![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
-Ma dau in vant dupa cumparaturi - comedie
-Sejur cu surprize - comedie -Inamicii publici - actiune -A perfect Getaway - actiune |
Recomand cu caldura:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/9VDvgL58h_Y&hl=fr&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/9VDvgL58h_Y&hl=fr&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> |
poi filmu asta i comedie? :)
|
Da, e ceva mix dintrun horror cu o comedie... Un fel de parodie a filmelor horror, cel putin asa percep eu :)
|
Recomand: Orphan- thriller, Drag me to hell - horror, Imagine That - comedy
p.s. un horror bun cine imi recomanda?! |
SAW VI
|
Quote:
Am luat Zombieland, l-a vazut careva? :? |
A vazut cineva CHE?
|
Quote:
Nu e pierdere de timp. |
Daca este vorba de che guevara, am vazut eu ambele parti, e destul de interesant,merita vazut.
|
Quote:
|
Recomand Aliens In The Attic, comedy + fantasy...foarte reusit filmu'...am ras cu lacrimi la unele faze :D
|
Quote:
Rabdare imi mai trebuie:D...am inteles ca are 4,5 ore. S-or simti simti orele astea, sau filmul chiar este bun? |
Playboy de L.A
I Love You Beth Cooper Surogate - actiune Inamicii Publici Stan Helsing ( Scary Movie ) Nueve ZombieLand American Virgin 2009 Imagine That Extracterestrii din mansarda Blood Diamant 13 Tipi simpatici Gamer Obsesii din Trecut Ticalosi fara Glorie Sejur cu surprize Orfana Iubire la New York Gata , asta e tot ce am vazut , inebunesc ...vreau ceva nou ca pana apar...:)) |
|
MEET JOE BLACK cu ( Brad Pitt si Antony Hopkins ) foarte bun filmul
p.s: Daca stiti filmul , vreau si eu recomandari de alte filme in genul astuia ! Multumesc |
A fost recomandat si cu cateva pagini in spate :-P
E foarte tare filmul, l-am vazut si eu acum ceva ani ... chiar placut si interesant :), unul din favorite :D Iti pot recomanda "A Beautiful Mind" , "Hearts in Atlantis" :) |
Recomand If Only:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
L-am vazut If only ( si eu il recomand ) ba chiar de 4 x l-am vazut :))
as mai putea adauga asa ...ceva frumos chiar daca multi le stiti dar poate va trezesc sa le mai vedeti odata !!! - A Walk To Remember - A Good Year - Cheri - The Other Boleyn Girl - Love Don`t Cost A Think - Sweet November |
din nou am nevoie de un horror bun... cineva..ceva? :? pretty pls :D
|
|
Quote:
Quote:
Ala de mai sus. Este filmat in genul The Blair Witch Project 1. Destul de interesant zic eu. |
Quote:
Quote:
le-am luat pe amandoua...sa vedem.. Din mai multe comentarii de pe torrent am vazut ca Paranormal Activity e destul de slabut...dar o sa ma uit:) va multumesc la amandoi!!! |
Quote:
|
Ken Block
https://www.youtube.com/watch?v=0b2hM...eature=related Sasha daca ai nevoie de filme horror iti zic cateva...toate de craciun :)) Bad Santa A Christmas Nightmare Badder Santa Black Christmas 1974 Jack Frost 1996 Jack Frost 2 revenge of the mutant killer snowman Santas Slay Psycho Santa Don't open 'till christmas Sper ca iti ajung :)) De asemenea le recomand si celorlati amatori de filme horror |
ticalosi fara glorie cine la vazut? si cum e/>
|
Quote:
p.s. merci Champion pt filme !!! |
Noutati in parodii...ce a mai aparut?
Nu am mai vazut nimic dupa Meet the spartans. |
Quote:
|
am vazut cam acum un an un film, cu un cercetator la o baza prin antarctica care a trebuit sa`si abandoneze cainii acolo la intoarcerea acas, ca veinse iarna si nu au mai putut sa se intoarca dupa ei. si cum au reusit cainii sa supravietuiasca vreo 2 ani singuri acolo
cine`si mai aminteste numele filmului? vreau sa`l mai vad odata ms anticipat |
|
Quote:
|
midnight meet train ?
|
Stan Helsing
Quote:
Mersi de recomandare, l-am descarcat si vazut. |
am vazut si eu Stan Helsing, caterincuta filmul :D
recomand: -Mary and Max - desen animat foarte tare -The Wackness - comedy/drama, foarte ok filmul -UP - desen animat destul de ok |
I declare you Chuck and Larry?
|
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/rDiEKIzVzLM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/rDiEKIzVzLM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning