![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
Te faci ca nu stii a? Plateste intai! :lol:
|
Quote:
App knd vii prin Gl ?? |
nu platise de 7 luni si nu stie de ce are net :))) :P
|
Quote:
|
Moama .....am platit saptamana trecuta luni ..si de sambata nu am net ..deci in momentul in care am ramas fara net eram la zi cu plata abonamentului . S-a inteles ???
Succes !! Sa te intorci cu medalie de platina :-P.Si cam ai dreptate e randul meu sa vin si o sa vin ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care are sami dea si mie o oglinda stanga....parca zicea cineva odata k are...nu pe gratis:P sa fie daia cu picior si sa fie functionabila pls...coloare nu conteaza
|
daca tot va plictisiti imi puteti spune si mie daca stiti ceva despre cauciucuri kumho ?
le-am gasit la un pret bun si vreau sa imi iau 4 de vara.... urmeaza sapt asta sa ii fac un mic service la masina.... ii schimb placutele de frana, bujiile, semnalizatoru (e crapat si intra apa)... si imi iau cauciucuri... dar mai stau putin pana le montez ca cine stie, poate mai vine vreo zapada :D |
apropo... pe 15 - 16 martie va fi 4tuning days .... care va anuntati prezenta ? (in special cei de prin tara, ca cei din bucuresti cred ca veniti toti)
|
apoi sa vin de la cluj pana la bucuresti si retur.
+ dormit in bucuresti o noapte...mai bine stau acasa si vad poze facute de voi :) |
e cel mai ieftin asa:)
|
Snapy ms mult de accept :D
|
ai :) :):)
|
am vazut dupa ce am postat si desigur am dat edit sa multamesc :D
cat despre 4tuning days e la 15 min (de mers perpedes) de mine romexpo asa ca sar putea sa apar |
Am o rugaminte pt cei care le-am dat accept in grup: odata cu acceptul fiti putin mai activi in cadrul sectiunii! Desigur, ies din discutie cei care sunt deja prezenti si contribuie la dezvoltarea comunitatii Daewoo. Va multumesc ;)
|
Salut baieti. Din pacate munca si facultatea mi-a ocupat cea mai mare parte a timpului asa ca am cam lipsit de pe forum pt o vreme.
Vad ca a revenit la viata si sunt extaziat. Eu as fi al 4-lea Alex din cate am citit pana acum, mandru posesor de Cielo. Mari modificari nu am inca la masina. Un filtru sport, o toba sport si inlocuit catalizator, insa am multe altele in plan. As dori sa intru si eu in club, daca e ceva in mod special care ar trebui sa stiu sau sa fac va rog sa imi spune-ti pt ca nu pot citi 100 de pagini. Sper ca mai este o intalnire si duminica asta pe 10, inca nu am vazut anuntat nimic. |
Bun venit printre noi ;) Multe lucruri nu sunt de indeplinit decat sa iti pui la semnatura emblema clubului si sa fii activ cat de cat la discutii. Succes ;)
|
si sa pui poze cu tine si masina :D (din cate imi aduc eu aminte)
|
Quote:
|
Multumesc de primire.
Poze inca nu am facute, promit sa fac si sa pun. In legatura cu semnatura, am vazut ca fiecare le aveti "personalizate". Imi da si mie cineva un sfat cum sa fac treaba asta? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
legat de intalnirea de duminica
intalnirile se tin in parcare la polivalenta (in bucuresti) in fiecare duminica (teoretic) la ora 16.00 numa bine si sa ne vedem pakolo :D |
akm ma pregatesc sa ma duc sa conduc....nush de ce dar simteam nevoia s ava spun...psihologicul il luai si ma suna instructorul sa ma pregatesc sa ma duc sa conduc...e noapte e super:))
scuze de ofttopic:( |
Am gasit motor pentru D O N N, dar e de Executive, cu 2 axe, iti convine? Daca iti convine sa imi spui sa il intreb si pe baiatul ala ce si cum, adica pretul si altele
|
Quote:
ca ma tenteaza si pi mini :D BTW: cate iepe are motoru |
intrebare: se da jos greu motorasu de la geamurile electrice?
|
2 suruburi
|
Quote:
|
se poate desface usor dar tre o surubelnita super fiindca sunt destul de intepenite
|
Quote:
|
Eu zic ca mai intai sa dai fatza la usa jos si sa te uiti mai intai la sina de glisare, sau mai e o chestie, posibil sa se fi miscat din loc, partea aceea a macaralei care ghideaza geamul pe orizontala,acea parte care tine geamul sa nu pice jos, e simpla are doar 2 suruburi, apoi sa umbli la motorash
|
Quote:
|
o fi ramas ceva pe acolo cand ai uns tu macaraua :D
|
Slutare
Am si eu un Cielo din '95 hidramat si vreau sa intru in club! Se poate? :rolleyes2 |
Detalii putin mai sus: poze cu tine si masina, sigla clubului la semnatura si participare la discutiile din cadrul clubului. E ok? Daca da, bine ai venit!
|
Deci mai draga d axell, mai intai poze cu tine si masina ta si apoi se discuta acordul intrarii in club, nu te supara, astea sunt regulile
|
Salutare baieti...Cristi inca nu m-am uitat la farul ala si daca se uita petre pe aici nici pentru el nu am avut timp sa ma uit....in week promit ca ma uit si va anunt. Trei saptamani voi fi pieton...nu va ganditi la ceva rau...azi mi-am bagat masina la vopsitor. Aaaa si era sa uit....i-am facut cadou o pereche de Ground Zero Gztf 165MK2.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning