![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
vin si eu...apropo sunt liniute la pitesti sambata care vine?
|
Quote:
|
......incerc sa ajung si eu......;)
|
sa`mi dea si mie cineva detalii....ca as merge si eu...dar doar ca spectator. ...ori pe prv ori aici ;)
|
pai cine vrea sa vina intalnirea e la 7:30 la rompetrol pe varianta la goranu. daca sunt multi spectatori nu promit ca o sa aibe toti loc dar puteti sa veniti si sa vb cu baietii care merg, nu cred ca masinile o sa fie pline. puneti bani de benzina si mergeti da mai zic inca o data nu promit ca o sa fie destule locuri. Noi plecam la 8.
|
pai nu se mai tine la Zavoi ? park asa se vorbea p`aici
|
Vineri Intalnire la Zavoi ora 22:00 :-)
Sambata Liniute Pitesti , Intalnire la Rompetrol ptr cine merge, ora 07:30... ;) |
:lol: era vorba de cu totul altceva........:lol: acum am realizat :lol:
|
unde anume se intampla evenimentul de la Pitesti ? K poate nu ajung la 7:30 la rompetrol? si vin direct la Pitesti
|
Trebuie sa fi devreme in pitesti daca vrei sa participi...pentru a te inscrie! Tu ai 1.6 motor parca? daca da....ne vedem la pe pista :) Se tin la stadion in Trivale!
|
Da 1.6 am. pai tu kre esti? ce nr.ai la masina? k inteleg k tot pisy ai si tu ;)
Dar eu stiam k se tine evenimentul langa Univ.Brancoveanu k doar ce s`a asfaltat p`acolo. Nu este asa ? |
cucule nu se ai tine la stadion....se tine langa univ brancoveanu...asa ziceau aia pe forum pe pitesti.
|
nu pot veni la intalnire cred....o sa va trimit un baiat cu un golf 3 gt 1.8 ( daca il cumparam azi, momentan suntem in SB dupa masina ). Stima si have fun all ! Bafta concurentilor la Pitesti
|
Nu stiam ca nu se mai tine la stadion...sorry! Nu am pisicuta....am un golf 3! Dar cu tine m-am intalnit la runcu ....eu eram cu un citroen xsara!
|
RainMan pana la urma mergi la pitesti ?
|
12 SEPTEMBRIE 2008 , Orele 22:00 Intalnire 4tuning ! Cine vine sa zica !!!!!!!!! Pana acum sunt : 1.Eu 2.Elian 3.Victor 4.Mcrebit 5.Alexik 6.Florin 7.L4ur 8.TIR 9.Cucu 10.DannyKID 11.The X 12.Caiut 13.Andrei(de venea cu Seat Ibiza) 14.Cosmin ( nubira ) 15.KaluVR6 16.Ceaska 17.jm3k3rd3mik :joy::joy: |
Da da RainMan te stiu acum. La Pitesti cine merge ? K as merge si eu.
|
se pare ca a inceput ploaia,sper sa se opreasca pana diseara.daca nu se opreste ce facem ?
|
o sa asteptam pana la 22:30 in locul stabilit pana se strange toata lumea si apoi o sa mergem cu totii undeva unde este acoperit (o benzinarie ceva, de preferabil petromv-ul de la intrane dinspre sb).
|
tot la peco ?:)))
|
k-m scurt..
|
.....mda......
|
.......multi imi ziceau k nu tre`sa fie diferente, k figurantii nu`si au locul acolo, mai bine sa nu vina, kestii d`astea.....k toti sunt egali.......e prima data knd am venit, dar.......nu mai calc la asemenea avenimente......
|
13 Attachment(s)
le pun decat pe astea...deoarece sunt cam multe si dureaza cam mult sa faca upload'ul .:D
|
Quote:
iesi la un suc maine seara ? |
ne`auzim la tel
|
jmeker...la cine te referi...
|
jm3k3rd3mik .... tu ce motor ai ? daca iesiti la suc trafy ... dati un telefon si la ceaska
|
care au fost figuranti intre cei ce au venit la intalnire ? in primul rand, eu nici nu am habar care cine e, ca nu ati zis "eu sunt Xulescu de pe forum" sau plm. am auzit nume si atat. si chiar sunt curios cine a fost figurant la intalnirea asta :)
|
ceaska esti in vl ? jmeker, azi a plouat, maine facem ceva?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in fine, eu nu stiu care dintre cei ce au fost acolo ai fost tu, nu stiu pe cine acuzi dar eu personal nu am vazut oameni figuranti acolo :)
daca ai facut parte din vreunul din grupurile care au stat deoparte...e problema ta, sincer...mereu au fost bisericute, si mereu a vorbit lumea dup-aia ca X si Y nu au stat cu ei si bla bla si de fapt ei erau singurii 3 oameni care nu stateau cu grupul. anyways, comunitatea asta nu mai exista de mult timp...nici macar grupuri nu suntem...eu unul chiar astept MR la valcea si de atunci va fi ca lumea cu adevarat :) bye |
mr la valcea?:)))))))) de cand e vorba asta? se zice ca se face si nimic...:D eu de la un timp ma duc la intalniri club opel si sunt super de treaba oamenii, chiar ai ce vb cu ei, masini, pasionati, oameni care vror sa te ajute nu ca la intalnirile astea de aici unde se vb de suc, jocuri, seminte si mama ce i`am dat`o aluia la 3 masini etc.....
|
Ai dreptate Trafy......de ceva timp si eu mi`am facut niste prieteni cu BMW-uri, si cred k tot asa o sa se`ntample, un clan cu BMW-uri........
|
zi-mi si mie cand sunt cu bmw`uri ca as veni si eu:))
|
:X si eu pot sa vin cu nexia?ca e tot opel ///acolo la origine :)::P
|
Voi a-ti pierdut esentialul de mult! Sau poate nu a-ti inteles niciodata intalnirile cum ar trebui sa fie! E normal ca fiind nou sa nu te fii integrat imediat! Sau sa se formeze anumite grupuri...e logic...oamenii prin natura lor sunt diferiti! Si eu la inceput eram retras...mai mult privea si ascultam aberatii...dar pe parcurs m-am intregat putin...am pus si umarul la treaba sa fac ceva pentru comunitate.....si am reusit cate ceva! dar daca nu se vrea....asta e....multi au inteles ca la intalniri trebuie sa vi si sa te lauzi...dar fara sa dovedesti nimic!....Multi sunt oamenii foarte ok,altii nu...e normal ...asa e peste tot! Dar la intalnirile astea nu sunt jocurii de societate...ci sunt intalniri,care parerea mea, ar trebuie sa se rezume la masini...si fiecare sa poate sa asculte cand trebuie si sa accepte si alte parerii!
Acum sa nu mi-o iei in nume de rau...dar daca ai ID ul jmecker de mic...si tot tu spui ca noi suntem cei cu figurile....eu cred ca e si normal....unii oameni de pe acolo nu sunt jmeckeri...sunt normali...nici figuranti...nici jmeckeri...pur si simplu normali! |
Tata daca de la prima intalnire am vazut ce si cum se lauda, care mai de care (k eu fac, k eu dreg, k eu sunt jmeker si`am masina tare nu ca ala cu Lastunu`, sau.....sau....).
Referitor la IDu` (fara nici o aluzie sau aberatie) daca`l aveam (ma.cac.in.gura.voastra) asta insemna k asa tre`sa fac? :lol: Am idu`asta de peste 8ani, asa mia venit mie atunci in minte. Da, normal, fiecare cu figurile lor in felu`lor.....nu spune tu k la intruniri IMPOSIBIL sa fie toti normali.......sa fim seriosi, si nu e doar unu.......sunt o gramada. Bafta !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning