Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

jB*XSA 28-06-09 21:20

Re: Diverse (topic de offtopic)

sa schimbam subiectul...astea nu sunt lucruri care, spun eu, sunt de discutat pe un forum public.

acum referitor la deplasarea de la cluj, avand in vedere ca am ramas singur pe partea de foto tin sa va spun ca mi-ar face placere sa vin DAR nu stau absolut deloc bine cu partea financiara..asa ca nu stiu exact cum vom proceda dar nu se pune in discutie sa dau aparatul altcuiva deoarece nu cred ca poate raspunde cineva cu adevarat pentru in el in cazul in care s-ar intampla ceva neplacut, asadar, ca si concluzie, in cazul in care se poate rezolva cumva, vin cu cea mai mare placere.

daffy duck™ 28-06-09 21:30

vb cu cristy si vezi daca ai cum sa o rezolvi cu el...io maine imi rezolv...serezolva oricum...io ti-am zis optiunea mea...te inteleg

just2sol 28-06-09 23:11

8 Attachment(s)
cateva poze de la intalnirea Team Del Sol Romania de azi 28 iunie 2009

godboyro 28-06-09 23:14

Vtec gen dunga :)) + stefan protagonistii

daffy duck™ 28-06-09 23:21

asa bai little STRIPE....a fost smecherie azi frate....

cozo 29-06-09 17:25

Quote:

Originally Posted by jB*XSA (Post 2445329)
sa schimbam subiectul...astea nu sunt lucruri care, spun eu, sunt de discutat pe un forum public.

acum referitor la deplasarea de la cluj, avand in vedere ca am ramas singur pe partea de foto tin sa va spun ca mi-ar face placere sa vin DAR nu stau absolut deloc bine cu partea financiara..asa ca nu stiu exact cum vom proceda dar nu se pune in discutie sa dau aparatul altcuiva deoarece nu cred ca poate raspunde cineva cu adevarat pentru in el in cazul in care s-ar intampla ceva neplacut, asadar, ca si concluzie, in cazul in care se poate rezolva cumva, vin cu cea mai mare placere.

vedem noi cum facem, ne bagam 4-5 in fiecare masina si nu va fi nevoie sa vina fiecare cu masina lui.

cozo 29-06-09 17:32

@ALL : V-AS FI PROFUN RECUNOSCATOR DACA ATI TERMINA CU INJECTIILE SI CU TOATA CEARTA ASTA. NU FACE BINE DELOC!!!!!!!!!
@bogdy: frate de ce nu vii intr-o seara sa le spui pe toate pe fata cine a zis, ce a zis ....ce a facut...e.t.c. dar fata in fata. sa stim si noi cu cine ne vedem si poate aflam fiecare ce-i poate pielea altuia.

ASA CA PENTRU TOTI CEI CARE AU CEVA DE SPUS, CEVA DE OBIECTAT, DE INJURAT PE CINEVA, DE BAGAT O BARFA SAU INDIFERENT CE ORICE ALTCEVA SUNTETI BINEVENITI LA INTILNIRILE NOASTRE.
LASATI ACEST FORUM PENTRU DIVERSE NU PENTRU CERTURI.

@DAFFY: te rog cand incepe o cearta de orice gen sa stergi post-urile respectivului indiferent ce va zice.
daca doriti mai facem un thread cu titlul: barfe, certuri si injectii.

multumesc tuturor celor care inteleg acest post!

Kinghost69 29-06-09 18:06

nu mai vorbeste nimeni de Cluj??? nu e nimeni interesat??? care vrea sa mai mearga sa ma anunte cel tarziu maine pe la ora 12 ca sa facem rezervare pt cazare (e asigurata din partea organizatorilor). in caz ca nu stiti pana maine daca mergeti si se intampla totusi sa va rezolvati problemele pana Vineri si sa va alaturati noua, adik eu, Galis si posibil Catalin (Opel Astra cu nr. SIZ) + Street4Cras Pitesti, cazarea pe noapte costa 25 RON in acelasi complex unde o sa fim cazati si noi.

jB*XSA 29-06-09 18:40

sa se hotarasca cine pleaca din bucuresti si cu ce masina se pleaca. Eu personal vin daca am cu cine, am prezentat ieri situatia mea:)

Daniel_DRV 29-06-09 19:22

Avem reprezentant la iasi ?ca am vazut la cineva aici pe forum...spunea ca are o dacie sport....

daffy duck™ 29-06-09 19:27

nu avem din cate stiu eu...

@ cristy....io vin soto...la fel si sorin

BGY_Bogdy 29-06-09 21:25

@Tataie o sa vin cand nu am ce face si o sa le zic persoanelor ce am de zis ca nu ma ascund chiar ieri cand ne-am int in trafic m-am dus sa ma int baieti de la voi din club pe care ii respect si au fost baietasi nu doar atunci cand au avut nevoie poate sa-mi steaga cine vrea toate posturile

Daniel_DRV 30-06-09 17:34

Am cautat pana acum dsar nu am gsait unde a postat ultima oara respectivul...*****ie sub nume inferno si localitatea iasi...
dar de ce out si bogdan ?

Kinghost69 30-06-09 19:40

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2448014)
@ cristy....io vin soto...la fel si sorin

asa fratilor! altcineva nu se mai anunta??? vreo masina de drift??? la sound, nimeni??? la styling...???

cozo 30-06-09 20:11

Quote:

Originally Posted by Kinghost69 (Post 2451250)
asa fratilor! altcineva nu se mai anunta??? vreo masina de drift??? la sound, nimeni??? la styling...???

in principiu vin si eu. numai sa nu se intimple ceva.....grav.

Fr33`e30 30-06-09 22:01

salut baietzi ... de bine ce am vrut sa dau msk`u ... azi am dat cu el de o mare bordura ... caut fusta de 90 buna ... ++++ nush dc o sa mai dau maine cand ma apuc de desfacut ...

@tataie = daca sti pe cine`va cu vro fusta de 90 buna anunta`ma si pe mine te rog ... merci ;)

Kinghost69 30-06-09 22:43

[QUOTE=Fr33`e30;2451676]salut baietzi ... de bine ce am vrut sa dau msk`u ... azi am dat cu el de o mare bordura ... caut fusta de 90 buna ... ++++ nush dc o sa mai dau maine cand ma apuc de desfacut ... QUOTE]

:sad: cand apuc si eu sa vad MSK gata???:???:

daffy duck™ 30-06-09 22:45

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2451344)
in principiu vin si eu. numai sa nu se intimple ceva.....grav.

bai nene esti fenomenal cateodata sa mor.....pe ultima suta anunti si tu....vii de vineri seara sau direct la drift????
dami un telefon maine si zimi exact

Fr33`e30 30-06-09 22:46

nu cred k o sa apuci sa o vezi la mine ... nu mai suport masina asta ... o fac si tre sa se mai intample ceva ... e imposibil

[QUOTE=Kinghost69;2451796]
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 2451676)
salut baietzi ... de bine ce am vrut sa dau msk`u ... azi am dat cu el de o mare bordura ... caut fusta de 90 buna ... ++++ nush dc o sa mai dau maine cand ma apuc de desfacut ... QUOTE]

:sad: cand apuc si eu sa vad MSK gata???:???:

DRK*DeSiGn 01-07-09 00:07

ma ce drift??ce se intampla?

daffy duck™ 01-07-09 10:54

pe 4-5 iulie e expo si drift la cluj...si cativa dintre noi mergem acolo

BGY_Bogdy 01-07-09 12:50

@Florin cand anumite persoane au spus ca masina nu va ajunge bine nu ai vrut sa le asculti ....chiar te-ai suparat pe ele ...o masina nu stie doar talpa si benzina si aia pe fundu rezervorului plina de mizerie masina iti mananca foarte multi bani si daca nu ii bagi in ea cand trebuie se tot umple de bube...in loc sa iesi in fiecare seara sa o invatzi si sa spargi gume ar fii cazu sa stai in casa pe net si sa cauti piese pt ea daca chiar iti doresti o masina care sa te bazezi pe ea...un singur exemplu am sa-ti dau TATAIE(sorin) tot respectu pentru el si pt masina lui stie cum sa aibe grija si uite ca niciodata nu l-am vazut cu capota ridicata

DRK*DeSiGn 01-07-09 16:32

are dreptate bogdy...o masina trebuie ingrijita,cu atat mai mult una veche!

Fr33`e30 01-07-09 19:05

ce treaba are o bordura cu intretinutul masini??? asta e 1 la mana si 2 la mana vezi k am km bagat bani in ea ... interior recaro , 2.5 24v , rotile care tre sa le fac , ++++ multe altele ... sincer aici tai trezit foarte aiurea sa vb ... masina are garda la sol de maxim 3 4 cm ... chiar nu aveam ce sa fac ... si cu faza cu invartitul si asa mai departe nu are treaba sincer ...

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2453047)
@Florin cand anumite persoane au spus ca masina nu va ajunge bine nu ai vrut sa le asculti ....chiar te-ai suparat pe ele ...o masina nu stie doar talpa si benzina si aia pe fundu rezervorului plina de mizerie masina iti mananca foarte multi bani si daca nu ii bagi in ea cand trebuie se tot umple de bube...in loc sa iesi in fiecare seara sa o invatzi si sa spargi gume ar fii cazu sa stai in casa pe net si sa cauti piese pt ea daca chiar iti doresti o masina care sa te bazezi pe ea...un singur exemplu am sa-ti dau TATAIE(sorin) tot respectu pentru el si pt masina lui stie cum sa aibe grija si uite ca niciodata nu l-am vazut cu capota ridicata

BGY_Bogdy 01-07-09 20:58

asta asa e am vazut ce bani ai bagat in ea :)) te-ai acrit degeaba hai sa punem o poza cand era la Maroo si una cand e la tine sa vedem care e diferenta ? inafara de jante ea trebuia sa fie intacta ....hai ca numai postez la voi ca deja va acriti si va supara adevaru

daffy duck™ 01-07-09 21:49

lasa frate adevarul.....asta e...alti vad partea goala a paharului, iar proprietarii partea plina...da nah...nu ai ce face....toti suntem turci

BGY_Bogdy 01-07-09 22:14

da ma gata am zis ca numai postez sa mor!

daffy duck™ 01-07-09 22:35

te superi aiurea ca deobicei...

noapte buna tuturor!

johnny325 01-07-09 23:07

eu cred k bogdy si-a spus punctul de vedere si a incercat sa-i dea un sfat lui florin dar vad ca sa inteles gresit(cel putin eu asta am inteles)haideti sa nu ne mai purtam ca niste copii k doar suntem oameni mari(zic eu))
o seara buna tuturor

Fr33`e30 02-07-09 00:19

ca sa nu mai o dam in dastea ... nu ma intereseaza de ce spun alti ,pana la urma e tabla mea pot sa o duc si la remat "nu mai are mult 8)" ... bafta cu masina in continuare bogdy ...

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2454457)
da ma gata am zis ca numai postez sa mor!

Tweety_rzw 02-07-09 00:39

Gata mă cu înţepăturile astea,asta e ce a fost a fost,până la urmă este tabla lui,aşa e cu orice maşină care o vinzi puţin te mai interesează pe tine ce va face cu ea următorul proprietar...se mai întâmplă şi la case mai mari cu borduri,ronduri şamd.Baftă tuturor şi ţie Florine cu msk ai grijă de el şi ia-ţi gândul de la remat că mănânci bătăiţă;) e prea frumos :P

Hyena 02-07-09 11:28

aolooo vai de capu vostru.

Daniel_DRV 02-07-09 13:15

care are cap :)))?

RoByNeT 02-07-09 13:39

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 2455479)
aolooo vai de capu vostru.

mda ma rog ... daca am ajuns in stadiul asta mai bine luciane inchide de tot si diverse off topic si ce avem de vorbit vorbim live ca nu se poate aici. deci pentru o perioada eu zic ca un close ar fi cel mai bun.

kimi 02-07-09 14:31

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2455869)
mda ma rog ... daca am ajuns in stadiul asta mai bine luciane inchide de tot si diverse off topic si ce avem de vorbit vorbim live ca nu se poate aici. deci pentru o perioada eu zic ca un close ar fi cel mai bun.

D c sa inchizi topicul cand poti sa i stergi postul lu Hyena ?

Lasa ca de Hyena am eu grija:lol:...Stii tu ce te asteapta gHyena :lol:

Bengy_BLS 02-07-09 15:42

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2428100)
balosu din ploiesti a dat clasa la toti.....10 in cap!!!!

bravo ba balaaaa

merci frate , a culminat cu proba la engleza oral , unde din cauza comisiei de *** am luat 8.50 , iar ultima proba practica a fost azi la sport cu media la probe 8

Bengy_BLS 02-07-09 15:51

bah oameni buni , maine seara (vineri) va gasesc io si cu carbit ? ca vrem sa o ardem gangsta cu LOW-ul. asta daca reusesc sa rezolv problema cu planetara.
Dar 90% vrem sa venim , va gasim ? sau sunteti dati disparuti , daffy astept raspt telefonic sau aici

DRK*DeSiGn 02-07-09 17:06

rade lumea cand intra pe threadul asta :| nu stim decat cearta

Hyena 03-07-09 11:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2456035)
D c sa inchizi topicul cand poti sa i stergi postul lu Hyena ?

Lasa ca de Hyena am eu grija:lol:...Stii tu ce te asteapta gHyena :lol:

Fara propuneri indecente kimi te rog :D

godboyro 03-07-09 11:14

Offtopic e offtopic nu e privat daca vreti sa va certati certati-va pe YM

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning