![]() |
Re: Diverse discutii
1 Attachment(s)
Bimmerfest 2006 27-28 Mai Cheia!
De abia astept!:twisted: |
Quote:
isoHunt.com |
hehe eu o sa fiu acolo :P la bimmerfest ;)
|
Quote:
o sa fie la cheia la hotel cheia asa am vazut pe forum si iar incepe show-ul k vin la cheia q bicla posibil si q cortul q X_CCite sa vedem k nu am de gand sa merg atat pana aksa |
Eu as ramane vreo 2 zile pe-acolo ca am unde sa stau, dar e naspa ca trebuie sa ajung acasa seara (stiti voi problemele de sanatate din familie...offf).
Oricum... de mers trebuie sa mergem cu trambitze, coloana 4Tuning, camere video, digitale, bani si sucuri ca ... suntem cu covrigu' in maini :lol: |
merem fratilor la Cheia!!!!
|
Parerea mea e k Andrei (Squad) si-a km luat-o in cap!!! si e timpul sa o lase mai moaleeee k nu e bine pt el +k nu il mai suporta nimeni si sa TERMINI CU INJURATURILE(in gluma cum zici u) k poate unu sau altu nu-i place o vb proasta spusa la adresa altcuiva!!! si sa termine si anti-nesomn cu abrambureala...k se aud vb.
|
Quote:
Poti sa pleci de acuma :lol: :lol: :lol: ATAAAATTTTTTTT!!! |
io zic ca mai bine sa nu en mai certam :D parerea mea :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
Insomnia s-a stricat de tot bicicleta ? :| daca dadea autobuzu peste tine ? Xcite am vazut ca a ramas intreg :D
|
Quote:
Man, de ce nu e si Nesomn asa baiat ca tine? Nesomn, las-o moale cu tot ceea ce faci fiindca majoritatea incep sa te antipatizeze in fiecare zi. Termina cu injuraturile (la intalniri si la telefon); nu ne cunoastem de-o viata; daca ti s-a dat vreodata mai multa atentie asta nu inseamna ca trebuie sa te urci in capul omului; stresul cu telefoanele... nu mai zic; bipurile se dau intre fete si baieti (atunci cand se gandesc unul la altul), sau tu ai alte orientari sexuale? ; daca da, rezolvati-le in alta parte nu aici; eu ti-am mai zis, in comunitate suntem toti, si nu e frumos sa ajungem la barfe si la d-astea; gandeste-te ca nimeni nu e atat de insistent in toate... asa cum faci tu; te comporti ca un copil de gradinita ceea ce nu iti aduce nici un avantaj; sper ca ai inteles ceva din tot ce am spus aici, daca te superi asta e, insa eu iti spun ca daca iti corectezi comportamentul va fi mai bine si pentru tine, si pentru noi. BAFTA! |
DON-u a pus punctul pe "I" ! Oricum pe mine daca ma stresa cu beep-urile pana acuma manca telefonu :lol: :twisted:
|
Frate, e baiat bun, pe bune..., dar daca nu ii spunem treburile astea risca sa nu mai fie primit in comunitate cum se cuvine.
Sper sa inteleaga ce i-am spus, stiu ca toata lumea imi da dreptate si cred ca o sa fie bine! Ataaaaaaaaaaaaat! |
bey nesomn ce bluetooth vrei sa vinzi?
|
Quote:
Vom ramane o noapte acolo cel putin .Pentru asta trebuie sa ne gandim din timp ce vom mai avea nevoie . |
Se va face cazare undeva? :rolleyes2
|
La ce iti trebuie cazare ? Crezi ca o sa dormi ?
Vedeti ca era facut un topic aici... care treateaza evenimentul ;) |
Quote:
|
si apropo se cunoaste k nu am mai intrat pe forum GATA FRATORI AM INTELES IMI CER SCZ PENTRU CE AM FACUT PANA AQ SI PE CINE AM DERANJAT
pace cu totziii???????? |
Quote:
|
650? frate da ce-i din aur? frate la banii astia rami cu el...
|
Momo, lasa tata ca mi-am luat eu Bluetooth d-ala azi din Carrefour cu 390 000. Iti da si cd de instalare si merge perfect, garantie un an...
|
Quote:
|
ok care ar fi de acord sa ramanem la cheia cu Cortu???? am unu de 4pers +vreo 2 park de cate 2!!!! dak se rezolva cu cazarea pe undeva e mai bine ;)
|
poate o sa va rezolv eu pe unii ;) care imi sunt mai ''dragi'' asha :mrgreen:
|
Frate, eu vin de ziua pana seara si atat! Nu raman peste noapte ca am niste treburi pe-acasa!
|
ne intalnim in seara asta ? ? :mrgreen: la sala pe la 7 ?
|
Quote:
|
klar n`a venit nimeni dak i`ai invitat u!!ahahahahce ma distrez....yo sunt proaspat venit de la munte!!maine dak e frumos poate ne intalnim la o bere(cu alcool pt. unii, fara alcool pt. altii)/ un suc!!...:))ahahahahaha....re all..k n`am mai vb de ceva vreme!!
|
mai vedem , acm depinde cum stam si cu finantele dar cred ca vom cauta cazare .La cort e mai naspa ca mai vrei si tu o toaleta , un dus , mai vb .
|
Maine(duminica) , pe bulevard la ora 5 e o demonstratie moto ... sau asa ceva
apoi .... la ora 7 ... la sala sporturilor, concert ce zice comunitatea? :D |
se stie :D ca mergem :D
|
mai e pana maine!!deokmdata ce facem azi?...iese cineva la o/un bere/suc??....
|
La 4 este deflilarea moto
|
shit...deci tre` sa venim si mai devreme!!!!....aia e...sa vada toti si ne vedem akolo!!defilarea sau parada??:)....adik dak vine cineva la 17:00...mai prinde motoarele p`akolo?...
|
Nu stiu cine si ce motoare prinde..., dar eu voi fi prezent!
Am auzit ca daca pe strada sunt niste Hayabusse (habar n-am cum se scrie si mi-e sila sa dau search) daca clipesti risti sa nu le vezi cand trec. :p Foarte tare frateee! |
haha ....ma bucur k pot sa stau mult cu ochii deschisi fara sa clipesc....thx DON`u 4 the warning:)...ia ziceti lume ...la kt si unde?sau ne gasim p`akolo???...
|
ma..... noi am vb aseara ca pe la 4 jumate sa ne vedem pe bulevard ... acolo unde se petrece actiunea - motoarele
|
pey iti dai seama ce imbulzeala o sa fie p`akolo...unde or sa fie motoarele....oricum e bine k eshti inalt!! poate reushesc sa te ginesc:)...hai k ne gasim p`akolo....dar oricum...aceasta parada cat dureaza?...
|
Dureaza circa si ceva!
Eu unul habar n-am cat dureaza dar abia astept sa-l vad pe Cobra si pe alti prieteni in actiune! Macar ei sa poata sa faca o asemnea parada prin oras ca la noi cei cu 4 roti, mai greu asa ceva... Unde ne intalnim exact? Eu ziceam ca pe partea cu Viena Cafe ar fii mai bine, dar asta depinde de locul unde se petrece treaba cu motoristii! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning