![]() |
Re: AMALGAM
Hmmm...iti dai seama ce de voturi :lol:
|
Quote:
sa fim seriosi da nici eu nu m-am dat cu dracovenia aia de bicicleta de 1 an! nici nu mai am frane ca le-am rupt cand m-am dat peste cap la padure! am franat pe fata intr-o panta calumea ca sa nu dau peste un prunc prost si m-am dat peste cap cu toagla in panta! am ajuns jos cu mana dislocata si rupt tot:D :D :D :D THAT WAS REALLY NICE!!! BUT A LITTLE BIT TOO NASPA!!!:evil: |
AMBREA daca ar fi fost sa voteze pe mine ma vota si gata :oops:
|
Quote:
....inseamna ca sti tu ceva in plus fata de noi ?!;) :-) |
Quote:
|
Quote:
:evil: hey ai grija cu limbaju asta de cartier , ca nu sintem pe maidan , eu inteleg ca sinteti mari raceri dar...putin respect... |
Quote:
|
nu am participat eu ca va datzi seama ca pe mine ma vota!:)
ca altfel era vai de ...............................masina ei!:) |
Quote:
hopa... normal ca pe tine te vota ...daca era stimulata corespunzator...nu?!:-) ;) 8) 8) |
:rolleyes2 aha ;-)
|
Quote:
acuma oricum eu iam zis sa voteze, ca ea sa abtzinut ii treaba ei! dar sper sa facem si un concurs de muzica ca acolo ma bag si o sa vedetzi ca pe mine ma voteaza!;) |
Quote:
vrei sa zici ca nu ma votai?:boxing::ihearu::pistoles::flower::bunch: |
na ce sa faca si ei....de plictiseala.... mai ales ca la ei ii o caldura de mori.....eu simt ca ma sufoc aici la 40 de frade sau cat masa is azi, dar ei acolo?
|
Ce parere aveti despre Electrica , care in miezu zilei , cu tot traficul asta si inabushala care e in Arad , si-au parcat camioanele pe banda 2 si s-au pus sa-si vopseasca stalpii.
|
Ati auzit de scutere????...economice,ecologice,practice:D
|
economice,ecologice,practice,mici,io ma duc la clienti cu rola de utp , sertizor , laptop , media convertor , pictails , imi trebuie remorca la scuter sau macar un atash :)
|
Quote:
calculeaza amestecul de ulei si benzina care o bagi sa vezi cu cat iesi. tine cont ca cu scuterul stai mai mult in blana datorita vitezei mici si turatie mare. partea ecologica sa nu zic nik :lol: .. si practice doar daca tre sa mergi sa cumperi nimicuri care incap sub sha. |
Felix sa sti ca in italian am vazut scutere care au remorci mici.
Am avut scuter si era foarte economic:)...rau era ca la mine un set motor nou tinea maxim 3000 km dar eu imi bateam joc de el,daca mergi normal un set tine si 30k km |
Personal... am ceva cu scuteristii... sa-ti spun de ce...
In fiecare seara se aduna (fiind vacantza) aprox 10 plozi cu scutere cu evacuare sport (zic ei) si pana pe la 1-2 noaptea numa "cartz , cartz" aud... |
****** in ea electrica...azi nu a fost curent in toata alfa si am avut instalari in alfa dar nu le-am putut face pt ca nu am avut curent ca sa dau gauri :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
big dady mergi tu cu 150 si nu mai prinzi majoratu.
|
Quote:
|
MAH IO VA PROVOC PE TOTI LA LINIUTE CU BITZIGLA MEA :d....DAR PE 200M k nu am chef sa pedalez prea mult :P
|
vai e prea tare filmuletu...ignorati reclama aia de la inceput de cateva secunde ce poate sa apara si uitativa la tot ca e misto :))
http://www.spikedhumor.com/articles/...ally_Race.html |
unde-i frana dom`le, unde ii ca n-o gasesc :))
|
la celalalalt film se referea , cu gongile... super tare.
|
ala cu gongile da :p
|
Quote:
|
Quote:
|
uitati-va pan la capat!!! stiu ca l-ati mai vazut da uitati-va pan la capat si vedeti de la cine am invatat sa merg pe bicicleta!!! http://www.metacafe.com/watch/316613/what_is_bmw/
|
Quote:
|
da pe spate gagicile vrei sa spui :lol: :lol: :lol:
|
nda :lol: asa ar trebui sa fie impresia... numai sa nu-l calareasca motoru' in loc de gagici
|
Quote:
|
I love you atat de tare
Incat I belive ca mor You are soo incantatoare Oh my dear cat te-ador When I go la brat cu tine Ma simt foarte magulit Caci are looking toti la tine Oh I’m so fericit All ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci I tell ce simt in mine Dar you smile intruna And I think ca spui prosti Please nu face pe nebuna Si mai look in ochi mei Understand? I love you draga Haw colt sa-ti mai vorbesc You are totul pentru mine And I want sa te-ntalnesc But is difficult vezi bine Caci you mother e pe faza Si din 5 in 5 minute Carefull te controleaza Maybe sa ajung la tine Ca in Shakespeare’s Juliet I Romeo love pe tine Give me scara din boscheti. |
|
:D
Quote:
ba da sper ca n-ai picioare de lance armstrong!!!:D si io vb serios de faza cu datu chiar ma dau cu cine vrea!!!:D |
Quote:
,, Dom'le" suna mai ,,Jmecher":D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning