![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
fumigena mea..
|
pana knd dureaza concursu ?
|
Quote:
de ora nu sunt asa sigur dar sigur pana azi..;) |
pana azi la ora 17.11 minute ;)
|
|
[QUOTE=Gabi;1880213]Battle || Infinity G35 x12
Deci masina lui EAGLE e mult mai buna ca a mea de a lui a intrat si a mea nu deci totul e clar acum , foarte clar |
[QUOTE=bo$$u;1880312]
Quote:
* cum sa schimbi jantele pe o masina * cum sa faci negru real * cum sa faci umbra la plasa si poate dupa o sa poti sa ai pretentii legate de polluri. Nu o lua in nume de rau dar mai ai ceva de invatat legat de vtuning... |
[QUOTE=Trickz;1880321]
Quote:
|
Hai sa facem asa bo$$ule, ai timp pana maine seara sa faci o masina, care vrei tu...pune-o aici s-o lucrez si eu, ok? Eu masina aia am facut-o intr-un sfert de ora...astept masina :)
Daca vrei se poate face si mai rapid, pana la miezul noptii dead-line...alegerea e a ta ;) PS: Janta spate nu are nimic particular, doar faptul ca am lasat-o mai in afara si mai inalt amortizorul nu e un lucru eronat, masinile puternice cu tractiune spate cand pleci de pe loc mai tare, are loc o compresie a amortizorului, deci se lasa in jos....;) |
1 Attachment(s)
Scuze de calitatea pozei -->
|
1 Attachment(s)
.....................srry de intarziere, aveam musafiri :-)
|
1 Attachment(s)
.... Si varianta mea :arrow:
|
Battle || bo$$u vs. EaGle
bo$$u, dacă ai impresia că eu trăiesc doar pe forum, te īnşeli, iar dacă ai impresia că schimbānd o jantă faci ravagii īn sufletele celor care īţi privesc "lucrarea", din nou, te īnşeli. |
Eagle, esti de-acord sa facem un battle pe aceeasi masina?
Battle-ul cu bo$$u am zis de la inceput ca nu prea are rost :) ca era clar rezultatul :) Daca esti de-acord, il asteptam pe Gabi sa ne faca un poll. |
Da tati, macar asa o sa iasa ceva mai frumos, mai la aceeasi inaltime :)
|
1 Attachment(s)
si masina mea :) sa o m-ai uploadez odata, ca cineva a tot sters-o, era si la comentarii lucrari uploadata, dar sa fie aici m-ai aproape :)
N-am m-ai modificat nimic la ea, este exact cum am lasat-o in noaptea aia, la 00:01 pe forum ;) Gabi, daca te rog sa ne faci poll-ul cand intrii, multumim :) |
1 Attachment(s)
cine se baga cu mine la un mic btll amical pe masina unui prieten??:arrow:
|
Quote:
|
am inceput-o intradevar...dak e vre-o problema...asta e...nu facem..
eu zic k merita sa incercam... cred k va fi un battle pe cinste. si in legatura cu faptul k am inceput masina...cu ocazia asta poti sa iti iei cat timp crezi tu ca ai nevoie...numa sa ma anunti si pe mine...eu am inceputo ieri dimineatza dar nu am facut mare lucru...mai am muuult. astept decizia ta pace :peace: |
Quote:
eu zic ca in 3-4 zile o termin |
Quote:
scuze de offtopic :) astept si eu poll-ul cu Eagle, daca nu se m-ai face,Gabi, te rog sa ne anunti, sa nu m-ai asteptam, mersi :) |
Battle || EaGle vs. Rares_CRM
Rareş, dacă mai văd o dată "m-ai", īn loc de "mai", mă ia durerea de cap :lol: |
Quote:
mersi pentru poll :hug: te-am cam batut la cap (nu sunt genu..:oops:) |
Quote:
si in plus...e alegerea lui omb dak mai vrea sa participe sau nu.. :rolleyes2 |
omb,mai facem friendly-ul sau nu???...ast raspuns
|
Quote:
|
Quote:
atunci eu zic pe marti ora 22:00. bafta si inspiratie... |
1 Attachment(s)
Am optat pt un tuning simplu si realizabil.am incercat sa fac masina sa para cat mai reala.astept varianta ta omb.si bineinteles pe gabi sa faca poll-u apoi,daca binevoieste.;)
|
1 Attachment(s)
scuze de intarziere... nam gasit jante de nicio culoare.. ciudata pozitie a avut masina...
|
|
1 Attachment(s)
pentru saptamana asta aveti o honda prelude, termen limita 10.12.2008 adica miercurea viitoare
|
1 Attachment(s)
Nu se baga nimeni la masina asta:?: :)
My Honda Prelude:arrow: |
abia a inceput saptamana ;)
|
1 Attachment(s)
. .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
my car
|
1 Attachment(s)
Salut baieti.
De mult nu am mai "pus mana" pe photoshop, dar cineva mi`a redeschis aseara pofta de modificari, tocmai prin aceasta poza cu honda. prin urmare rezulta o masina simpla si zic eu .. realizabila. (nu sunt un adept al SF`urilor) |
1 Attachment(s)
hai si eu
|
1 Attachment(s)
:-)si eu
|
Īmi pare rău că se īntārzie crearea topicului, dar nu pot salva pozele (le salvează "attachment.php"). De īndată ce se va rezolva problema, o să fie făcut.
Dacă totuşi poate cineva să le salveze, īl rog să mi le dea pe messenger. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning