Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Jokerman170 24-01-10 23:24

Re: Accidente

n-am auzit sirenele, s-a intamplat practic in spatele blocului meu :rolleyes2

-LEXION- 24-01-10 23:28

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 3011690)
n-am auzit sirenele, s-a intamplat practic in spatele blocului meu :rolleyes2

inseamna ca esti aproape de mine, eu am auzit de la balcon multa galagie...dar, nu cred ca este saptamana fara accident acolo. Chiar daca au pus semaforul, este cand aud si din pat cat o frana puternica si o lovitura. In locul ala am avzut cele mai multe accidente din Cluj. Acum cateva luni, luase foc un Seat exact langa trecerea aceea de pietoni.

bzsa 25-01-10 13:38

http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...ccident-70754/

zN3u 25-01-10 14:54

cand am iesit de la liceu am mai vazut inca cateva masini care au ramas acolo :| si cele care au ramas au fost facute praf :| , acolo au fost si vor fi din pacate multe accidente mai am un jumate de sem si scap de trecerea aia blestemata de pietoni :|

licu1 25-01-10 16:06

astia ar trebui spanzurati de cO@!e, fara suparare dar deja cand vad asa ceva mi-e si groaza sa mai ies cu masina

flip 02-02-10 14:25

1 Attachment(s)
Aseara unul mai urat la iesirea din buna ziua pe turzii..un passat intrat cu botul destul de tare sub un camion, si un a6 lovit in spate...

mafiozzo 02-02-10 17:08

l am vazut si eu...nu cred ca au fost victime doar pagube materiale

jozsi555 03-02-10 09:47

Quote:

Originally Posted by flip (Post 3042332)
Aseara unul mai urat la iesirea din buna ziua pe turzii..un passat intrat cu botul destul de tare sub un camion, si un a6 lovit in spate...

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 3042895)
l am vazut si eu...nu cred ca au fost victime doar pagube materiale

dar ce cauta passatu pe contrasens? sau cum e acolo? cand s-a facut poza masinile erau deja mutate? ca nu inteleg.

mafiozzo 03-02-10 11:15

asta nu stiu nici eu cum erau asa masinile cand urcam eu in sus era doar politia, si masinile tot asa cum sunt in poza...

flip 03-02-10 11:47

mda, nu m-am prins nici eu cum s-a intamplat, cred ca passatu a coborat in viteza si a intrat sub camionu ce statea la semafor..dar a6-le?

spyker 04-02-10 17:43

2 Attachment(s)
str. Octavian Goga (grigorescu)

vladigrec 04-02-10 23:22

de o ora si 30 min accident ft grav langa Hotel Sport .. un baiat cu un Ford Focus s-a bagat intr-un pom .. :| .. pe prietena lui descarcerarea au scos-o din masina ...

CJ-86-UHE 06-02-10 00:26

Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3052079)
de o ora si 30 min accident ft grav langa Hotel Sport .. un baiat cu un Ford Focus s-a bagat intr-un pom .. :| .. pe prietena lui descarcerarea au scos-o din masina ...

http://stirileprotv.ro/video/acciden...tezei/60404144

ui aici..

vladigrec 06-02-10 12:16

asta ....

gangsta 06-02-10 14:18

Accidente

4 Attachment(s)
Sambata trecuta in fata la Praktiker un Ford Focus a derapat si a lovit un tir parcat...avea in jur de 140 km/h. (asa au spus martorii) :rolleyes2

underline 16-02-10 20:33

1 Attachment(s)
seara buna...vreau si eu niste pareri intrucat politia nu a facut cercetari deocamdata. .pun si o schita...s-a intamplat la polus pe strada aia unde stau taxi-urile...eu eram in dreapta iar cel din stanga avea viteza foarte mica, undeva la 20-25 km/h...am vrut sa trec de acesta, cand brusc, fara sa semnalizeze intra pe banda mea pentru a intra in parcare. nu am apucat sa franez, l-am lovit din spate, iar politistul a spus fara sa faca cercetari, ca eu sunt de vina ca l-am lovit din spate. :)) altcineva, intructor auto, mi-a zis clar, desi l-am busit din spate, ala trebuia sa se asigure, sa SEMNALIZEZE, si apoi sa vada daca poate intra pe banda mea. cine este de vina?

Eagle_flyaway 16-02-10 20:47

el, intradevar schimbarea benzii se semnalizeaza cu 50 m inainte de executarea manevrei si se face doar daca nu incomodezi pe cei de pe banda pe care vrei sa intri. Nu ma retin daca la polus e marcat ca ar fi 2 benzi dar din schita ta asa reiese.
In ce conditii a zis politistul ca tu esti de vina .... adica e un Proces Verbal, niste declaratii din partea ta si a lui sau cum s-a pronuntat el asupra vinovatului?

underline 16-02-10 20:54

inca nu...a zis politistul doar din ce a inteles din declaratii...ca cel care loveste din spate e vinovat...sunt 2 benzi acolo. este linie intrerupta deci e clar. eu stiam ca e sens unic pe acolo...dar si daca nu ar fi, sa zicem ca eram in depasirea lui, da? el cand semnalizeaza trebuia sa se asigure ca nu este depasit. politaiul stie una si buna ala care loveste din spate e vinovat...ne vom intalni toti duminica acolo sa vedem. dar mi se pare absurd, desi l-am lovit din spate, tot eu sa fiu vinovat. trebuia sa simt ca ala va vira catre mine? nici nu a semnalizat. dar si daca ar fi facut-o, semnalizarea inseamna intentia, nu automat si faci manevra, poate eu nu aveam chef sa il las sa intre. chiar nu vad cum as putea fi eu considerat vinovat, oricum ai primi problema. daca era pe banda mea, in fata mea, si frana sa se bage in parcare, fara sa semnalizeze, si il buseam, eram eu de vina, deoarece nu am pastrat distanta, dar nu a fost asa. el era pe alta banda.

Bogdan_mb 16-02-10 21:18

Ma gandesc ca politisul considera, lovind-ul din spate ca acesta a efectuat deja manevra de schimbare a directiei de mers, scapand de acuzatie. Eu iti dau dreptate, in schimb trebuie sa il convingi si pe organ, depinde cat de rational este :) . Nu ai ceva poze de la "eveniment" ?

underline 16-02-10 21:27

nu am nicio poza din pacate...cam asa a stat treaba...eram pe banda mea, tipul a intrat brusc, am claxonat in timp ce franam, iar apoi el repede a semnalizat(deja fiind pe banda mea), ca face la stanga spre parcare. asadar a franat si mai puternic, eu nemaiavand cum sa opresc masina. in momentul cand l-am lovit, el era cam 65% pe banda mea, 35% pe banda 1. l-am lovit la teava de esapament care este cam in colt nicidecum in spate, ca sa se considere ca acest deja era pe banda mea cand l-am lovit. l-am lovit cu partea din fata dreapta, sub far.
i-am zis la politist ca sa luam casetele video si sa vada ca tipul nu a semnalizat stanga, la care putaiul pai e mai greu bla bla...daca e pana acolo, normal ca voi lua casetele pt proba, doar nu stau sa depind de parerea unui maimutoi ca asa considera el, ca "nu am pastrat distanta regulamentara" pe banda mea neavand pe nimeni in fata. distanta regulamentara fata de ce? de copaci?
doamne in ce tara traim..

-LEXION- 16-02-10 21:29

Quote:

Originally Posted by underline (Post 3093414)
nu am nicio poza din pacate...cam asa a stat treaba...eram pe banda mea, tipul a intrat brusc, am claxonat in timp ce franam, iar apoi el repede a semnalizat(deja fiind pe banda mea), ca face la stanga spre parcare. asadar a franat si mai puternic, eu nemaiavand cum sa opresc masina. in momentul cand l-am lovit, el era cam 65% pe banda mea, 35% pe banda 1. l-am lovit la teava de esapament care este cam in colt nicidecum in spate, ca sa se considere ca acest deja era pe banda mea cand l-am lovit. l-am lovit cu partea din fata dreapta, sub far.
i-am zis la politist ca sa luam casetele video si sa vada ca tipul nu a semnalizat stanga, la care putaiul pai e mai greu bla bla...daca e pana acolo, normal ca voi lua casetele pt proba, doar nu stau sa depind de parerea unui maimutoi ca asa considera el, ca "nu am pastrat distanta regulamentara" pe banda mea neavand pe nimeni in fata. distanta regulamentara fata de ce? de copaci?
doamne in ce tara traim..

eu cred ca cel lovit a facut asta intentionat sa ii repari masina. Neaparat sa studiati casetele video, ca doar de aceea este supravegheata parcarea

underline 16-02-10 21:32

normal ca asa voi face. i-am zis politistului: eu am masina lovita putin la stopu dreapta..al lovit-o eu mai demult si nu am reparat-o inca...daca mergem pe strada si tu esti in stanga mea, nici nu semnalizez nici nimic, ma bag pe banda ta, tu normal ca nu mai ai timp sa franezi, ma busesti, si imi platesti reparatia si uite asa ma scot eu...la care politistul a dat-o in balbaiala...
eu pana acum am auzit doar de prostia politistilor, dar azi m-am lamurit pe deplin cat ii duce bibilica...

gangsta 17-02-10 05:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by underline (Post 3093186)
seara buna...vreau si eu niste pareri intrucat politia nu a facut cercetari deocamdata. .pun si o schita...s-a intamplat la polus pe strada aia unde stau taxi-urile...eu eram in dreapta iar cel din stanga avea viteza foarte mica, undeva la 20-25 km/h...am vrut sa trec de acesta, cand brusc, fara sa semnalizeze intra pe banda mea pentru a intra in parcare. nu am apucat sa franez, l-am lovit din spate, iar politistul a spus fara sa faca cercetari, ca eu sunt de vina ca l-am lovit din spate. :)) altcineva, intructor auto, mi-a zis clar, desi l-am busit din spate, ala trebuia sa se asigure, sa SEMNALIZEZE, si apoi sa vada daca poate intra pe banda mea. cine este de vina?

Regulamentar Taxi-ul nu are ce cauta acolo....nu e sens unic din cate stiu acolo....Ramane de vazut ce zice garcea :x

Oricum nasol.... :rolleyes2

gangsta 17-02-10 05:50

Accidente

2 Attachment(s)
Azi 16.02.2010 pe la ora 12 si ceva....
Manastur , Calea Floresti...Taxi-ul a intors neregulamentar dar si VW avea viteza mmmmaaaaaaaaaaaaare......... si buummmmmmmmmmm.........

Dolce CST 17-02-10 06:23

YESS!!!! :X inca un taximetrist curentat:X

vlad-anka 17-02-10 08:56

vai cum arata vw... pacat de masina.

sfigmo 17-02-10 09:18

Metro azi dimineata catre Oradea...nasol...s-a stat mult la cozi

elnino 17-02-10 09:42

Quote:

Originally Posted by sfigmo (Post 3094447)
Metro azi dimineata catre Oradea...nasol...s-a stat mult la cozi

Da...mai inainte am ajuns si eu in polus. A fost coada de la podul de pe calea manastur. Clio facut varza, om acoperit cu patura pe asfalt Sursa: niste colegi

jmf_ 17-02-10 09:56

2 ore si jumatate am stat blocat! Oameni idioti, tzara de cacao...

elnino 17-02-10 10:45

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...00217-08123778

KoKozula 17-02-10 10:52

Quote:

Originally Posted by underline (Post 3093442)
normal ca asa voi face. i-am zis politistului: eu am masina lovita putin la stopu dreapta..al lovit-o eu mai demult si nu am reparat-o inca...daca mergem pe strada si tu esti in stanga mea, nici nu semnalizez nici nimic, ma bag pe banda ta, tu normal ca nu mai ai timp sa franezi, ma busesti, si imi platesti reparatia si uite asa ma scot eu...la care politistul a dat-o in balbaiala...
eu pana acum am auzit doar de prostia politistilor, dar azi m-am lamurit pe deplin cat ii duce bibilica...

Stai linistit .... si eu am lovit pe unul din spate, nu ii mergeau becurile la frana... la o dacie obosita. Efectiv numa m-am trezit ca s- oprit fara nici un motiv in mijlocul drumului, si l-am plesnit un pic. SI m-am disperat si i-am zis ca mergem la politie fiindca eu nu am nici o vina! Si la politie, politistul mi-a zis ca degeaba ca eu sunt de vina! SI i-am zis, dar dom'le dar daca lui nu i se aprind becurile de frana, eu de unde sa ghicesc ca el se opreste in mijlocul drumului sub un pod (ala franase fiindca cineva aruncase o minge de deasupra podului pe drum!!!). O zis ca daca ii mergeau franele si din cauza ca l-am lovit eu nu ii mai merg?! I-am zis ca eu i-am lovit doar un stop, celalalt e intreg si sa vina sa vada ca nu ii merg! O zis ca degeaba ca tot eu sunt de vina!

Asa ca.... i-am dat la ala 50 de lei sa isi ia un stop si gata... dar, sincer, eu am fost de vina ?

underline 17-02-10 11:09

da koko, dar la tine inca se poate spune ca nu ai repectat dinstanta sau alte minuni, deoarece era ala pe banda ta...la mine ala nici nu era pe banda mea, fara semnalizarea a virat catre mine...trea sa fiu mama omida sa simt ca berbecu face stanga? de asta nu pot fi considerat vinovat. si daca cumva prin absurd se va constata vinovatia mea, doar pe baza "expertizei" putaiului, vom lua camerele de supraveghere si cu asta basta.
deoarece, si daca ar fi semnalizat dobitocul, tot nu eram eu de vina:

1. daca acolo este sens unic, si sunt 2 benzi, ala trebuia sa se asigure ca vine unu din spate, iar eu poate nu aveam chef sa il las...ca o paranteza: i-am zis politistului ca acolo poate e sens unic, la care ala face nu este sens unic cu 2 benzi, si l-am intrebat, dar dorobanti cum e? sunt mai multe sensuri acolo asa e? si sunt 3 benzi parca..a tacut nu a mai zis nimic.

2. daca este dublu sens, eu am tot dreptul sa fac depasire, iar ala trebuia la fel sa se asigure ca nu este depasit.

daca pentru asta trebuie multa gandire a cui e vina, e clar cata logica au politistii in ei. am luat toate variantele, nu ies vinovat eu in nicio situatie.

werwceul 17-02-10 11:12

cc-u avea b-92-pev la numar?

vali_cd 17-02-10 12:11

Quote:

Originally Posted by underline (Post 3094812)
da koko, dar la tine inca se poate spune ca nu ai repectat dinstanta sau alte minuni, deoarece era ala pe banda ta...la mine ala nici nu era pe banda mea, fara semnalizarea a virat catre mine...trea sa fiu mama omida sa simt ca berbecu face stanga? de asta nu pot fi considerat vinovat. si daca cumva prin absurd se va constata vinovatia mea, doar pe baza "expertizei" putaiului, vom lua camerele de supraveghere si cu asta basta.
deoarece, si daca ar fi semnalizat dobitocul, tot nu eram eu de vina:

1. daca acolo este sens unic, si sunt 2 benzi, ala trebuia sa se asigure ca vine unu din spate, iar eu poate nu aveam chef sa il las...ca o paranteza: i-am zis politistului ca acolo poate e sens unic, la care ala face nu este sens unic cu 2 benzi, si l-am intrebat, dar dorobanti cum e? sunt mai multe sensuri acolo asa e? si sunt 3 benzi parca..a tacut nu a mai zis nimic.

2. daca este dublu sens, eu am tot dreptul sa fac depasire, iar ala trebuia la fel sa se asigure ca nu este depasit.

daca pentru asta trebuie multa gandire a cui e vina, e clar cata logica au politistii in ei. am luat toate variantele, nu ies vinovat eu in nicio situatie.

mai vreau si eu sa te intreb ceva: ai semnat procesul verbal? daca da, atunci ia-ti adio de la manevra cu camerele video. daca nu sa nu cumva sa il semnezi. daca il semnezi inseamna ca accepti ceea ce ti s-a constatat

underline 17-02-10 12:12

salut. nu am semnat nimic. inca nu a fost luata o hotarare definitiva. multumesc oricum de sfat.

RA_2fast4u 17-02-10 13:00

si inca ceva, vezi ca inregistrarile de pe camerele video, daca chiar vrei sa faci treaba asta, desi e posibil sa fie cam complicat, se sterg dupa un anumit timp, depinde acuma si de cei de la polus, dar in principiu dupa cam o saptamana se sterg.

underline 17-02-10 13:04

asa voi face. nu ma bazez pe logica politistului. accidentul a fost luni, iar in weekend ne intlanim eu, ala si organul sa vedem ce si cum.

Eagle_flyaway 17-02-10 21:05

adik accidentul a fost luni si voi va intalniti dupa 6 zile?
io stiam ca tre sa declari in max 24 sau 48 de ore nicidecum dupa o luna (exagerare intentionata)!!!
si apropo nu era vorba ca pentru accidente minore/fara victime te duci direct la asigurator si declari?! (la fel in termen de 48 ore)

si inca o chestie .... politistul era la fata locului sau l-ati chemat voi?! ca daca organu ajunse acolo trebuia atunci luata decizia , fara intalniri dinastea duminicale .

iar la partea cu inregistrarile ... vorbeste cu Polusu sa vezi ce demersuri tre sa faci pt ele si obtinele pe cont propriu ca nu se stie niciodata!

elnino 17-02-10 22:45

@ Eagle...Se putea rezolva pe cale amiabila, fara sa fie nevoie de politist, DAR asta doar in cazul in care amandoi sunt de acord cu ce declara celalalt. Daca amandoi sustin ca celalalt a fost de vina, nu poate fi vorba de nici o constatare amiabila de accident, asa ca e nevoie de politie.

PS. Teoria e frumoasa, dar vezi ca-s imbecili toti politistii...

underline 18-02-10 11:04

cica sa ne intalnim duminica toti la polus sa vedem cum a fost :))
atat eu cat si celalalt "sofer" am fost sa depunem declaratiile. eu i-am zis la inceput sa imi dea asigurarea sa mergem sa rezolvam..la care el ca nu are chef de d-astea, ca nu el e de vina...in fine, treaba lui, eu eram in depasire si berbecul a schimbat directia fara sa se asigure, fara sa semnalizeze, asa ca nici cel mai retardat politist nu poate constata altfel. am vb si cu martorul mi-a dat nr de tel. cat despre camere am fost la polus, dar nu era nicio camera sa vada pe acel drum. credeam ca poate e vreuna, dar recunosc ca nici eu nu am vazut vreo camera care sa supravegheze acel drum, din pacate.

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning