![]() |
Re: My KYS !!
Mai ales la pretul care il are benzina acuma:lol:.Bravo KYS-ule te-ai pus serios pe treaba:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da' Cursee....:wave::wave:
|
My KYS !! comment by AGENTUL NYT
Ai anulat sprituitoarele,ok pt capota,presupun ca pui pe stregatoare altele,ca ai sa fii ca nenea asta,in cazul tau cu sticla de apa :shock::lol::rolleyes2
https://www.220.ro/auto/Stergatoare-D...le/2nGxMR2Tjp/ Ai anulat semnalele de pe aripi,nu o sa fie un pic primejdios pt cel de linga tine ca nu iti va vede ce manevra doresti sa faci si porma o sa te "inervezi" ca nu te lasa sa tea bagi,cu toate ca el ar fi vrut probabil asta daca iti vedea semnalul lateral in functiune.Le schimbi locatia,sau cad definitiv? |
Quote:
@KYS: pe la motor ai vreun gand? |
Re: My KYS !! comment by AGENTUL NYT
Sprituitorile vor fi montate in alta parte, nu pe stergatoare iar de semnalizari laterale pot spune ca au picat definitiv. Voi incerca sa fac un mangialic separat ,sa vedem ce iese.
La motor nu voi umbla deloc, cel putin in viitorul apropiat! Intelegeti , ca nu-s "reiser", nu sufar dupa liniute , nu-mi place sa ma dau , nu merg tare cu masina, iar dintr-un motor de logan prea putini au reusit sa scoata ceva, astfel incat sa impresioneze. |
si frumoasa si puternica nu se poate :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a batut vantul mai tare si mi-au dat jos manerele de pe spate :((
@32 TYC - mare vorba ai spus : rar se intalneste ca o masina puternica , sa arate extraordinar la exterior si sa castige si concursuri de SPL.... Inc az ca vreau putere , imi iau o Supra "da" Anglia si s-a terminat cu smecheria ( zic si eu - nu ma pricep in acest domeniu ) |
Nici un element de caroserie n-a scapat neatins de fibra..,cu exceptia plafonului :)):crazy:
|
Frumoasa emochida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:
Din ce stiu eu plafonul nu mai are antena(probabil a pus Mihai mana si acolo) |
Foarte posibil :))
|
Vantu asta bate tot mai des la multa lume la manerele de usi :lol::lol:
|
A curatat tot vantu asta:lol:
|
:lol::lol:Io vreau sa vad cand deschizi toate usile si bate vantu` ce o sa se intample:lol::lol:, acum la itp ce faci?(fara manere)
|
Ce sa faca...bine sanatos se duce pun baietii stampila de zici ca se duce la taiat ce naiba va e asa frica de I.T.P
|
Ce bine ca bate vantu pe la tine..pe la altii nu bate..:(
E Maxim cu noul "badbot"..si celelalte locuri unde s`a umblat cu fibra :>:twisted: |
3 Attachment(s)
au disparut si manerele de pe fatza si incuietorile..........................
|
Quote:
Pragurile le-ai schimbat? |
Ti sa pus rau pata pe toate manerele si incuietorile masinii vad:lol:
|
Masina asta nu o mai poti fura:lol:
Sunt curios ce surprize vor mai fi... |
Vad ca dispare cam tot..sper sa nu dispara si masina :))
(joke) :D Bafta ;) |
hai ca mai e un pic si e gata , apropo culoarea ei va fi cum este kisu ala mic?
|
Ah ce imi plac mie masinile fara incuietori...
App: am o intrebare..ce fel de chit ai folosit poliesteric alb cumva??? |
din pacate sau fericire, mai este mult pana la final :) sa speram ca va iesi ceva placut.
Tot ce s-a folosit pe masina, este fibra ! |
Ar trebui sa vina si la mine un uragan ceva sa cada mai mult decat incuietorile :)))) Bravo Cosmin, arata bine pana acum. Si apropo, felicitari ca ai folosit doar fibra... cine stie cunoaste! :D Spor la treaba, asteptam sa fie gata.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
se lucreaza ...........
|
Quote:
|
Quote:
Frumos . CUSTOM ADEVĂRAT ! |
beeelea..
foarte bine da protbagajul acela de tip cls... ar fi super daca ar fi si in tm sau in zona un om care sa aiba mana asta:X... sa iasa cum trebuie si astept sa vad finalul,mai ales culoarea |
Adevarat tuning e la tine acolo:lol:
|
Cosmine...nu scoate cuiul de pe fata...e bun...doamne fereste....:rolleyes2si....NU mai tigani masina ca arata urat....dabia astept sa o vad:lol:8)
|
L-a scos
|
6 Attachment(s)
L-am scos...mi-era inutil :) sa speram ca nu voi avea nevoie de el. In alta ordine de idei, avand plasticaraia in casa am zis sa incep sa ma "joc" putin si sa "catifelez" cateva zone. Dupa cateva incercari esuate am reusit intr-un final sa dau forma pe care ,oarecum o asteptam... Poze!
|
arataaaa ....foarte bine , dar cred ca ar arata si mai bine cu plasticaraia neagra ....nuu?
|
In mod sigur da! vedem ce ne rezerva viitorul .poate reusesc s-o fac si pe aia neagra....!
|
KYS-ule il faci catifelat ai folosit cocolino?:lol:
|
si eu sunt pe punctul de a pune un interior de piele rosu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning