![]() |
Re: BR 40 YUL
Imi place tot ceea c faci, super masina aia a ta, numai zic ca de cate ori o vedem prin fata facultatii prin galati tregeam cu ochiu cateva minute pe la ea:D
Succes faci super treaba!, sa-ti reuseasca tot ce iti propui. |
1 Attachment(s)
Quote:
Acum , din lipsa de ocupatie am zis sa incerc sa imi fac o idee pentru vopsea... Cine imi poate face un VT cu dunga de pe r12 alpine pe a mea, dar sa fie visiniu cu argintiu. sau, sunt deschis la orice alte pareri, pro si contra asupra acestei dungi. Ar da bine sau nu? astept... o idee...> |
Quote:
|
In nici un caz sa n-o faci "clin". Dar nici cu dungi n-arata bine.
|
Yulica fao cum iti place tie nu cum ne place noua ;) oricum masina are potentialul ei .
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
imi place aspectul la r12 alpine, ca este diferit de ceea ce s-a facut. imi plac dungile gordini dar in nici un caz nu pot face asa ceva pe modelul asta. momentan 60 % din mine vrea sa o faca in acest fel, mai astept pareri ... azi am facut rost de 4 usi de 1300 in perfecta stare!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Parerea mea, fa masina asa cum iti place tie si cum o vezi tu ca e mai bine |
3 Attachment(s)
.....
|
Quote:
Chestia e, ca visniul care il pun o sa fie un pic mai rosiatic, si de aceea vreau ca dunga sa fie argintie, ca ma gandesc ca ar da bine, masina visiniu cu dunga argintie si completat de jantele argintii... ca idee, visiniul sa fie cam ca cel de pe cutia de HELL |
7 Attachment(s)
Ideile mele:
1. Vinyl de R12Alpine in fata si spate, argintiu sau alb (alb pentru ca ai si ornamentul de la portbagaj alb) si dungi de Gordini la portiere. 2. Ideea lui Gorby dar dunga sa o continui pana in spate, simetric. 3. Dunga gen "Starsky and Hutch". :-P Am pus si o poza cu un Alpine cu dunga argintie, poate cineva care le are cu editatul pozelor sa faca masina in visiniul HELL de care zice Sirius. Personal, as face-o in genul masinilor de raliu vechi, gen Maxi Turbo, cu stickere, idei de vinyl-uri gasesti o gramada pe Google, dar cum masina iti apartine, asa iti apartine si alegerea. Mult succes! |
Quote:
multumesc pentru idei!:D |
2 Attachment(s)
O idee :rolleyes2
|
Azi am montat usile spate, si spre surprinderea mea vin perfect. :D coltul la usa stanga a fost indoit si este in curs de finalizare aripa cu pasajul stang.
Am facut rost si de fuzete de diesel, si acum va rog sa imi aduceti aminte cum se "transformau" in 4 prezoane : pe fuzeta se monteaza disc si butuc de nova, sau se mai dau inca 3 gauri pe butucul de 5? Daca folosesc butucul de nova, ce planetara trebuie sa folosesc? |
Quote:
|
pt 4 prez,din fuzetele complete de diesel,pastrezi o gaura si faci inca 3
sau butuc de nova bucsat la strung sa intre rulment de papauc |
Quote:
Right?:D Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa ar atata butucul de nova cu bucsa pe el,alea 2 de sus sunt distantierele la planetare,sper ca intelegi |
Iulica stai in banca ta cu bucsi la butucii de nova. am avut 3 perechi de astfel de bucsi , ultimele facute in conditii( presate, strunjite, si apoi rectificate) si nu au tinut. prima pereche a fost tratata si termic si degeaba. tin cateva luni si se duc. eu am avut norocul sa gasesc fuzetele astea de le am acum facute pt rulmentul si butucul de nova, insa recomand solutia cu gaurirea butucilor de diesel. Daca nu ai unde sa ii gauresti vorbeste cu Florinel.
Spor la treaba si mai pune si tu poze!:) |
Sa nu uitam de capete de planetare de DSN, Solenza, Papuc diesel, pentru a nu mai necesita distantierul intre planetara si butuc. Combinatia perfecta in functie de inaltimea masinii (folosesti planetare lungi sau scurte) gasesti in partea cealalta tot de Florinel si Bolidu explicata.
Tot fuzeta completa de diesel e mai sanatoasa.(Mi-am luat si eu o pereche, urmeaza sa le gauresc) Spor la treaba Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in al doilea rand, zilele astea trebuie sa imi vina butucul de nova, si inarmat cu un subler masor si vad care-i treaba... o sa pun si poze. |
Suna ma si iti povestesc ce iti tre pt 4 prezoane
|
....si daca tot treci la 4 prezoane, nu te mai incurca cu sistemul de franare de dacie.:)
|
nu ma incurc, pun de 280 ~ 300. vedem ce o pica.
am totusi, nevoie de dimensiunile pentru 4x100. Aleg, totusi regaurirea! am vreun dezavantaj alegand aceasta operatie, dpdv al sigurantei? |
1 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu te superi, o sa atasez o poza cu ligheanul lui tare mult mi a placut si-mi place masina ta. spor la treaba |
Quote:
|
Quote:
Mai este varianta cu discuri de 260 de Logan cum am eu si Bolidu :) minima este R14 Nu ai nici un dezavantaj daca regauresti, din punct de vedere al sigurantei... daca chiar esti paranoic poti sa umpli gaurile cu sudura si sa le iei pe strung... dar nu este cazu :) Pe spate ce sistem de franare ai? Discuri sau tamburi? |
Quote:
la discuri de 280 de mm nu merg roti mai mici de 15 si cele pe 15 sunt cam la limita |
259 -260mm de logan/clio/R19 cred ca sunt ce trebuie, toate masinile de 140 cp gen r19 /clio /r5 gtt /205 gti folosesc discuri de 259 mm si este indeajuns pentru Dacie .
Discurile de 280-300 mm- prea mari, prea scumpe, prea grele :( ...daca v-a avea 200 cp masina , da ar merita investitia :D Urmaresc cu interes proiectul :D succes |
1 Attachment(s)
Expresia de `lighean` este doar alintul :lol::lol::lol:.Iulica ai nr de telefon,acum tu hotarasti ce si cum...atasez o poza sa vezi ale mele fuzete cu discuri de 280 mm.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: