![]() |
Re: Club TICO
Salut.
Am si eu aceeasi "obsesie" ca sa-i zic asa, deci: verifica flansele de la amortizoare fata, verifica bucsile de la bascule verifica bucsile de la bara de torsiune verifica suportii motor verifica suportii de prindere de la radiator, de jos verifica sa fie bateria stransa (adica sa nu se miste, caci la mine e mai mare si nu am putut s-o prind cumva) verifica presiunea pneurilor (sa nu fie prea umflate) verifica pivotii de la directie Eu am schimbat acestea in vara, si ma declar multumit. Bine, am anvelopele umflate mai mult decat normal (ca sa reduc consumul), si e mai rigida la mine... dar verifica/schimba cele de mai sus. Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
O trecere de la anvelopa de 70 la 50 iti schimba mult situatia si in bine dar si in rau. Altfel spus, distanta dintre aripa si roata o sa fie mai mica...o sa arate mai putin bine cand te uiti la ea (totusi cred ca iti rezolva sigur problema cu atinsul). 2) Iti schimba diametrul total al rotii iar din aceasta cauza o sa difere putin/mult viteza in bord si km inregistrati o sa aiba eroare. Eu personal recomand sa faci un calcul cu programe care le gasesti pe net cand pui alte cauciucuri decat ce ai in talon. Numai bine
|
Quote:
mersi pt sfaturi morpheus |
Npc dar nici smecheria asta nu'i prea buna :) Cum era...o improvizatie perfecta, un compromis pe viata? (sincer am uitat...cred k am zis acelasi lucru de 2x :)) )
|
stie cineva ce putere aveau becurile de far coreene? am pus becuri noi si parca sint pe intuneric
|
gasca nu aveti o baterie de tico care nu va mai trebuie si sa o " aruncati " inspre mine ? multam,
|
Crăciun fericit băieți ! Aveți grijă de ticozaurii voștrii ! :)
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...
|
Quote:
|
instalatia e de la mama ei si nu am avut probleme pina cind am fost nevoit sa schimb becurile
|
la multi ani tuturor
|
Icearca niste Phillips-uri !
|
Craciun fericit tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sarbatori fericite si La multi ani tuturor!
|
am luat de la un prieten coreene si au lumini ok in schimb cele din comert sint ....ieri de la mangalia pina la vl am facut ochii ca de melc. Nu stiu sa incerc cu 90/100w voi ce ma sfatuiti?
|
Eu am pus becuri originale de Opel Vectra. Sunt super multumit de ele, vad cu ele mai mult decat suficient. Sunt niste Philips-uri.
|
Quote:
Singura rezolvare este alimentarea becurilor prin intermediul unor relee pe un traseu cat mai scurt direct din baterie si cu fire ceva mai mari in sectiune (2.5),sigurante etc. |
la multi ani la toata lumea ... va doresc un an plin de bani ,sanatate, bucuri si benzina in rezervoare
|
Multumim ! Poate ca anul asta vom fi in stare sa facem o intalnire nationala de Tico-zauri !!!
|
am facut asa si se cunoaste o idee problema aste din becuri ...nu mai sint ce au fost totul e licenta de cacao oricum multumesc pt ajutor si sper ca cine pateste ca mine sa nu se mai chinuie
|
la multi ani tuturor si sanatate ca noroc au toti prostii....ex la tv pe toate canalelle !!!!! sper la o intrunire si prin sudul tarii unde predomina ticuletele si cred ca trupa o sa fie vizibil mai mare avind in vedere ca aici e mama lor.
|
La multi ani
A fost o intalnire anul trecut in centrul tari la Brasov dar nu ati fost "prea prezenti", poate din cauza ca a fost prina intalnire nationala organizata de Club Tico unde a fost invitat si Club Matiz |
n-are nimic.... mai facem una, mai spre vara sa poata veni toata lumea :D
|
Quote:
facem o programare de pe acum?:lol: |
Va asteptam pe Litoral poate prin mai cand nu este prea aglomerat ,ce ziceti ?
|
prea departe :lol: poate dupa ce o sa fie gata autostrada:D
|
Se vinde cunoscutul motor de Daihatsu, reconditionat, la pret de super criza. Detalii pe pm sau pe messenger.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu esti nici macar curios de pret ? Nu de alta, dar esti un foarte bun candidat la el, tinand cont ca iti si pare rau ca se da :wave:
|
Eu? Cu motoru de Daihatsu??? Nu de alta dar nu am ce face cu el :)...ma gandeam sa il ia Antonyo sa'l puna pe tico lui :) dar mia zis ca'l dai undeva la 1000E.
Imi parea rau ca se da crezand ca abandonezi proiectul si vinzi piesele, dar daca ai mai adaugat 1 cilindru ma bucr pt tine :) si in cazul asta e si normal sa'l mariti pe asta...acum intrebarea e CUI? |
Dupa cum spuneam, pretul e de supercriza, ar trebui sa se documenteze mai bine domnul Antonyo, pe care nu il prea vad eu in stare sa si-l puna pe masina; spun asta pentru ca in ultima discutie pe mess nu parea incantat de faptul ca nu e totul "plug&play" de parca un engine swap se face in 2 ore :lol:
Pretul momentan asta e, dar daca bate cineva la usa cu o suma mai mica, cash, s-ar putea sa fiu incantat :o Deocamdata motorul e in sufragerie, curat, ca nou, iar in garaj catastrofa :lol: https://forum.4tuning.ro/463-motoare/.../new-post.html ps: Morpheus, cum adica " nu ai ce face cu el " ??????? |
Eu zic ca un asemenea motor isi merita banii... este destul de rar si ideal pt Tico. Pt masinile astea (Daewoo) nu exista plug&play, nu au existat motorizari "sport" pe nici un Daewoo... vezi si exemplu Cielo/Espero - motorizari de Opel. Se potrivesc, dar nu se pun ca un bec :lol:
|
Quote:
@CIP: stiu ca ai cheltuit enorm sa-l pui la punct, iar acum n-o sa-ti mai scoti nici macar 75% din banii cheltuiti.... insa daca trec si eu de criza, ma gandesc foarte serios sa-l iau inapoi la un pret care sa fie bun si pentru tine, ca imi pare tare rau dupa bijuteria asta de motor. Adica nu-mi pare rau ca a ajuns la tine, imi pare rau ca nu il mai pui TU. Nu stiu pe ce l-as pune, in niciun caz tot pe Tico (as vrea ceva mai mic, in 2 usi). Ramane sa vorbim, in orice caz nu vreau sa te incurc momentan, te anunt eu cand imi permit sa deschid discutia :lol: Toate bune si spor la vanzare! Daca nu-l iau eu, sper sa ajunga pe maini bune! |
@Geo : pe subiect as always, e o raritate, si la cat am muncit la el il dau cadou la banii astia, am doritor care pe LOGAN se vrea a face senzatie, dar mai pe tico/matiz/seicento/panda/etc ...
@Alex : daca stiu ca il iei tu, nu imi pare rau ca pierd atatia bani, si stim amandoi de ce, adu-ti doar aminte cate/cum am pus totul la cale sa il aduc aici :grin::drunk: ce vremuri frate ... say the word, si ti-l pun la naftalina daca e. Motorul are la activ aprox 1000km rulati (prin portbagaje) :lol::lol: bucuresti - Cta - timisoara. |
@Rapid Mafia:
Aici e "club tico", nicidecum sectiunea de vanzari... si discutia la care te referi tu era despre un motor turbo de Daihatsu, nu despre unul de tico. Te rog sa citesti si sa respecti regulamentul. Pt moment posturile tale au fost sterse. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning