni la taxa veke,ar fi bine. cum toate tarile au taxa,e normal sa avem si noi una IN LIMITA BUNULUI SIMT SI AL BUZUNARULUI....ca nu oricine isi poate permite un credit..si mai rau acuma dracu ti le mai acorda:))....lui taricelu ia luat 2-3 zile sa faca taxa de ori mai mare..si la astia de acuma .....2 luni sa o dea la loc??..bataie de jos ..asta suntem,acceptam si ne plangem...ca restu..nik..putea sa se dea o ordonanta de urgenta la fel sa anuleze rahatu asta mare...pacat de noi ..oameni de rand ,pt ca raul pt noi este nu pt ei.
|
io nu mai stiu ce sa fac cu taxa asta...:sad:vreau sa-mi iau masina da nu stiu ce sa fac
sa-mi iau din afara sau de aici gata inmatriculata? ziceti voi ce sa fac... |
Quote:
|
mishuBMW daca vrei o masina pe care sa o ti ... ia-ti din afara ... se merita un efort mai mare cu drum rar si alte chestii ... dar daca iti iei sa o ti un an si sa o vinzi iao deja inmatriculata
|
drum - rar - taxa ..ehe , nu e asa simplu , e de tras
|
Oricit am astepta noi sa faca ceva bun cu taxa asta ,nu se va intimpla. Singura grija a guvernului ( care a fost,este si va fi ),e sa opreasca prin orice mijloace importul de MASINI SH,sa adune bani la buget ( CIT MAI MULTI ) SI sa se vinda loganu. Restul povestilor cu protejarea mediului sint POEZII. Ai doare pe ei de mediu,sa fim seriosi,ce dracu,traim in romania,nu stiti? Asa ca,ori ne cumparam masini noi ,ori mergem cu tranvaiul,nu vom avea de ales.:peace::peace::peace:
|
ce se mai aude de taxa? cand se mai "discuta"?
|
nenea Nemirschi spunea ca miercuri se va publica in mon.oficial daca UE o accepta...
|
de data asta o sa zica ca nu accepta taxa..si iar ne lungeste.. is niste marlanoi
|
scz de limbaj..dar asta-i adevarul
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning