![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Referitor la E36-le tau imi place cum vine cu interiorul pe alb!!! jantele nu-s pe gustul meu insa da bine! bafta |
2 Attachment(s)
Azi slefuit Nissanu si i-am pus niste ziare in geamuri si pe la faruri.Marti intra la vopsit!
Miercuri ajunge motorul si luni ma duc dupa un Kit Brate Articulatie fata si spate. |
2 Attachment(s)
Am mutat numarul de inmatriculare de pe spate pe bara si lam montat si pe cel de pe fata. maiam sai platesc asigurarea si pot iesi cu ea pe strada.
|
2 Attachment(s)
@quick_silver2-Ma bucur ca iti place!
@Tis-ul-Frumos frumos @utzu02-Frumoasa achizitie..Bafta in continuare! @DariusAlexandru-Abia astept finalu..V-a iesi demential! @killer23-Hai ca nu arata tau..da parca nu merg jantele alea pe golf..! @Tis-ul-Ma..am vazut la multi asta..voi luati o masina o terminati apoi gata o dati?...Asa faceti si in realitate?..mereu se gasesc ceva sa faci la ea..de exemplu e36 meu..Il am de luni bune..si inca o sa il mai tin....in fine. @Ruffy RUF-Frumos interior! @ionut.alex63-Ciudata culoare..dar arata dragut! @jurec10-Hai ca incet incet o faci!..Bravo! Au sosit scaunu si volanu..Multumesc Jurec10 Scaun-750RON Volan-150RON Si o poza cu Audi..In seara asta plec pana la Bulgari..Trebuie sa aduc ceva de acolo! |
5 Attachment(s)
Revin cu "Blue Lagoon". Seatul a primit un bodykit complet, suspensie scimbata,culoare noua plus evacuare dubla. Toate modificarile s'au facut in Bucuresti si m'a dus indeva la 7500ron eu participand doar cu privirea. Acum as vrea sa ma apuc de motor.. Vreau un sfat ce motor sa pun!!? Frumoase aLL
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am o intrebare la voi TOTII !!!!!!!!!!! Merita sa dau 3500 de euro pe acest Mercedes s500 lovit destul de grav?suspensia este pe aer si este distrusa ce ziceti merita? |
Quote:
Si imi poti face rost de motor sau sti pe cineva? |
Quote:
In legatura cu motor, eu nu te pot ajuta Domnul R.Equinox se ocupa din cate stiu eu... eu doar aduc de la varul meu din Germania masini... Baietii wish me luck ies cu E36-le la o tura si ma cam sperie gandul doar la faptul ca rupe aderenta in a 4-a :)) sper sa nu o pleznesc:D |
Quote:
|
Quote:
EU VS .... Bmw E36 4,6 Alpina v8 quad turbo - Vw Golf II VR6 undeva la 330 hp= 3-0 Bmw E36 4,6 Alpina v8 quad turbo - Ford Focus RS = 2-0 Bmw E36 4,6 Alpina v8 quad turbo - Bmw E30 2.5 turbo = 2-1(cauciucuri praf) Bmw E36 4,6 Alpina v8 quad turbo - Dacia Logan 1.5dci = 0-1 Baiatul cu Loganul a vrut sa vada ce distanta ii dau insa din pacate :)) dupa cursa cu E30-ul turbo cauciucurile mele nu or mai facut fata si cand am plecat de pe loc avand LSD a patinat pana au facut POC :)) Asta este am luat-o de la Logan DCI !!!!!!!!! =)) :D |
5 Attachment(s)
am bagat 2 masini in joc . 206-le . care are un defect la sasiu dar cred ca este din cauza ca am schimbat env map si nisan 200sx vreau sa stiu daca preturile sunt adevarate. sau pe aproape . si mai vreau sa stiu cum fac sa ii pun jantele ei in loc de jantele alea. la 206 si multe alte piese la 200sx. daca stie cineva pe aici..
am inceput sa bag moduri am descarcat multe... cine vrea masini le bag doar cu conditia sa existe pentru joc in primu rand, si sa nu fie dalea LQ . sa inceapa de la MQ . 206-le este MQ .si 200sx-ul este HQ |
Quote:
Ai inteles GRESIT ! Nu am vandut/nu o vand/nu o sa se vanda coupe-ul ;) ... Dar daca l-am terminat, ma apuc de altceva ... Deocamdata, e singura masina cu care pot circula, pentru ca este inmatriculata ... Dar dupa ce inmatriculez Touring-ul sa merg mai mult cu el, insa la setari normale (jante normale, suspensia nu foarte jos) si cand e de show, si Coupe-ul si Touring-ul vor participa ! |
6 Attachment(s)
Home sweet Home .........2-3 zile cat am fost plecat prin Austria am gasit :
-Bara Fata/Spate -Praguri Left/Right -Faruri Fata/Spate -Motor American V6 671 HP -------------- TOTAL COST: 6500 E Uitati cum arata acum masina !!! |
2 Attachment(s)
Astazi am imatriculat E30-ul si iam vopsit etrierele la E36 in mov.Cand mam intors cu e30 de la imatriculat am trecut pe la un prieten care are o taraba de vw golf pe care il da pe piese si am cumparat de la el 4 discuri brembo de 310mm si 4 etriere edless 6pistoane la pretul de 100euro toate piesele.acum ma apuc sa montez discurile si etrierele pe urs.
|
1 Attachment(s)
My Kitty with Devil Eyes ...
M-am gandit mai bine ... Touring-ul nu il mai inmatriculez, sper sa imi iau o masina de zi cu zi ... Touring + Coupe + Golf = F*cking Shit at Show ! Cumpar masina de zi cu zi ! INMATRICULABILA (in joc este vorba !) |
2 Attachment(s)
Ieri seară am fost să iau numerele roşii.
Iar azi m-am dat cu ea puţin într-o parcare,aproape am distrus gumele de pe spate. :D Pozele cu numerele roşii: |
4 Attachment(s)
Quote:
ON : Zender Turbos 17" 7,5J-9J . BMX-ul a fost tiganit cu stickere ... |
@Tis-ul: Mie îmi place aşa cum e,mersi oricum de sfat.
@ionut.alex63: Abia acum observ că avem aceleaşi numere provizorii. :D |
3 Attachment(s)
Marca:
Ford Model: Focus Caroserie: HatchBack Fabricatie: 2001 Data primei inmatriculari: 05/2001 Rulaj: 228,892 km Transmisie: manuala Putere: 116 CP (85 kW) Cilindree: 1798 cmł Emisii CO2: 145 Norma Euro: euro4 Combustibil: benzina Culoare: Performance Blue Numari de usi: 2/3 Tara de origine: America Stare acte: Inmatriculat Pret: 2.999 E Dotari : ABS, geamuri electrice, aer conditionat, jante aliaj pe 19", inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, ESP, oglinzi electrice, proiectoare ceata, scaun sofer reglabil pe inaltime, volan din piele reglabil . Eu sunt al 3-lea proprietar ... Maine urmeaza sa ma duc la o reprezentanta Ford sa ii fac revizia si sa schimb tot ce trebuie schimbat ... Si poate o pun si pe tester sa vad daca are ceva . |
5 Attachment(s)
Tis-ule-Frumos FORD-ul..foarte frumos...sa ai grija de el dar...numarul de inmatriculare:lol:(REM)...vine de la REMBLER??:lol::lol::lol:(original car Rambler)
R.Equinox-pot sa vin si cu Corrado la tine sa ma rezolvi cu suspensiile?...platesc bine! Am decis sa sa nu ii mai pun body kit....sa ramana CLEAN! asa ca am anulat comanda...Dar in schimb i-am pus jante noi BBS GOLD...si...capota din carbon:D Am scos grila...am dat-o pe jante si un bax de bere:lol: Schimb Corrado cu BMW,Skoda etc... |
Quote:
App..ai de gand sa dai Corrado?..daca da...Poate te intereseaza E36 meu sau Baba (VW gol) |
OFF : Regia de Exploatare a Metroului .
ON : Mi-a sosit VR6-le, 3.2 L 250 hp, insa nu stiu inca pe ce masina il voi monta ... Astept oferte pentru Golf 2 ! |
Cât de bine arată Corrado-ul.Foarte frumos,să ai grijă de el.
|
Cumpar E38 !!!!!!! varul meu din germania a spus ca nu ma poate rezolva cu un E38 prea curand si am nevoie de unu.. (visul din copliarie) si am dat doar de cazane :D !!!!!!!!
Astept oferte dar sa fie saptamana asta !!!!! |
Plec din tara pt ceva vreme si am hotarat sa vand CRX-ul daca sunt doritori astept sa ma contactati!
Pretul e destul de mare dar masina e in stare perfecta si toate piesele sunt noi si de cea mai buna calitate,consumabile schimbate,numai jantele laf 8 9 sute de E Daca nu o sa ii gasesc cumparator o sa rugineasca cred sau o sa o dau cuiva sa o plimbe din cand in cand! PRET:2700E neg |
S-a vandut si M3-ul meu din simplul motiv ca era cabrio,caut un m3 simplu sau Csl.
|
6 Attachment(s)
Era frumos Cabrio-ul,păcat.
Pun mai jos câteva poze făcute acum o oră,un "in garage session":lol: ,am pus badge-ul BMW pe spate. La culoare m-am gândit la un Dakar Yellow,însă nu sunt sigur. |
R.Equinox se poate sa pun VR6 de 2.0 pe Leon. Motoru l'am gasit de vanzare la cineva din oras si imediat il pot lua si sa ti'l aduc, da doar daca se poate rulajul este undeva la 100.000 km pretu nu este inca stabilit si nici puterea nu o stie sigur
|
@DariusAlexandru Imi place foarte mult BMW-ul poate iesi odata cu mine si cu Equinox la o sedinta foto !
@grc VR6 2.0 ? Ar merge pe Leon-ul tau ... Dar dai te rog alea de pe faruri, jos ! ON : S-a dat VW Golf la schimb cu alt VW, insa nu va spun inca ce model este ... Am mai dat eu 250 E diferenta, pentru ca Golf-ul meu era radiat si VW-ul asta e inmatriculat(dar i-am lasat lui numerele, urmand sa o trec pe numele meu) . Pe el o sa montez VR6-le, maine daca ma primeste Equinox pe la el[bax de cutii de Cola si cate 2 cutii de bere(ca sa facem si treaba)] . Poze va arat cu motorul deja montat ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am dat comandă de o finală Eisenmann cu 2 ieşiri care va ajunge mâine. Acum iar sunt în dubii după ce am văzut poza asta :???:: |
Quote:
|
Deci un vot pro pentru roşu. :-)
Nu ştiu de ce da' parcă mai bine i-ar sta în Dakar Yellow.În orice caz,văd eu ce fac,veţi vedea sâmbătă sau luni cel târziu. |
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar masina pana in 50.000E. Astept oferte. |
4 Attachment(s)
Se amana cautarea unui m3,fie el simplu sau Csl,din simplu motiv ca,o ocazie mi-a sarit azi in ochi,un Civic din '94 1.6 vtec,160cp,cam chel cu niste jante oz pe 16,cu o culoare verde si o tinuta impecabila a masinii mi-au luat ochii :rolleyes2
deci: an:94. motor:1,6vtec,160cp. km:250.000. pretul ei a fost:1750e. sunt foarte foarte incantat,masina trage superb. cam asta e: nu credeam ca,imi va placea in asemenea hal o honda! |
5 Attachment(s)
va salut.
sunt la inceput si eu,golf 3 si jetta mk1 |
2 Attachment(s)
Am gasit o fatuca care dezmembra un golf portocaliu...asa ca am luat capota bad look8)(350 lei) si oglinzile retrovizoare 100 lei bucata:D.
Urmeaza sa o vopsesc...deocamdata nu stiu ce culoare:o dar vom vedea:rolleyes2. Pareri? |
@quick_silver2: Pfoa,arata super,să ai parte de el.
@dog99: Golf-ul arată bine cu jantele alea.Mark I-le nu e chiar pe gustul meu,dar e frumos.Sport la treabă în continuare. @KidForDrift: Nu îmi plac de obicei bad boy-urile,dar poate a ta într-o culoare va arată bine cu bb. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning