![]() |
Re: Constanta - Accidente
6 Attachment(s)
Dacia GDC ...VS Audi Q7 :???: :???:
la audi nu am apucat sa fac poze .... oricum nu avea nici pe dreaq.... accidentu a fost pe 18 iunie undeva in km 4,5 -> |
am uitat sa mentionez o chestie ...nu eu am fost la volan ... a fost fratimiu ala mare ..
|
nasol mah grigo...lasa ca o sa o reparati voi....
|
Quote:
bine ca n`a fost mai rau ..si n`a patit nimik shoferu` ... gandeste`te ca se putea si mai rau ;) |
Quote:
la motor a fost decat paletu si radiatoru de schimbat |
Accident in intersectia dintre caraiman si aurel vlaicu (zona anda)
...din pacate nu aveam tel la mine ...un bmw serie 1 si o dacie 1310 , ambele lovite in bot ..are cineva detalii ? |
Quote:
|
gresit,ala cu dacia era matol
da apoi a iesit misto ca s-au luat pepenarii la bataie,erau vreo 2 sectii de politie acolo :))) |
azi pe bratianu cica a intrat unu in peco (cam tare) .....
nu cunosc detalii prea multe ...stie careva mai multe ...? |
e un mercedes rosuu varza
|
Am auzit ca Robert TXA a decedat ieri in judetul nostru cu motocicleta. Condoleante. Stie cineva de ce s-a intamplat nenorocirea si cum?
|
|
pe podul de la agigea o autoutilitara prinsa intr 2 tiruri pe acelasi sens de mers a paralizat drumul si a format cozi pana la intrare la metro 2.Nenea cu mert-ul rosu conducea sub influenta bauturilor alcoolice si acrosand o dacie a intrat cu viteza in stalp-ul de electricitate
|
Quote:
|
Quote:
|
pe varianta azi a intrat un tir intr-un Hyundai SanteFe(taicamiu)..
unu cu octavia a pus frana .. taicamu la fel..si un tir nu a pastrat distanta si a intrat in curu lu taicamiu... ala cu tiru a ramas fara carnet :) |
pacat de masina ,ieri am vazut masina si era klumea ,azi aflu ca e lovita,pacat de ea
|
asta e acuma....se repara..
|
Quote:
|
da...pai mai gandeste-te si la ce incarcatura are un tir...si la greutate...si ca ala cu tiru avea mult mai multa experienta...si probabil si taicatu cu santa fe l-a depasit si a intrat in locul mic intre el si octavia :)) hai sa nu blamam tiristii ca multi sunt soferi adevarati...respectuosi in trafic
|
nu mah..era pe o varianta..nu depasea nimeni pe nimeni...ala nu a pastrat distanta..si a intrat in curu lui..
|
nu iti ia carnetu dak nu pastrezi distanta ;)!
|
Quote:
PS: nu mai scrie cu "J" si "K" pentru ca nu ne dai pe spate...esti al 99.999-lea care adopta metoda asta de indurerat ochii. |
Quote:
|
Quote:
tiristii ..alaturi de taximetristi si soferii de maxi taxi ..sunt cei mai nesimtiti soferi (nu generalizez ..dar majoritatea sunt :D) |
ahhh golane ,ai apucat sa nu generalizezi :P:P intradevar oamenii se cred stiutori de meserie dar majoritatea sunt praf ,mai ales la acordare de prioritate si la bun simt
|
Nu sunt tirist...am 2 iveco...pe care le-am si condus destui km...de ajuns cat sa stiu cum se comporta cu incarcatura...balansuri...unghiuri moarte & shit :))
adevarul ca am vazut multi tiristi de-a dreptul nesimtiti si batuti in cap...deci nu generalizam |
Acum jumate de ora pe Soveja intre Galerii si Eden o Dacie infinpta intr-un Espero parca in mijlocul drumului. Nu am poze ca imi era lene sa mai scot aparatu din husa
|
Quote:
aha ..deci si tu esti "pilot" ..hai frate ... |
Quote:
|
Hai luatzi cana cu laptic si la culcare copii !
Atzi dat-o in SF-uri ... |
Ia uite si pe asta...nu are somn :)
|
Quote:
|
acum 10 min intre papa bun si scoala 27 pe lapusneanu doi "piloti " ,un sofer de pe 310 nu se asigura si vrea sa depaseasca pe linia de tramvai dar ce sa vezi la unghiul mort in stanga ? un taxi clio simbol ce ramane fara partea dreapta din cap pana in coada. dupa cum va spuneam inca 2 "piloti"
|
Quote:
|
dar cu ala la sectia 3 pe ferdinand ... cu 307 care a rupt copacu ... poze ceva ??? nimic ???
|
am vazut live
|
ati vazut accidentu de pe autostrada soarelui ? nici in filme nu am vazut asa ceva :???::neutral:
|
Da .. nasol rau de tot cik ar fi fost si vina politiei
|
Quote:
( Psycho ) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning