![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
super misto a 2-a:)))))) de a 3-a nu mai zic =))
|
Ministerul Sanatatii
Ministerul Sanatatii a anuntat ca va inlocui cobaii din experimentele de laborator cu avocati. La protestele Baroului, Ministerul Sanatatii a prezentat urmatoarele argumente: 1. laborantii tindeau sa se ataseze de cobai, fapt de natura sa influenteze negativ rezultatul cercetarilor. Acest lucru este evitat in cazul avocatilor; 2. avocatii se inmultesc mai repede decat cobaii; 3. sunt mai ieftin de procurat decat cobaii; 4. sunt evitate problemele pe care le ridicau asociatiile de protectia animalelor; 5. sunt anumite lucruri pe care nici soarecii nu le fac. Totusi Ministerul Sanatatii precizeaza ca in unele cazuri rezultatele astfel obtinute pot fi dificil extrapolate la fiintele umane. Pe strada Doi politisti se intalnesc pe strada. unul dintre ei intreaba: -Unde mergi, colega? -Nu stiu. Da' tu unde mergi? -Sincer sa fiu nu stiu nici eu!!! -Hai pe aici ca-i mai aproape....!!! Problema de logica Doi politisti se intalnesc pe strada. Unul intraba: -Ce faci domnule? Celalalt zice: -Citesc!... -Ce?... -Probleme de logica! -Dde ce?.... -De logica! -Ce e aia logica? -E cam greu sa-ti explic, dar hai sa-ncerc!!!Tu ai acvariu acasa? -Da. -Pai asta inseamna ca-ti plac pestii!... -Da. -Pai daca-ti plac pestii, nu te duci la pescuit cu prietenii? -Ba da! -Si acolo nu vorbiti despre femei? -Ba da! -Asta inseamna ca -ti plac femeile! -Normal! -Deci, logic nu esti homosexual! -Domnule, dar ce iti ie cu logica asta... Imi dai si mie cartea? -Da, dar sa ai grije de ea!! Ducandu-se la sectie colegul de la poarta il intraba: -Ce faci domnule ? -Citesc! -Ce? -Probleme de logica! -De ce? -De logica! -Ce e aia logica? -E cam greu sa-ti explic... dar hai sa-ncerc! Tu ai acvariu acasa? -Nu! -Atunci inseamna ca esti homosexual! |
Intr-o dimineata de duminica sotul ii spune sotiei:
- Draga mea, azi mergem la pescuit, eu, tu si ciinele. - Dar nu am chef sa merg la pescuit, stii ca nu-mi place. - Draga am hotarit: mergem la pescuit! Nu se discuta. - Dar tu chiar nu pricepi ca nu vreau sa merg? - Ok. Atunci uite care sint alternativele: 1) Mergi la pescuit cu mine si cu ciinele, 2) O partida de sex oral, 3) O partida de sex anal. Ai 20 de minute de gindire, pina eu imi pun sculele de pescuit in masina. Dupa 20 de minute tipul vine din garaj si o intreaba daca s-a decis. Sotia nu vrea si nu vrea, in fine, dupa alte 20 de minute de argumente accepta o partida de sex oral. Dar imediat ce incepe, dezgustata, ii spune sotului: - Auzi? Ce dracu ai facut, are gust de rahat... - Nici ciinele nu a vrut sa mearga la pescuit !:lol: :twisted: |
Un terorist ameninta personalul unui avion cu pistolul:
Teroristu: Va-mpusc daca nu duceti avionul la Teheran. Personalu: Stai calm, nu mergem deloc la Teheran. Teroristu: Va impusc, voi n-auziti? Personalu: Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran? Teroristu: Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA merge la Teheran! Personalu: Stai dom'ne calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mearga la Tel Aviv ! I. Care este diferenta dintre un taur si un bou ? R. Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi. I. Care este deosebirea dintre o poveste americana si una rusa ? R. Povestea americana incepe cu: "A fost odata ..." iar cea rusa cu: "Odata o sa fie ......." I. Care este diferenta dintre un somalez si o minge de ping-pong ? R. Trei grame. I. De ce se tin leii in cusca? R. Pentru ca daca i-am tine in acvariu s-ar ineca I. De ce un elefant este mare, gri si zbarcit? R. Pentru ca daca era mic, alb si neted, era OB. I. Cum se cheama un barbat inteligent in America ? R. Turist. I. La ce e mai usor sa renunti: la vin sau la femei? R. Depinde de vechime. I. Care e diferenta dintre o vaca alba si una neagra la culoare ? R. Vaca alba face "muuu", cea neagra face "muuu, men!" I. Ce fac pestii cand sunt multi? R. Bancuri. I. Care este diferenta dintre un frigider si un wc? R. In frigider ouale stau asezate, in wc stau atarnate! I. De ce stau gainile pe gard? R. Sa le vada cocosii copanele. I. Ce zic ciobanii cand se descalta ? R. A mai trecut un an! I. Cand este un barbat o companie placuta pentru o femeie? R. Atunci cand barbatul este patronul companiei!!! Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: Punem si botnita? Doua babe discuta despre sotii lor: - Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%! - Leano, Ion al meu e impotent 300%! - Cum asa? - A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si limba!!! Marie, esti virgina? - Unii zic ca da, altii zic ca nu... Ajung 5 tipi intr-un Audi A4 la vama iar vamesul le interzice sa intre in tara pe motiv ca pe masina scrie 4 si ei sunt 5. Scandal, amenintari...vazand tipii ca nu au ce sa faca vor sa vorbeasca cu seful vamii sa-l reclame pe vames, la care vamesul raspunde: seful vamii nu poate veni, e ocupat cu doi tipi cu un Fiat Uno... Ion si Vasile se vorbesc sa mearga la liceu, dar Vasile spune ba ca nu vrea, ba ca e departe de sat si nu se mai duce. Ion vine dupa un timp acasa si-i arata lui Vasile o poza. -Stii tu cine-i in poza asta? Sta Vasile se uita, se uita si nu stie sa-i spuna. -E Mihai Eminescu, mai, e cel mai mare poet al romanilor, mai... Stie o lume intreaga, dar tu nu stii, ca nu esti la liceu! Trece timpul si vine acasa Ion cu alta poza sa-i arate lui Vasile . -Stii tu, Vasile , cine-i in poza asta? -Nu, mai Ioane. Cine-i in poza? -E Constantin Brancusi: cel mai mare sculptor roman, stie o lume intreaga dar tu nu stii, ma, ca nu esti la liceu! Dupa un timp vine Ion acasa si vine randul lui Vasile sa-i arata o poza. -Stii tu, mai Ioane, cine-i in poza asta? Sta Ion pe ganduri, se uita, se rasuceste si nu stie ce sa raspunda. -E Gheorghe, din capatul satului, vine in fiecare zi la nevasta-ta , cand esti plecat, stie tot satul, dar tu nu stii, ca esti la liceu! La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a facut coada, toti injura in delir. Unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul: - Asculta, ba! Macar opreste motorul cand bagi benzina... :)) Bula suparat ajunge acasa: - Tata am luat un 4 la matematica! Bang, bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar: - Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou. A treia zi: - Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme. - Ba tata, dar am luat un 10. - Dupa ce ca nu inveti , iti mai arde si de cantat, nenorocitule Intr-o noapte vin hotii in casa la Bula. Tot cauta ei ce cauta si nu gasesc nimic.In acest timp se trezeste nevasta lu Bula si zice: -Bula! Bula! Bula, trezeste ca au venit hotii. -Taci femeie! Yo ma ascund de rusine ca nu avem nimica in casa si tu urli in gura mare. |
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... - Aaaa asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de cur si i-am dat la buci pana dimineatza... |
Quote:
|
Un barbat se casatoreste si vine acasa. Isi ia sotia si soacra si le zice:
- Fiti atente sa va zic programul meu. Cind vin acasa vreau sa maninc si vreau sa gasesc mincarea nici prea calda nici prea rece. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce maninc vreau sa fac baie, si vreau sa gasesc apa nici prea calda nici prea rece in cada. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce fac baie vrea sa imi citesc ziarul, si vreau la fotoliu sa imi aduceti papucii de casa. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce imi citesc ziarul vreau sa ma culc, pina la 12 noaptea ma culc cu sotia, dupa 12 noaptea ma culc cu soacra. La care sotia: Ietete! La care soacra: Nici un ietete, el este barbatul el comanda.:lol: :twisted: |
Quote:
unul pe saptamina ajunge, lesin de ris. |
Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
"Draga Parinte, Fiule, Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii: 1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data. 2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers... 3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar. 4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana. 5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12. 6. Iar apostolii sunt 12 nu 10. 7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului. 8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui". 9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"... 10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu". 11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia... 12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul". 13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii. 14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat... 15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva. 16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease. 17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa. 18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta. 19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella. 20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra. 21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii. 22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana. 23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu... In rest a fost bine". __________________________________________________ _____________ La spital o tanara foarte frumoasa asteapta in hol, pe un pat rulant, sa fie condusa in sala de operatie, pentru o mica interventie chirurgicala. Este putin ingrijorata, cu atat mai mult cu cat orele se scurg si nimic nu se intampla. Intr-un final, un tip imbracat in alb din cap pana-n picioare se apropie, ridica cearsaful care o acoperea si ii examineaza corpul gol, din cap pana-n picioare. Dupa aceea pune cearsaful la loc si se indeparteaza putin pentru a discuta cu alte "halate albe". Un al doilea om din grupul celor imbracati in alb se apropie, ridica cearsaful si o examineaza, dupa care pleaca si cand un al treilea halat alb se apropie si ridica cearsaful pentru a o examina, femeia i se adreseaza ingrijorata: - Am inteles ca e nevoie de mai multe examinari, dar pana la urma cand ma operati? Omul in halat alb ridica din umeri: - Habar n-am! Noi suntem aici ca sa vopsim holul. __________________________________________________ _____________ Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit. - Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i s-a prins fusta intre bucile curului, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trantit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine. Peste doua saptamani Serioja apare iar vanat la ochi. - Dar acum ce ai patit? - il intreaba colegii. - Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvintul. Fusta iar i s-a prins intre buci. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi. |
I. Cand este un barbat o companie placuta pentru o femeie?
R. Atunci cand barbatul este patronul companiei!!! deci dintre toate asta mi se pare cea mai dura vorba la adresa noastra!!! bun post, ar trebui sa citeasca toti sa se prinda... bvo Xel`naga |
Quote:
ma descurc si eu ce sa fac ... primesc zilnic cam 50 bancuri pe e-mail si le mai triez si eu si le postez aici :lol: :twisted: |
Quote:
PS: Maine o serie NOUA de BANCURI :lol: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
asa e cand esti director, vin bancurile la tine, nu mai stai tu sa le cauti :-P
|
Quote:
|
Quote:
mar1 de ce nu il pune nimeni ca observator pe threadu` asta??? ai un vot de la mn omu`, asta pt. buna dispozitie pe care ne`o dai.. in viata daca nu razi, traiesti de pomana! cu respect, salut! Se pare ca aceeasi parere au avut-o si alti !! ;) :idea: Haideti cu BANCURI ca astea ne mai inveselesc ZIUA de munca !! ;) :idea: |
Quote:
|
Quote:
|
Suna telefonul:
- Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr.tine? Ernesto: Oh,am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit. Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale? Ernesto: Da senor, acela. Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit? Ernesto: A mincat carne stricata. Rod : Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata? Ernesto:Nimeni senor, a mincat el singur carne de cal mort. Rod: Cal mort? Ce cal mort? Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor. Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort? Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa. Rod: Ai innebunit de tot? Ce dracu' tot spui acolo? Ce caruta cu apa? Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor. Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc? Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele... Rod: Ce dracu' vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare? Ernesto: Si, senor. Rod: Pai avem electricitate !!! Pentru ce mama dracu' era luminarea aprinsa? Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare. Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE ?!!! Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod. Rod:....................!!!!!!!!!!!....???? Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver. Rod:............................ Rod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat !!! :lol: :twisted: ;) |
Super tare as zice .... cititi pana la capat !! Nu va lasati inselati de text !! :lol: :twisted: :rolleyes2 :shock: :idea:
Sunt inca in pat, si nu-mi pot lua gandul de la tine, de la noaptea trecuta.... mi-as dori atat de mult sa te strivesc la pieptul meu! In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate... si ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat. Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine, te-am surprins atingind trupul meu gol... mi-ai simtit indiferenta si m-ai muscat fara mila, innebunindu-ma... ne-am zvarcolit toata noaptea intr-un joc nebunesc! In zori am adormit in sfarsit, obosit... Astazi, cind m-am trezit, te-am cautat indeung, dar nu te-am mai gasit... cearsafurile cazute de pe pat sant singurele martore ale noptii trecute. In noaptea asta ma voi preface ca dorm si ...... te voi astepta sa reapari, tzantzar nenorocit....:lol: :twisted: |
Quote:
|
Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un tanar si sotia lui se hotarasc sa apeleze la un consilier pentru a-si salva casnicia. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct: - Care este problema? Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei. Dupa ce o asculta 5...10...15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional cateva minute, si o lasa inapoi pe scaun. Dupa aceasta, sotia statea intr-un colt, muta de placere. Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede. Consilierul ii spune: - Sotia dvs. are NEVOIE de asta de cel putin doua ori pe saptamana! Sotul se scarpina in cap si raspunde: - Pai as putea sa o aduc aici in fiecare marti si joi.
----------------------------------------------------------------------------- Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou?!" Barbatul raspunde foarte calm: -"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..." ----------------------------------------------------------------------------- Doi indivizi: un sadic şi un homo! Se făcu noapte şi nu aveau unde se odihni! Văzura ei o fabrică parasită şi se refugiaseră în ea! H: Eu mă cam plictisesc! Ce zici de un joc? S: De exemplu? H: Eu îţi fac ce vreau eu ţie şi după care îmi faci tu ce vrei tu mie! S: De acord! Începu homalăul să-l ia pe sadic: pe la spate -15 minute; pe la faţă-30 minute; alte poziţii - vreo 2 ore în total! Obosit, H se dă la o parte şi spune:- Eu mi-am facut plăcerea, acum urmezi tu! Sadicul îi luă penisul şi îl prinse în mandrina unei menghine, după care luă cheia de la mandrină şi o aruncă cît de departe putu! Sadicul luă un fierastrău în mînă şi venea spre Homo! H: Şi ce ai să faci acum, o să mi-o tai? S: Nu, ai să ţi-o tai singur! Eu dau foc la fabrică! ----------------------------------------------------------------------------- Invatatoarea le explica elevilor ca pe ei i-a adus barza. La un moment dat, Bula se ridica revoltat din ultima banca: - Adica vreti sa spuneti ca pasarea aia mare, cu pene albe si negre? - Da Bula. - Cu piciare lugi si cios rosu? - Da Bula. - Du-te dom'le ca nu f**e tata asa ceva ----------------------------------------------------------------------------- Intra un student la un examen si fara discutii pune pe masa o sticla de whisky. Examinatorul priveste sticla si spune: - Satisfacator. Studentul mai scoate o cutie de ciocolata. Examinatorul: - Bine. Studentul pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul: - Excelent, - si pune nota. Studentul strange totul de pe masa si spune: - Acum va rog sa ma scuzati dar mai am de dat si fizica..... :oops: :D |
Un tinar si o tinara evrei, ortodocsi, pregatindu-se pentru cununia religioasa se intilnesc cu rabbi pentru sfaturi. La plecare, rabbinul ii intreaba daca mai au si alte intrebari.
Barbatul intreaba: - Rabbi, stiu ca traditia ne spune sa dansam barbatii cu barbatii si femeile cu femeile. Totusi, am dori aprobarea sa putem dansa impreuna. - Sub nici o forma - raspunse rabbi. Nu este permis ca barbatul sa danseze cu femeia. - Deci nici macar dupa casatorie nu pot sa dansez cu sotia mea? - Nu - raspunse rabbi. Este interzis. - OK - zise barbatul. Dar sex? Pot in sfirsit sa am sex cu sotia mea? - Bineinteles - raspunse rabbi. Sex este Mitzvah (bun) in casatorie, sa faceti copii! - OK. Dar ca pozitii? - Oricum. E mitzvah! - Femeia deasupra? - Bineinteles! E mitzvah! - Ciineste? - Bineinteles! E mitzvah! - Pe masa de bucatarie? - Bineinteles! E mitzvah! - Pe un covor de cauciuc, cu o sticluta cu ulei cald, citeva vibratoare, hamuri de piele, un borcanel de miere si cu citeva filme porno? - Bineinteles! E mitzvah! - Putem sa o facem si stind in picioare? - Nu, sub nicio forma, e interzis! - De ce - intreba barbatul. - Poate sa devina dans! Intr-o farmacie intra un tanar, plin de el, care arata farmacistei mana dreapta ridicata in sus, cu degetele rasfirate. - Cinci, spune el. - Cinci ce? zise farmacista. - Cinci Viagra, ca in seara asta vine o rusoaica la mine si vreau sa fiu in forma. Ziua cealalta apare tanarul in usa, ceva mai mohorat, si ridica ambele maini in sus. La care farmacista: - Zece Viagra ??!!!! La care tanarul: - Nu, o crema de maini, ca nu a venit rusoaica !!!!!!!!!! |
foarte tare . bv . mai ales a2-a :)))=))
|
- Si vreti sa sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine?
- Portmoneul nu, dar bancnotele imi pareau cunoscute... ;) :idea: Un scotian aduce acasa un cos plin cu capsuni. Ia una din ele si o da fiului sau zicandu-i: - Ia, fiule! Restul au acelasi gust. :rolleyes2 :shock: :D - Bulă, care este animalul de care pana si leului îi e frică ? - Leoaica, doamna profesoară. :lol: :twisted: |
Un tip intra intr-un bar si zice: -Sase whiskiuri duble. La care barmanul: -Trebuie ca ai avut o zi grea. -Da, tocmai am aflat ca fratele meu mai mare e homosexual. A doua zi acelasi tip intra in acelasi bar si cere aceleasi bauturi. Barmanul intreaba acelasi lucru si tipul raspunde: -Da, tocmai am aflat ca si fratele meu mai mic e homosexual. A trei zi scena se repeta. Barmanul zice: -La dracu! A mai ramas cineva in familia ta caruia sa-i placa femeile? -Da, nevasta-mea! ...
O fata de 14 ani le marturiseste parintilor ca nu i-a mai venit ciclul. Parintii nervosi, lacrimand, disperati o intreaba care a fost porcul care a putut face asa ceva? Ea ia telefonul, vorbeste, inchide. Intr-o jumate de ora apare in fata casei un Ferrari ultimul tip, nou nout. Coboara un tip mai in varsta, cu parul alb pe alocuri, imbracat intr-un costum scump si elegant, pantofi asemenea. Intra in casa, o ia hotarat inspre camera de zi si se aseaza intre fata si parinti. Buna dimineata. Mi-a povestit fiica dumneavoastra ce s-a intamplat. Din motive familiale nu pot sa o iau de nevasta dar am o oferta pentru dumneavoastra. In cazul in care copilul nascut va fi fata primeste de la mine 3 magazine, doua apartamente, o vila pe malul marii si 500.000 dolari anual. Daca va fi baiat ii dau 2 fabrici si tot 500.000 anual. In cazul in care vor fi gemeni, cate o fabrica si 250.000 dolari de cap anual. In cazul in care fata dumneavoastra pierde sarcina... Aici, tatal profitand de pauza: - I-o mai tragi o data |
Doi poponari la scaldat
Sare primu, si al doilea il intreaba: -Cum e apa ? -Ca p*la ... !! -Oke..atunci sar cu curu :lol: |
Quote:
am sa revin si io cu update :shock: |
La scoala
Profesoara: Copii, ce ne da porcul? Un elev: Carne! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da gaina? Un elev: Carne si oua! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii ce ne da vaca? Un elev: Teme pentru acasa! :lol: :twisted: :idea: |
Quote:
ION SI GHEORGHE SE INTALNESC LA UN COLT DE STADA. ION IL INTREBA PE GHEORGHE ? -UNDE MERGI,MA? -NU STIU!DAR TU UNDE MERGI,MA? -NU STIU! -NO ATUNCI HAI PE AICI CA-I MAI APROAPE Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau . Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba: -Cum e? Povesteste-mi! -Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit! Prietena sa, intrigata, întreaba: -Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac? - Nuu!! -Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi? -Da! E ca durerea de masea! -De ce ca durerea de masea? -Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata! Un tigan si instructorul in masina, la un moment instructorul il atentioneaza ca o baba trece strada, tiganul ii raspunde: o ocolim prin mijloc! Studentul se plange medicului: - De patru zile n-am mai fost la WC, ajutati-ma... Medicul la examinat, a scos portmoneul si ii intinde studentului 20 de lei: - Du-te si mananca ceva. O MOLDOVEANCA INTR-UN RESTAURANT DIN BUCURESTI: OSPATARUL-BINE ATI VENIT!CU CE VA SERVIM? MOLDOVEANCA-O PORTIE FELIU UNU, FELIU DOI SI TATI FELIURILI. OSPATARUL: -AUZI FAI? STII BANCUL CU ALBINELE? M - NU WAI... O -ROIUL!!! M -WAI DAR TU STII BANCUL CU SANII?? O -NU... M -SA NI PUPI IN CUR |
Intr-o farmacie, patronul vede un tip rezemat de perete.
Il intreaba pe vanzator: -Ce-i cu tipul ala? Ce are? Vanzatorul: - A venit sa-i dau ceva pentru tuse. N-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxativ. Patronul:- Esti tampit ?! Cum sa-i dai laxativ pentru tuse ?! Vanzatorul: - Ooo, uita-te la el !. Ii este frica sa mai tuseasca !!!:lol: :idea: ;) |
Un tanar de vreo 27 ani mai rusinos de fire se duce la farmacie sa-si cumpere un prezervativ, pentru ca vroia sa faca si el sex cu prietena lui !!!
Era ora inchiderii la farmacia unde s-a dus el ... si tanarul spune .... vreau si eu ... stiti un .... ? ... !!! Farmacista spune : Ziceti ce doriti ca trecuie sa inchidem !!! ??? Tanarul din nou ezita: - Vreau si eu un ... stiti un ....... aaa ... pre ..... !!! Farmacista enervata spune ... haideti imi spuneti odata ??? Tanarul.......isi ia inima in dinti scoate obiectul pe tejghea.....si spune: ‘’ Un costum pentru baiatu’ !! “ :lol: :twisted: :idea: :arrow: |
Ceva care NU este BANC dar e FUNY ( culmea si real ) !!
uite un raspuns a celor de la Renault ptr un client nemultumit din Romania Dear Mr. Radu D. We have received and analyzed your complain letter regarding the "greierashi" issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about. Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "bagamiash poola in mashina voastra", "nenorocitilor, sinteti nishte hotzi" and "ma pish pe el de servis reno". Sincerely yours, Michel Mouton Customer Service Representative 414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France " |
=))))))))))))))))))))))) tare rau :D greierashi
|
Mike,un pusti de 5 ani,ai carui parinti sunt divortati,se trezeste dimineata si se duce la baie.Acolo da de un tip care se spala pe dinti.Se uita in sus la el si-l intreaba:
-You are the new baby-sitter? -No, I'm the new mother fucker ! |
Un tip intra val-vartej intr-un cabinet medical:
-Doctore, doctore, ajuta-ma ! -Ce s-a intamplat? -Cred ca sufar de pleonasm -De neoplasm vrei sa spui... -Nu doctore,de pleonasm... -Te inseli, nu exista o asemenea boala. -Ba da , doctore, stai sa-ti explic:uite , vreau sa fac dragoste cu amica mea,ne sarutam, ne imbratisam, in fine, ne dezbracam, si cand sa trec la actiune, penisul p..la !! |
Bag-o! - Stai s-o mai pup! - Bag-o!!!! - STAI S-O MAI PUP, AI RABDARE!!! - B A G - O!!!!!!!! Doua babe isi inmormantau pisica.......
|
O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru.Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pina intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate.
Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: - Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada? - Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete... - Serios draga? Pai hai ca sta si bunica cu tine, ca as minca si eu. Ajung politistii si la babuta. Se mira unu: - Doamna, am trait s-o vad si pe asta...La virsta dv. mai puteti? Babuta raspunse mindra: - Mai pot maica, mai pot.Imi dau jos proteza si le sug!:lol: :twisted: :idea: |
La MEDIC !! :lol: :rolleyes2
Un mos merge la doctor. Acesta îl întreaba : - Cum stai cu inima, cu plamînii? - Foarte bine. - Dar e ceva care te supara? - Da, am o problema: cand fac sex, aud fluieraturi în urechi. - Ce varsta ai mata? - 83 de ani. - Pai la 83 de ani ce ai vrea sa auzi, aplauze ?!:lol: :idea: :arrow: Vorbesc doi medici: - Stii, amice, zece ani in urma am avut un caz, cand pacientul dupa toate legile trebuia sa moara, dar el si astazi e viu. - Pai vezi, daca omul intr-adevar vrea sa traiasca, medicina e neputincioasa !:shock: :rolleyes2 :twisted: :idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning