![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
bai fratee.....ce oameni....:( sper sa o faci cat mai rpd!!!
|
Poor Corsa. Shit happens, lasa ca o faci tu, bine ca n-o fost mai rau.
|
se repara imediat tabla si va avea si vopsea noua, totul raul spre bine.
:) |
pff bogdane! ... ti-o trebuit deva ... si cum a iesit la constatare? iti da asiguarrea taxibelitu`?
|
Pai asa zicea ca are asigurarea de la astra taximetristu si i'a dat asigurarea :D va fi bne...asteptam sa o vdm din nou pe strazi :D
|
Da mi-a dat asigurarea, trebuie sa duc masina marti la deva la service-ul Opel de la Santuhalm pt constatarea daunelor ...acolo cica e si nea caisa de la astra asigurari care sper sa treaca toate stricaciunile :sad:
|
Lasa Bogdane bine ca nu o fost mai rau ;) o faci pe asigurarea lui ala cu piese Oem
|
da, bine ca nu mi-a sarit vre-un airbag sau sa ma lovesc eu sau taximetristul...
trecem si peste asta... |
Fuc*ing retards,ba astia n-au nici o regula ,nici un bun simt,nimic.Aici in Tm sunt de o nesimtire rara taximetristii,pe cand oamenii astia de rand care merg linistiti la lucru sau la un gratarel sunt foarte ,foarte disciplinati.
Imi pare rau Frs. |
pai altfel cum sa mai schimbi gratis la masina una alta?
Quote:
|
nu ai ce sa le ceri! mai mult nu-i duce mintea! stiti voi la cine ma refer! inca se cred prea buni :)) ! nu vreau sa includ pe toata lumea sau sa jignesc pe cineva dar...
|
Bine ca nu sa intamplat cv mai grav si a fost un accident minor...Sunt o gramada care se cred mari zmei pe soselesi din cauza unora ca ei se produc accidente...
|
cum il cheama pe agentu de la daune care a facut constatarea ? lucrez la Astra si parca am auzit ceva de o tamponare cu o corsa alba . poate te pot ajuta cu ceva .
|
Quote:
daca-l cunosti si poti pune o vorba buna ar fi super. Mersi ! |
sapt trecuta in giratoriul de la lido, era sa intre in mine un logan de politie...cretinii au absentat la regulile de prioritate in intersectie....noroc ca am franat, altfel se bagau in mine...ce d-zei le-am dat...pe langa claxoanele de rigoare
|
Quote:
|
nu seasteptau la reactia mea....aveau asa niste fete nevinovate...ingerasi nu alta
|
noi in Hunedoara pleznim ca lumea loganele de politie nu doar ii claxonam, nu-i asa?
Quote:
verifica link-ul :lol::-P... http://geluizbasa-foto-video.blogspo...ia-romana.html |
acum sa vedem cine mai are tupeul sa se dea si la loganul asta mcv.
ce-o zburat azi unul cu un ford cu numere de HD intre lugoj si primul sat cum te intorci catre faget, ca era zapada adusa de vant de pe camp si apoi sub ea gheata si cred ca a venit asta tare de tot, o duba era iesita in decor si aia dar macar pe roti.
|
|
Quote:
|
La volanul Seat-ului(masina galbena) se afla o femeie care fortase culoarea galbena si a trecut pe rosu.
|
si eu am patit asa ceva la semaforul ala de la stadion, (A lui Gelu :) ca a venit o vaca cu viteza mare dinspre dunarea si a trecut direct pe rosu fara probleme, desi aveam verde daca nu franam la maxim ajungeam si eu la stiri.
|
nu inteleg dc a trecut cea cu seatul dak culoarea semaforului indica culoare rosie insotita de galben!!!Soferul loganului este nevinovat in acest accident!!
|
Daca va uitati mai bine vedeti ca nici soferul loganului nu e nevinovat....avea clar peste 50 de km/h si totusi circula in localitate....eu asi imparti vina intre cei 2 soferi...oricum sunt 2 inconstienti.
|
ala o fost ghinionist,lo loat mai ceva ca in final destination:)
|
Quote:
|
iar o zburat azi unul cu un mondeo albastru pe acolo pe la macon. mergea spre santuhalm si a ajuns pe zona verde dupa ce a rupt stalpii aia de plastic. daca avea vreunul ghinionul sa nimeresca in fata zburatorului cu fordul ala era.
|
Quote:
|
cand am trecut eu era doar ambulanta insa aia din masina nu aveau nimic in afara unei sperieturi serioase. au avut mare noroc ca nu s-au rasturnat sau lovit de vreun stalp/copac/alta masina ca atunci era rau de tot. se vedeau si urme de frane deci aveau ceva viteza daca au ajuns acolo. daca ar plati stalpii rupti si deplasarea ambulantei aia niciodata nu ar mai face pe nebunii pe strada.
|
|
ce-i asa de mare lux la un hyundai?
|
Stii cum sunt stirile astea....
|
a mai fost azi si o ciocnire in lant cu vreo 4 masini pe hunedoara-deva.
|
se strica putin dimineata un gti alb in intersectia la Calan, numai resturi si plastice pe acolo.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning