![]() |
Re: Discutii despre orice!
#ballack fai tu cadou o linie pe masina.. :lol::lol:
|
mai robbyxX23, nu-mi da idei. Si asa am eu multe :P
2ddy s-a interesat pt linie pt el si pt mine. De aia am specificat de care doreste, pt ca am discutat cu el la telefon |
Quote:
v-as putea face eu...dak ati da o tura pana in sm... ;)) |
Quote:
|
Tu vrei sa iti faci DUmB pe capota? :lol::lol:
|
apropo stie cineva ce se mai intampla cu taxa auto?
|
www (punct) auto (punct) ro/calculator-taxa-auto
Si dai click pe OUG nr. 7/2009 ;) |
dar cam cat ar costa?:)
Originally Posted by W35T v-as putea face eu...dak ati da o tura pana in sm... ) |
Cat costa un neon cu leduri cu menopera cu tot??? si unde as putea gasi???
|
sal exista vreun club auto in baia mare ? ar mai fi cineva interesat sa creeam unul, pana acum eu am organizat 2 intalniri club calibra &friends si la cate masini frumoase si pasionati de masini sunt in orasul nostru ar fi bine sa avem un club auto.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stie careva unde as putea lipi o bara de fata la un bmw e36 ca este crapata? mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Caut un electronist care lucreaza profi si rapid. Daca stiti ceva poate ma puneti in legatura!
(in ce consta treaba: imi trebuie o siguranta fuzibila sau trecerea unor lampi de display (lcd hd) pe alt circuit de 9v) |
cred ca este Ovi Fetke, numai iel face nebunii dintrastea,,, incearca la el
|
:-) nou
|
Quote:
incerca sa fii mai concret la sectiunea ,, Sa ne cunoastem mai bine" asta pt cei care nu au reusit sa te identifice dupa nume,, |
Quote:
|
Totusi... nou? :)
Intreb si eu... |
|
Am vazut ca tot mergeti la karting. Am auzit de acea "pista" din baia mare care este intro hala acoperita. Parca era 25lei 5 minute. Nush daca ati auzit de acea pista de kartind din Borlesti unde e 13lei 5 minute si este pista calumea. Este lunga si are curbe bune. Este beton fin si poti derapa controlat foarte bine. Am fost si azi si este super. Langa este si bar cu terasa. Este pista si de offroad unde va puteti da cu atv sau cu buggy. Singura problema este ca nu sunt asa ingrijite kartig-urile dar merg bine de tot. Din baia mare nush cat e pana acolo dar eu din Seini trec podul peste somes si merg spre baia mare si ajung in Borlesti.
|
e 25 ron 10 min aici in baia mare.....si e ok....in 10 min faci peste 20 d ture
|
ii 25 de lei 10 min in bm si e sooper ok,stiu si de aia dar inca nu am fost,eu zic ca ii mai ok in bm ca iti da casca manusi de toate..se pune mare pret si pe protectie,iar la final iti da timpii care i-ai facut:D,este un clasament pe site-ul lor...www.demikart.ro
|
Quote:
|
:) bine, eu am reusit mai mult de 20 :D
|
cand facem o intalnire a membrilor 4 tuning sa mergem sa ne dam cu carturile, ce spuneti ar fi o idee buna? Dar sa fie la sfarsit de saptamana sa fim cati mai multi.
|
Quote:
|
Care se`anunta pentru Satu Mare?Ne`adunam duminica dim. si mergem impreuna sau fiecare de capul lui?:-)
|
Quote:
|
Quote:
pe penultima tura am scos cel mai bun timp |
Si atunci de ce nu esti pe lista de recorduri??
|
nush....am mai zis...anu trecut m-am dat, poate mai am foaia cu timpi, daca o gasesc o pun pe forum
|
Quote:
|
:)), stiu ca din cauza greutati am scos timp mai bun....da am facut referire la tine, pt ca ne-am dat in aceasi zii si tu ai scos cel mai bun intre tine, mircea si tony
si nu sparg caramizi cu pieptu :) |
:lol:stii cum este defapt,,, nici karturile alea nu merg toate la fel,,, pt mine este irelevanta treaba, am glumit cu caramizile am vrut sa zic bolovani:lol:
|
stiu ca nu merg la fel :), l-am intrebat pe baiatu de acolo care merge cel mai bine si pe ala l-am luat :P
|
Am vazut poze cu acea pista din bm... e mai mica si nu are curbe asa "faine" ca cel de care vorbesc eu :)
|
acum sigur e schimbat traseul si poate e mai greu sa scoti +20 de ture... atunci m-am dat si eu si se puteau scoate, chiar daca ai extra greutate, 90+in cazul meu :) intr-adevar trebuia sa si prinzi kart ok, care sa mearga.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning