Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Keisuke 11-07-09 21:23

Re: --=Īntālniri săptămānale=--

Nu-mi vine sa cred cat de bine arata circuitul vostru, vad ca-i amenajat fain, mai are cineva poze ?
Spor la ars de gume :)

buddy_lexx 11-07-09 21:42

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 2478907)
Nu-mi vine sa cred cat de bine arata circuitul vostru, vad ca-i amenajat fain, mai are cineva poze ?

momentan..inca mai arata bine in urma ploilor torentiale care au afectat destul .

sageata 11-07-09 22:14

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2478873)
:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: noi am ras cu lacrimi la bancurile spuse de tine;):-):lol:

cea mai tare bautura la intalnire a fost lichidul de parbrize.

morpheusmaster 11-07-09 23:33

Ce a mai fost dupa ce am plecat eu cu Ionut spre Roman si restul lumii spre Kaufland? Sa mai stat mult, frumos? Sa stiu daca am pierdut ceva...ideea e ca primisem un telefon si aveam ceva treaba de rezolvat vineri cat mai devreme...mai de voie mai de nevoie vazand ca pleaca si Ionut (bora verde) am plecat si eu cu el. Sageata daca vezi asta intra pe mess...ca sa imi dai id baiatului cu cee'd.

Ia zi ma sageata 1 banc sa rad si eu :)

D@N_NSL 11-07-09 23:48

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2479010)

cred ca ia placut lui pod :lol::lol::lol:

26WRC 12-07-09 06:05

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2479010)

sageata data viitoare sa'i arati si lui morph microcamara din spate ca el n'a vazut'o;):-)

Ali_ump 12-07-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 2478907)

Am eu...dar nu e asa ok pe cum pare din poze, insa e singuru unde se fac antrenamente:)
Da un semn pe mess;)

sageata 12-07-09 16:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2479172)
...Ia zi ma sageata 1 banc sa rad si eu :)

CALCA APA!!!:lol::lol::lol:

Ali_ump 17-07-09 14:31

Plecare spre Targu Neamt la ora 19:30 de la Stadion!

stefan_88 17-07-09 15:25

Aline ...asteptam si poze de acolo ;).

Ali_ump 17-07-09 15:33

Facem , facem si aici si acolo! Si o sa le si pun , nu ca tine:)

stefan_88 17-07-09 15:35

Promit ca pozele de azi o sa le urc pe forum ..fara sa mai prelucrez nimic :)

Ali_ump 24-07-09 11:21

No, unde-s pozele? :)

Ali_ump 24-07-09 16:02

Diseara ca de obicei la stadion!

stefan_88 24-07-09 16:48

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2509621)
No, unde-s pozele? :)

Saptamana trecuta a fost slaba activitatea la stadion ...adica dupa ce ati plecat voi ...a venit cei din NSL si noi ( katana ) am plecat la un suc .

stefan_88 25-07-09 00:22

Maine o sa urc si eu vreo 2-3 poze de la intalnirea de astazi :)...

stefan_88 25-07-09 10:59

10 Attachment(s)
Pozele de la intalnire
Attachment 1020569Attachment 1020570
Attachment 1020571Attachment 1020572
Attachment 1020573Attachment 1020574
Attachment 1020575Attachment 1020576
Attachment 1020579Attachment 1020577

buddy_lexx 25-07-09 11:49

ce rau imi pare ca nu am putut ajunge la intalnire...
cum a fost??? ceva probleme? :D

LOL TT`u ala l`am vazut pe 4tuning la sectiunea Kitsch tuning :))
ramane in oras??

Ali_ump 25-07-09 17:48

DA link-ul unde l-ai vazut!

VaLeX 25-07-09 17:55

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2512476)
DA link-ul unde l-ai vazut!

Poftim

AnDrEiCa 25-07-09 21:26

Mie mi se pare chiar simpatic TT-ul:D

RyaN- 25-07-09 23:51

presimt o mica "cearta" pe seama acestei masini:???: cu pareri pro si contra, ba ca-i kitch, ba ca nu-i...

VaLeX 26-07-09 00:16

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 2512953)
presimt o mica "cearta" pe seama acestei masini:???: cu pareri pro si contra, ba ca-i kitch, ba ca nu-i...

fiecare cu parerea lui, nu ma poate obliga nimeni sa'mi placa o masina :)
eu n-am spus ca'i kitch , doar ca a fost gasita pe acel thread ...

RyaN- 26-07-09 00:36

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2512978)
fiecare cu parerea lui, nu ma poate obliga nimeni sa'mi placa o masina :)
eu n-am spus ca'i kitch , doar ca a fost gasita pe acel thread ...

stai calm... ca nu te-am invinovatit :!:

Ali_ump 26-07-09 00:45

Adevarul e undeva la mijloc ;) parerile sunt impartite!

Ali_ump 28-07-09 08:59

20 Attachment(s)
Ceva poze ...de vineri

Ali_ump 28-07-09 09:33

20 Attachment(s)
Si inca un rand...

Ali_ump 28-07-09 09:38

7 Attachment(s)
and again...

sageata 29-07-09 18:46

:lol:popcorn, popcorn vreau popcorn! cine-i in coltul din dreapta?:lol:

StreetRacing 29-07-09 22:18

ma ia uitati-va voi in curtile voastre si lasa-ti oamenii in pace,ca daca intrati pe forum in alta parte nu o sa vedeti atitea animale salbatice cite vedeti pe neamt!!!/tot va dati cu parerea /eu nu stiu daca chiar sinteti voi in masura sa comentati /sau nu aveti ocupatie??cumparati realitatea si cautati de munca ca e plin ziarul fratilor/unii dintre voi nici macar nu au masina si comenteaza si ei sa se afle in treaba/iar tu domnule K&N veziti de ale tale nu te baga in seama DACA NU ESTI INTREBAT

aleks 29-07-09 23:18

Eu am fost cel care a pus TT-ul pe forum, aici, īn urma discuţiilor cu băieţii de la service-ul unde a zăcut toată vara.
L-am studiat īn detaliu şi īmi pot sustine părerea fără probleme, n-am ştiut īnsă că o să nască atātea certuri, nu-l mai postam dacă ştiam...

Scarto 29-07-09 23:45

Din cate stiu, acel TT are 1.8 turbo si e cipat ... sau ma insel?

buddy_lexx 30-07-09 00:36

Quote:

Originally Posted by StreetRacing (Post 2521566)
daca intrati pe forum in alta parte nu o sa vedeti atitea animale salbatice cite vedeti pe neamt!!!

pardon..ma scuzi ca ma bag peste tine... dar ...ce ai vrut sa zici prin cuvintele de mai sus??? ma fac ca nu vad bine sincer.
de ce luati asa foc degeaba??omu nu a facut decat sa puna un citat dintr-un alt post.
Forumu e locul in care fiecare isi da parerea despre un anumit lucru...dar asta nu inseamna ca daca tie nu-ti convine cva..trebuie sa arunci cuvinte grele.
Si inainte ne mai contraziceam intre noi ...dar sincer nu am mai avut parte de asemenea injurii si cuvinte urate.
toti vorbim frumos intre noi,ne respectam si hopa va treziti voi mai spartani si aruncati cu noroi pe aici. Hooo fratilor puneti frana ca nu suntem intr-o crasma de la coltul maidanului.
Is de acord ca sunt persoane care nu au masini sau carnet..dar asta nu inseamna ca nu au voie sa-si spuna punctul de vedere;
Imi cer scuze in numele meu si a colegilor de pe forum (care-s de aceasi parere cu mine) ca nu ne permitem sa facem tuning si sa ne punem NOS pe masina..pardon la numar ca altii.

ps. aleks stai frate linistit ca tu nu esti vinovat sub nicio forma!! Asta e...astia-s oamenii in ziua de azi.

Ali_ump 30-07-09 08:36

Quote:

Originally Posted by StreetRacing (Post 2521566)
ma ia uitati-va voi in curtile voastre si lasa-ti oamenii in pace,ca daca intrati pe forum in alta parte nu o sa vedeti atitea animale salbatice cite vedeti pe neamt!!!/tot va dati cu parerea /eu nu stiu daca chiar sinteti voi in masura sa comentati /sau nu aveti ocupatie??cumparati realitatea si cautati de munca ca e plin ziarul fratilor/unii dintre voi nici macar nu au masina si comenteaza si ei sa se afle in treaba/iar tu domnule K&N veziti de ale tale nu te baga in seama DACA NU ESTI INTREBAT

Toata lumea isi da cu parerea si are dreptul la o parere proprie si personala pe care o poate exprima sau nu pe un forum de profil ! Pana si eu care NU AM MASINA am o parere ...dar ma abtin sa comentez si creed ca pana si tu stii de ce ... ! Cine-i K&N asta la care te referi?

stefan_88 30-07-09 11:33

Vad ca lumea vrea sa-i faca pe plac lui Robert :)) . Serios acuma ..pacat ca s-a ajuns iar la discutii de genu :(... o fi orasul mic , dar chiar nu avem loc unii de altii ???

Ali_ump 30-07-09 12:33

La asta ne pricepem cel mai bine , asta facem ! In loc sa luam parerile de bune si constructive, sarim de ... in sus ! E doar o masina si unii s-au simtit raniti in orgoliu cand majoritatea zic ca e kitch ...in loc sa taca din gura , sa recunoasca problemele pe care le are masina si sa incerce ca pe viitor sa remedieze cat mai bn probleme , asta daca masina va ramane in comunitate....
Criticile sunt constructive , clar .... dar trebuie sa stii cum sa le incasezi. In orice caz nu asa ;)

Bafta cu TT-u, se poate , are potential dar trebuie facut ceea ce trebuie cu banii care sunt investiti ,,, daca nu iese ce iese....

Ca idee uitati-va aici si faceti comparatii https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...a/page-17.html

Redline Alex 30-07-09 13:18

Salut baieti. Desi n`am postat niciodata , am citit toate discutiile care au avut loc pe aici si sunt tin sa va spun , ca nu e frumos deloc ceea ce se intampla. De ce nu putem fi o cumunitate unita ? Fara certuri si fara afirmatii deplasate ? Sau cand sunt, acele certuri sa fie rezolvate pe o cale cat mai amiabila ;). Buddy , spui de Red Line Tuning , ca arunca cu "noroi" in altii , dar tu ce faci , prin afirmatia care ai facut`o mai sus ? "Imi cer scuze in numele meu si a colegilor de pe forum (care-s de aceasi parere cu mine) ca nu ne permitem sa facem tuning si sa ne punem NOS pe masina..pardon la numar ca altii." .

ThunderRa 30-07-09 14:20

Resupun ca la mine se referea cand a scris K&N. I-am replicat pe PM ca sa nu murdaresc degeaba forumul. Oricum, celor care cred ca exprimarea libera nu isi gaseste locul pe forumuri in general si pe acesta in special, le recomand sa dea un search la "netiquette".

aleks 30-07-09 15:58

ThunderRa, foarte corectă observaţia ta din a doua frază, felicitări pentru sugestie :)

stefan_88 30-07-09 16:35

Maine ,in parcarea stadionului municipal , orele 19:00 are loc intalnirea saptamanala a comunitii 4tuning Piatra Neamt. Cine se prezinta ??? :)

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning