![]() |
Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...
[QUOTE=Dirty Pusherman;587044]Trance-ul chiar a inceput sa fie comercial...nu vezi ca toti de pe acest thread il venereaza pe Tiesto? :lol: :lol: :lol:
Oricum...nu am nimic cu nimeni...sa asculte ce vor... Poate sa fie comercial si sa fie si misto...si nu am zis de Deea ca nu e misto...dar pe Tiesto tot nu il inghit! ;) Peace! :D[/Q cad k tu o tii pe'a ta......daca vrei sa te convingi singur ca vb. aiurea....intra la radiodeea pe site ....ia o melodie la alegere din top 20 ......ascult'o si te vei convinge...pana atunci te rog eu frumos mai usor.. |
yo va recomand albumul nou a lui X to da Z [ Xzibit ] FULL CIRCLE!!!
|
Quote:
este o mare diferenta intre ce scot pe albume si ce mixeaza in cluburi... cine isi imagineaza ca e acelasi lucru se inseala amarnic! Nu ai cum sa nu fii de acord cu mine daca esti oarecum in tema cu trance-ul... |
[QUOTE=In2ition;587317]
Quote:
si dece sa o las mai moale? n-am dreptul la o parere? tu oricum asculti ce vrei...nu? ;) |
[QUOTE=Dirty Pusherman;592944]
Quote:
|
Quote:
si o piesa mai veche:G-Spott-Human Rights orig mix |
in cateva zile cred eu ca va aparea setul lui TIESTO de aseara...il recomand cu caldura...a fost genial...
si sa nu uit de Vania si Livio care au bagat warm-up-ul...si ei au rupt sala... |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:shock::shock::shock: super melodie :lol::lol::mrgreen:
glumeam... on topic: De-Phazz - Mambo Craze Livin' In Da Ghetto Featuring Moktar -Arabian Song Amr Diab- Tamally Maak Buddha Bar- Despina Vandi - Gia nusrat fateh ali khan- Buddha Bar II Party (Remix) albumul Cassie si toate melodiile de la massari:headfones:peace: |
Pitbull feat. Lil Jon & Ying Yang-Bojangles
Fat Joe feat Mase, Eminem, Lil' Jon-lean back(remix) |
Quote:
|
:D :D :D cum sa nu,Domnu'??? cum sa nuuuuuuuuuu??????????
|
:D:D:D cum sa nu, cum sa da.... ceva contra-argumente??? :D
can't see any... |
[QUOTE=dmn;593322]
Quote:
CD-uri de genul "Rave Base Phase 10 parca"....sau "Tunnel Trance Force"...etc. nu mai ascult deloc rave ca imi pare ca e de...poponari :lol: ....dar de unde sa stie romanu'? mai ales la vremea aia...:D dupa ce m-am prins care e faza cu rave-ul...prin 1998-1999 am inceput sa ascult CD-uri trase din clubul Karma...cu Internullo...Raoul...si inca le mai ascult... in fine...hai k va plictisesc...:-P |
D-l dmn,nu e frumos sa fiu off,dar in leg cu olandezii mei atata pot sa zic...k in majoritate nu albumele lor ascult ;)
de fapt,atat am vrut sa-ti zic,k in cazul daca esti cit decit in tema,stii k Tiesto nu e egal cu "dutch trance"....sunt acolo ink fff multi kre intr-adevar reusesc sa-ti faca pielea d gaina....;) |
Quote:
sint olandezii tuturor! ti-am mai spus ca si eu ascult! Olanda este natiunea cea mai avansata in materie de house... Ce spui tu aici este foarte adevarat! mie de exemplu intotdeauna mi-au placut mai mult necunoscutii... pentru ca fiind oarecum anonim, mixezi cu o oarecare dezinvoltura... daca esti Tiesto, nu iti mai permiti luxul de a face experimente pe multime... pur si simplu le dai ce vor si gata... de ce ar schimba o reteta care a avut si inca mai are succes?... usor usor pici in ridicolul comercialului... ???:D mie mi se pare ca intr-un fel sintem de acord... |
...de data sta sunt chiar foarte de acord!!!!;)
si imi cer scuze in leg cu olandezii!!! :D :D :D de Tiesto doar atat pot sa zic,k pacat d el...a fost deosebit.... |
Quote:
nu de alta dar esti singura pers...care si-a schimbat parerea despre el... abia astept sa fac rost de setu` bagat la concert...a fost sublim.... |
Quote:
te rog sa ne scutesti on topic : funky sounds : :arrow: Martijn ten Velden - Wish i could.mp3 ( nu reusesc sa uploadez *.RAR -ul) |
Quote:
probabil,de aceea mi-am schimbat parerea despre el,k eu m-am indragostit ink d Clockwork orange...si daca asculti imediat dupa asta Heroes,e cam mare diferenta.Nu vreau sa zic k ar fi problema cu muzica lui!!!!Dar ptr mine e mai pretios aia, pana in 2004...:D si ink ceva...daca ai posibilitatea,uita-te la el de ex la un Trance Energy 2003,si compara cu cele vazute d tine(desi nu am vazut nimik , am curajul sa zic k ai sa vezi diferenta;) ....aaaa,si vezi postul lui dmn...zice si el acolo oarece ;) |
Quote:
si dece zici ca habar nu am? argumente: si ink cva...piesele care le-am pus mai demult pe thread sa nu se inteleaga ca sunt necomerciale...sunt lafel ca cele de pe deea...na! de poponari am zis ca majoritatea sunt drogatzi sau poponari...nu toti...ma refer la RAVE... Techno nu prea e de poponari...bine...orice stil poate sa placa poponarilor... EU NU MAI ASCULT RAVE SAU HARDSTYLE...sau alte stiluri de parca am draci pe mine...punct. ;) |
anyway.... fiecare cu pererile si cu gusturile lui...
eu am un singur regret si anume ca nu prea se mai promoveaza progressive-ul... mie unul mi-a placut mult genul si mi se pare ca a disparut cam repede... cat despre amicul Tiesto... e super tare omul, dar lumea s-a cam obisnuit deja cu stilul lui... si usor usor altii incep sa-i ia fata... |
de ce nu deschideti un topic in care sa .. vbiti de .. ale voastre ...
? aici se recomanda muzica si atat... analizele le facetzi in alta parte |
man si asta tot o recomandare era! cine vrea sa evolueze cauta ceva nou si trece peste tiesto! cine nu, asculta in continuare si va evolua mult mai tarziu odata cu turma...
si oricum... nu cred ca sintem noi cei mai off topic... mai bine ma abat intr-o analiza d-asta decat sa postez melodii vechi de cand era lupul catel, sau pustisme comerciale ... |
recomand cu caldura ...
PANOS KIAMOS - PARTO ALLIWS mega tare melodia :D |
1 Attachment(s)
cred ca multi dintre voi au cautat melodia si nu stiau cum se numeste ... luatio si ascultatio !
|
Quote:
any way o super melodie:Martijn Ten Velden - Wish you would de asemenea mai recomand: Ame - Rej (Pasta Boys Remix) Martijn Ten Velden - All Alone Beats & Styles - Invitation to the Dancefloor (Dj Monique Remix Short Cut) |
Quote:
Dirty.. am vazut ce povesti scoti pe taste! relax and enjoy the music .. nu catalogati genurile si preferintzele! respecta |
Quote:
so .. :D now , ra2 vreau si eu remixu de la pasta boys - ame rej |
1 Attachment(s)
.....:rolleyes2 .....
|
2 Attachment(s)
Dati cate un Tec de kiwi ca este imposibil sa nu va placa :lol: :lol:
|
Quote:
daca tot postez aicea sa mai bag inca 2 bombe de piese =p~ sper ca nu au mai aparut prea recent pe aicea :lol:: *Phunk-A-Delic - Rockin' *The Migrants by Paul Paul - I thought That @Santos mixul nu e foarte diferit de originala... daca vrei sa incerci uite aicea: .... nu reusesc sa o uplodez... nu vrea nici cum :| daca poate altcineva eventual sa o bage :/ |
Quote:
mr EVIL cu raducu imi permit ... da tu cu mine cu mondiale si dealea .. nu-i frumos ;) ontopik: Loleatta Holloway - Love Sensation 06 (Hi_Tack Burning Up Remix omaha ft fiona - you came into my life (narcotic thrust edit) Freeform Five - No more conversations (mylo remix) nu reusesc sa urc RARurile:rolleyes2 |
glumeam si eu :)
feel the flow :P stii de gluma nu ? |
1 Attachment(s)
lumeeeee lumeeee
uitati aici melodie bass inside |
ce tarziu te-ai trezit ,lumea deja e satula de mel aia mestere , o sa iti dea fratele tau ceva hip hop klumea de tot dar mai ai putina rabdare ;)
|
wooops
sorry then... numa' k mi-a placut f mult.. iar in masina se aude excelent |
nu stiu dak o sa va placa dar mie-mi plac:
Bitza feat Grasu XXL - Baietii Mari Nu Plang Cheloo _ Alarma Falsa Feat. Rimarut Grasu XXL feat. Bitza - Fac ce vor Ludacris feat. Jadakiss - More More More Ludacris feat. Scarface - Gangsta Niggaz |
ee sa posteze si mandea neste recomandari ptru baeti de baeti cu masini tunate si fulgerate:DMx-no love for me ft swizz beats/Dmx-ruff riders anthem/dmx-party up/the pussycat dolls-buttons si pe partea hause bagam neste:Mad-four/Klubbheads-dreams/Klubbheads-kichin'hard/Klubbheads-dont hold
|
cateva melodii puse de tiesto in concert...
jam & spoon - odyssey to anyoona Tiesto - Flight 643 Andy Moor Vs. Orkidea - YearZeroDayOne 212_niels_van_gogh_-_pulverturm Paul Kalkbrenner - Gebrunn gebrunn 06 Parker & Hanson - Let Me Be Karen Overton - Your Loving Arms |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning