![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
LA MULTI ANI Danny!!! multa sanatate si bafta cu ursul.
|
La multi ani Laf`ule ! :flower:
|
Hai la multi ani shef , sa ne traiesti 1000 de ani ;)
|
la multi ani si la multi cai .. :) !!
|
la multi ani daniele
sanatate si multa rabdare iti doresc .. |
LA MULTI ANI DANI!
|
La Multi Ani multa sanatate si putere de munca
:flower: |
la multi ani boss.. si la multi cai!!
|
LA MULTI bANI si MULTA FORZAAA...
|
La Multi Ani mane...si tot ce iti doresti.
Multa sanatate,si bucurii. Cu respect, B 75 K E L:*:*:*:*:*:* |
la multi ani man tot ce iti doresti
|
LA MULTI ANI MA DANNY!!SI SA MEARGA LAF'UL...CUM VREI U,FORTZA:D...SI SA FI SI U MAI SERIOS;)
|
La multi ani si de la Oradea! sanatate,fericire si nu in ultimu rand sa aveti grija unu de altu,si tu de urs,da si el de tine :) multa bafta !
|
La multi ani Laf`ule ! Sa'ti traiasca ursanu si tu in 1 rand!!!
|
happy birthday boss :P sa ne auzim cu bine la craiova !!!
|
La mult ani dany sa fi sanatos si la punga gros !
|
La multi ani si sa ai parte de toate impliniriile si fericile ce ti le poate oferi viata
|
la multi ani boss, multa sanatate si multi multi cai la laf
|
Ti-am urat si azi pe mess, iti mai urez odata......MULTI ANI SA TRAIESTI SI TOT CE TI-AI PUS IN CAP SA TI SE INDEPLINEASCA. Multi cai n-are rost sa-ti urez, nu de alta dar pe aia ii ai si o sa ai din ce in ce mai multi......sanatate sa fie ca restul se face.
|
Quote:
|
multumesc dint tot sufletul ptr urari-le pe care mileati facut.va pup pe toti .fortzaaaaaaa:twisted:
|
FRATIMIU LA MULTI ANI SA FII FERICIT LANGA FAMIELIA TA SI LANGA LAF SA AVETI GRIJA UNUL DE ALTUL TOT CE ITI DORESTI !!
|
La multi ani boss ! Sa cresti mare :D
|
LA MULTI ANI !! ... si cum se mai zice, la multi CAI !! :) multa sanatate si noroc ;) ca in rest le faci tu pe toate.. bafta
|
da bule vereee...cred ca ce petrecere a fost.....live salam..alea..alea..tiganie tataa :)):))
hai LA MULTI ANI si din partea mea, si sanatate ca e mai buna decat toate...;) |
La multi ani!!!
|
LA MULTI ANI FRATE SI TOT CE ITI DORESTI
|
8 Attachment(s)
;)va multumesc tuturor pentru urari;).si chiar dak am ptrecut nu nseamna ca nu sa umblat si la ursake.citeva poze cu fortzaaaaaaaaaaa:lol:chiar este un urit:lol:))))))))))))))))))))))):twisted::twisted: :twisted:
|
Quote:
|
iar zapacesti liceul Dacia cand iesi cu ea in probe :))
|
observ ca laf-ul a truct prin un procees de upgrade! bvo tineo tot asa tu ai avut sg urs care a aratat ceva la mp bz! succes si cu toate ca e cam tarziu iti urez la multi ani si multa sanatate alaturi de familia ta! si bafta cu proeictul tau!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
foarte tare :lol:. lipsesc prosopelul si un barbier cu briciul sa il faca frumos. bafta multa in continuare cu proiectul.
|
te apuci sa o razi ? razi nu râzi =))
|
a fost o incercare cu spuma de termopane.adv nea spart capota masina este gata de mult,mai trb sai duc masina lui wpp-u sa-mi faca softu dar nea inebunit capota o gindim de zi cu zi chiar nea inebunit miine cred ca iese cu noua idee, am inceput sa o facem cu ideea unui zugrav ,dan tine mult si ptr aerodinamik sa iasa cit de cit bine .nam muncit la restu cit am muncit la capota asta :xmiine vine si epu ptr mulaj sau cum drc ii zice ,dar zic ca va iesi intrun final .sau schimbat mai multe vom schimba din nou si traseul de evacuare:twisted:.........fortzaaaaaaaa:twisted:az i a terminat si paul la vop sa puna traseul cel vechi cu sunetul de a fost inainte pe laf ,miine vom pune filmulet cu sound reload laf.lam auzit azi si am simtit ca se zbirleste pielea ppe mine .ma bucur ca a ramas in fam sunetul;)fortzaaaaa
|
in cele din urma va iesi dani! si va iesi fortzaaa!!!
|
2 Attachment(s)
uite o idee pt. capota ;)
bafta in continuare cu proiectul! |
e gata pana la Craiova lafule? ..
|
Quote:
|
a vazut si el ca ai multi care intra aici si hop s-a bag ca chilotii in...:)))
hai bafta cu proiectuu |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning