![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
|
cocalarii nu stiu sa asocieze brandul cu fiabilitatea, ei nu au gusturi rafinate si niciodata nu or sa se uite la o italiana cu interes. Pt ei exista doar lord of za ringz si beeeeembe fara numar.
|
Curios ca nu ai mentionat,vorbind de marote mioritice, Mercedezu,masina de suflet a tiganilor . Nu stiu cum ti a scapat, E klass din 98 99 sau S klass masina de bulibaşă, mi ar fi rusine sa imi cumpar jur.
|
Quote:
|
hai sa revenim totusi ontopic,
parca era o discutie cine e mai rapid intre m6 si r8, well, nu mai conteaza : https://www.youtube.com/watch?v=alFLi...eature=channel :lol: :lol: |
Quote:
Numai bine! |
Quote:
|
CATE M-uri , AMG SAU RS-uri ATI VAZUT LA CEI SPECIFICATI MAI SUS ? eu personal 0.
postati ontopic va rog. |
Quote:
RS, putine rau AMG...nu multe . |
Quote:
Si serios vorbind nu este deloc un brand scapat de cocalari si mai nou au invadat si Passatul. Este greu de evitat, cum in romania predomina cocalarii si tiganii nu prea are cum sa scape vre-un brand, acum vre-o luna Era un Lexus GS 450h cu manelele la maxim si cu pirandele in el, asa ca vai de capul nostru in ce tara traim, plin de rahati, cocalari si tigani si un guvern si un presedinte pe masura. Si problema asta a fost de cand lumea si pamantul, cocalarii si tiganii au gusturi la masini, acum ce sa facem, sa ne luam masini de *** ca-si iau aia masini bune? |
subscriu de 10x la ce a zis colegu` GTR mai sus...o dilema vesnic intalnita pe topicu asta care sper ca va fi lasata la o parte de acuma...
|
Quote:
|
Cea mai lungă înşiruire de posturi pe luna asta în care participanţii se fac reciproc idioţi, imbecili, retardaţi, se leagă de neamuri şi sfinţi, fără a omite fiecare din discuţie maşinile celuilalt, care sunt cele mai de rahat din lume, să nu uităm.
E de bine, la mai mare... |
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/dC39PNxUkT0&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/dC39PNxUkT0&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>
Eu as lua AMG-ul ! :) Si inca unul (fara mare legatura cu cel de sus): <object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/WpA0EHSdjm0&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/WpA0EHSdjm0&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object> |
Pai si de ce nu e nici un BMW in comparatie? Ah, am uitat.. bmw ( da ..masina aia care cica e cea mai rapida :lol: ).. nu are un supercar din clasa aia ! De ce? De frica. De smecheri :lol:
Poate le-a fost frica sa faca un supercar, doar si-au luat bataie de la RS-uri din '00 incoa ! Pacat. Pacat, ca M erau rapide pe vremuri. |
Quote:
|
bravo mie ! . Adevarul doare? stiu.
|
Quote:
|
Sa-ti reamintim Dolb ca exista o masina la jumatate de pret care face misto de febletea ta?
|
Quote:
UNLORD: adevarul care ti l-am spus.. TE DOARE..DA BMW NU ARE SUPERCAR.. sic sic sic. |
Aproximativ 7700 de posturi.. oare cate dintre ele chiar au un continut util si sunt demne de citit?
|
Quote:
Vezi ca eu pe langa ca sunt din provincie, sunt chiar moldovean ... imi vine sa ma ascund de lume .... :oops::rolleyes2 :lol: |
Quote:
Zi-mi tu ..ce e prost, aberant sau gresit in postul meu ? Demonstreaza-mi! Uite , eu ma uit pe site-ul BMW si nu vad nici un supercar de talia R8-ului sau SLS-ului. Singura masina sportiva care e oleaca mai rasarita e M6, dar aia nu-i supercar in veci ! |
n`are nici unu dintre voi catel? cu cat il bagati mai tare in seama cu atata ii mai agitat...lasati`l in pace sa se linisteasca...
|
Quote:
Eu cred ca te bucuri prematur. |
RS5 nu este mai rapid ca M3 ? Oare ? Cat despre S3, e destul de vechi, e normal ca ultimele aparitii sa fie mai rapide dar sa asteptam RS3. Oricum, TT-RS, R8, S3, RS6 sunt peste BMW-urile din clasa iar RS5 foarte probabil este peste M3.
|
Quote:
2 la mana, mi-ai zis de un R8 care isi ia bataie de la un Nissan, un Merc, un Porsche si un Corvette. Unde e bmw-ul in toata povestea asta? ( ca despre el vorbim ). |
Nice pissing contest.
|
Quote:
|
Quote:
S3 este destul de de vechi dar destul de puternic, TT-RS este chiar nou si aman2 destul de scumpe. RS3 sper sa fie o revelatie. R8 nu are inca echivalent la BMW si nici nu prea vad unul curand cu criza asta. RS6 este foarte nou in comparatie cu M5 iar suprematia lui in clasa a tinut foarte putin, adica pana la E63 AMG si cred ca M5 o sa fie peste peste aman2. Pana una alta Audi a detinut foarte putin timp suprematia in vre-o clasa in decursul anilor, iar acum in afara de TT-RS nu au nici un model de referinta. BMW in schimb a fost referinta multi ani atat cu M3 cat si cu M5 si Z-M, din '90 incoace Audi abea a scos si el capul cate un 1 an 2. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.s. Ai grija cu postatul la volan ca e periculos ... si doar pt a mai face un post ... chiar nu merita ! :D P.s. Sa revin OT, cu un M mai special: BMW M3 GT Race Car (from Car and Driver) http://www.caranddriver.com/var/ezfl...cd_gallery.jpg VEHICLE TYPE: front-engine, rear-wheel-drive, 1-passenger, 2-door race car ESTIMATED PRICE AS TESTED: $800,000 ENGINE TYPE: DOHC 32-valve V-8, aluminum block and heads, port fuel injection Displacement: 244 cu in, 3999 cc Power (MFR’s claim): 470 bhp @ 8000 rpm Torque (MFR’s claim): 365 lb-ft @ 5500 rpm TRANSMISSION: 6-speed sequential manual DIMENSIONS: Wheelbase: 109.0 in Length: 185.6 in Width: 75.5 in Height: 52.5 in Curb weight: 2830 lb C/D TEST RESULTS: Zero to 60 mph: 3.1 sec Zero to 100 mph: 6.6 sec Zero to 150 mph: 16.6 sec Standing 1/4-Mile: 11.0 sec @ 129 mph Top speed (redline limited, MFR’s claim): 162 mph Braking, 70–0 mph: 174 ft Braking, 120–0 mph: 411 ft Roadholding, 300-ft-dia skidpad: 1.31 g |
Pana la urma v-ati hotarat cine copiaza pe cine???
:D Audi pe bmw sau audi pe bmw??? Vad ca merc a scos rivalul pentru rs6 mai repede,BMW are indigoul defect. Oare ce motor va avea??? :D UNLORD unde e restul de masina de la gt racecar ala??? Si de ce in poza aia vireaza doar cu o roata pe asfalt? |
1 Attachment(s)
Quote:
Indeed...Poza asta reprezinta probabil o reclama la motociclete,pentru ca dupa comportament imaginea ne spune ca masina este intr-un viraj foarte strans insa...rotile sunt perfect drepte....de unde tragem concluzia ca BMW a inventat masina care vireaza prin schimbarea centrului de greutate..... Ma rog ...comica oarecum situatia.....pentru fanii BMW desigur....si un mic feedback din 1990 * Year: 1990 * Make: Mercedes-Benz & Sauber * Model: C11 * Engine Location: Mid * Drive Type: Rear Wheel * Weight: 1995 lb | 904.9 kg * Engine Configuration: V * Cylinders: 8 * Aspiration/Induction: Twin-turbocharged * Displacement: 4973.00 cc | 303.5 cu in. | 5 L. * Horsepower: 950.00 hp (699.2 kW) * HP to Weight Ratio: 2.1 lb (0.95 kg) / hp * HP / Liter: 190.0 bhp / Liter * Gears: 6 * Transmission: Manual * Top Speed: 402 km/h (250 mph) |
Un control oftalmologic nu va rezolva problema, cred ca aveti probleme cu perceptia obiectelor in spatiu. Roata fata e virata, puneti poza pe subforumul de la Virtual Tuning sa va zica baietii de acolo daca e virata sau nu. Dar daca dormiti mai bine cu gandul ca e trucata, voi sa fiti fericiti, pentu ca asta conteaza pana la urma ;)
|
ii virata...
|
Quote:
ce este intr-adevar important si demn de mila este ca toate aceste jeguri de la audi enumerate de tine sunt peste echivalentele de la bmw, asta in situatia in care exista un astfel de echivalent. ce va avea bmw peste cativa ani, conteaza mai putin . cat si in ce perioada a detinut intaietatea, conteaza iar putin. conteaza prezentul in care audi pare sa aiba barba deasupra capului celor de la bmw. daca tot e sa vorbim de planuri de viitor, as putea sa enumar un audi a7 fara echivalent la bmw decat tarziu, un audi R4 cu motor central, fara echivalent la bmw samd. cu un bmw m5 peste un an doi cu acelasi nr de cp sau cu 20 in plus fata de un rs6, chiar nu poti sa te lauzi. |
Quote:
|
Poate prin toamna daca m-am informat bine, si e63-ul spune pa! la motoare aspirate, urmand v8-ul biturbo. Va fii cea mai acerba batalie de pana acum ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning