![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am fost tentat de vreo cateva ori sa demontez butucul ala sa il gresez putin, dar m-am razgandit de fiecare data, si cred ca am facut foarte bine :D
|
Quote:
|
In data de 10 august S-a furat Bicicleta MTB in Cluj Rog pe oricine are informatii sa sune la 112.
|
5 Attachment(s)
Va salut din nou!
Revin cu mici modificari ale chopperului si anume o roata de 24" pe spate si un ghidon care ulterior a fost dat jos si inlocuit cu initialul. |
Quote:
|
Bicicletele se numara printre cei mai buni luptatori impotriva poluarii. Pacat ca la noi, oamenii nu prea sunt obisnuiti cu biciclistii :|
|
saluut...furca fara suspensie dar cu prindere pentru frana pe disc gasesc?..dar la un pret bun nu de ordinul milioanelor..eu am pinioane cu bile, ca sa trec la pinioane pe caseta trebuie sa schimb butucul?
|
Quote:
bft |
Imi puteti spune cateva marci foarte bune de biciclete ?
Un top daca se poate. Multumesc anticipat. |
Quote:
Cervelo, Cube, Orbea. Pentru mtb, samd iti pot spune baietii ca nu prea le am. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cine stie la ce pret s-ar putea vinde o cursiera Scott AFD 507?echipare shimano 105 japonia,aluminiu 7005.Am primit-o din Germania insa eu nu ma plimb cu ea,este in stare foarte buna...poze
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu bicicleta mea,nu am mai folosit-o de ~3 ani,inca si acum mai zace prin pod pe la tara! Sa nu comentati Nike-ul de pe cadru :)) eram mic si atunci era moda sa ai nike-ul pus pe ce detii.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=D.Y ¬;4532936]Undeva pana in 10-12 milioane zic eu. Acum depinde de cumparator daca se pricepe sau nu. Bicicleta e buna, dar de ex la 15 iti iei la mana a 2-a ceva mai bun. Cauta pe net poate gasesti ceva asemanator la vanzare.
nu am gasit modelul asta de vanzare in Romania,am cautat pe alte forumuri specilaizate informatii despre acest model dar nu m gasit nimica...m-am gandit sa o dau la 300E negociabil,ms pt raspuns |
2 Attachment(s)
Quote:
Ar mai fi si Giant, Nicolai, Univega, Simplon, Kona etc. In ceea ce priveste preferintele mele ar fi sa cumpar ceva pe masura mea tinand cont ca sunt inalt. Adica cu roti mai mari. Exclus cele de downhill, sau MTB facute special pt. drumuri grele. Ar fi ceva mixt. Am ales una de Cross si una de trekking/city. Un CUBE si un Steppenwolf. Problema este ca nu stiu mai nimic de marca Steppenwolf. Ambele imi plac. Sunt nemtesti din cate stiu dar nu stiu ce sa aleg. Care ar fi mai ok ? Steppenwolf Tao Light trekking bike, cu echipare XT - deraior spate XT - deraior fata XT - butuc spate XT - pinioane XT - manete schimbator XT - frane MAGURA HS33 2011 (aici e o problema pt. ca sunt frane tip V-brake hidraulice). Cube-le are XT pe disc si nu stiu care ar fi mai potrivite. - telescop suntour NCX lite cu lockout pe ghidon - cuvetarie Ritchey - ghidon si tija sa Amazing Toys - sa Selle Royal Respiro - far cu senzor de lumina si stop cu standlicht busch&muller - dinam shimano in butuc Cube cross bike, Tonopah -deraior fata Shimano XT -deraior spate Shimano XT -angrenaj Shimano XT -pinioane Shimano XT -frane pe disc hidraulice Shimano XT -butuc fata Shimano XT -butuc spate Shimano XT -manete schimbator Shimano XT -jante Alexrims EN24 -furca fata Suntour NCX Lite cu lock-out pe ghidon |
10 Attachment(s)
Am ales pana la urma CUBE. Sper sa fi facut o alegere buna.
Bicicleta este foarte usoara iar XT-urile isi merita toti banii. Mai am sa ii pun cateva accesorii si e gata. ps. Ca marca era mai bun Steppenwolf ? Cam la ce nivel sunt daca ar fi sa le asociem cu mari auto ? La auto ma mai pricep si mi-as da mai usor seama. Cum am spus si pe pagina anterioara, nu ma pricep foarte bine la biciclete. Stiu marci dar nu pot face diferenta intre ele decat daca vad pretul :). |
Quote:
|
Quote:
|
salut
in trecut m-am ocupat cu bike trial, dar m-am lasat. in prezent mai construiesc cate un cadru.. https://www.youtube.com/watch?v=oUH9cqAZjVM |
1 Attachment(s)
cunoaste cineva niste detalii despre aceasta marca de bicicleta?
are bunicamea una si cica e destul de veche... |
E o marca germana din inainte de razboi care faceau biciclete si mai tarziu motociclete.Vezi ca sunt pe net biciclete Bismarck reconditionate.
|
Quote:
|
http://www.vintagebicycles.gr/index....2Id=6&Itemid=6 http://www.vintagebicycles.gr/index....Id=65&Itemid=6 aici scrie despre istoria marcii Bismarck http://oldbike.wordpress.com/1936-bi...ith-gearstick/
|
miam pregatit si eu piesele, pregatit cadrul de vopsit...caaaand dute la urgente si fa un buzunar la apendicita ...sa dus sportu asta pe ce a ramas din vara:cry:
nu am mai activat in activitatea asta de mult si ma pregateam sa intru in forta daaar nu a fost sa fie.....frumoase biciclete baieti ..bafta la pedalat |
Quote:
hai lasa.. fa-te bine si te apuci la anu` in forta... bft si insanatosire grabnica! |
Astazi mi-am schimbat uleiul din amortizor (marzocchi roco), daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie :D.
|
1 Attachment(s)
mde.. zi libera de la munca.. si zic si eu sa fac curat prin atelier.. si gasesc o trotineta veche, rupta, a unui coleg de a lu tata (a lu fisu lu ala:P) si ma uit eu asa la ea.. si zic.. ba.. trotineta n-am.. zis si facut... baza din scandura destul de solida:X ceva mai lunga.. schimbati rulmentii fata-spate cu unii MULT mai buni... urcat pe ea ghidonul de la tricicleta de acum 2 ani... si cox:X.. ne daaaaaammmmmmmm:X 10 min... ca pe urma se incing rotile si se lasa mult prea rau=)) zici ca face pana.. ei.. si una peste alta miroase si a inchins.. cred ca daca ma stradui putin scot fum din ele:X
|
Mai deţine cineva pe aici UMF Freddy ? Tare mă mănāncă īn fund să achiziţionez şi eu un cadru cu suspensie low-cost, şi aş avea nevoie de nişte păreri, despre rezistenţă, ca geometrie īmi place. Ar fi folosit īn combinaţie cu o furcă single crown Rock Shox Totem/Marzocchi 66, deci de 180mm.
http://i56.tinypic.com/2z89ndi.jpg Apropo, asta e bicicleta mea. Cadru: UMF Hardy 1 Team Furca: Marzocchi Drop Off III 2006 Cuvete: Cane Creek Pipa/ghidon: BTS Solid / Sixpack Menace OS Sa: Bike Positive Angrenaj: Truvativ Ruktion / Howitzer XR / MRP Chainrings 38T Chainguide: Truvativ Boxguide Pedale: BBB Frane: Avid BB7 / BB5 / FR-5 Schimbatoare: Shimano SLX (GS) / Sunrace DLM93 Lant/pinioane: Sram PC 971 / Sram PG 950 11-28T Butuci: Novatec DH41SB / Novatec D362 SB-SS Jante: SunRingle Double Track Cauciucuri: Maxxis Minion DHF / DHR 2.35 |
Quote:
Cu cadrul asta ce faci?:lol: |
1 Attachment(s)
Teaser
:twisted: |
Quote:
|
ce o sa fie?:-/ iti faci roti ajutatoare pt bicla? sau ce:-/
zi-ne si noua:D p.s. 44cm e distanta aia...:)) |
Proiectul s-a abandonat spre finalizare datorita politiei romane care este foarte vigilenta:evil:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning