![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Quote:
acum am vazut ca nu am scris dotarile: - full electric (oglinzi, geamuri) - climatronic - scaune incalzite - computer de bord (e nemtzalau' :)) - cotiera - volan in piele si reglabil sus jos, fata spate - 4 airbag |
Quote:
|
Quote:
P.S. ai grija la politie :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutare tuturor. Eu sunt Dani dar toti imi spun Cerbu. Sunt din Calan dar mai tot timpul sunt prin Hunedoara. Vreau sa imi prezint si eu jucaria :D e o Honda Civic Coupe din 94' motor 1.6 sohc 125 cp (deocamdata). Planuiesc un swap de 1.6 160 cp sau poate un 1.8 :D (daca sunt fonduri). Deocamdata sunt multumit de ea si isi face treaba foarte bine. E prima mea masina, am din septembrie 2012 de cand mi-am luat permisul si in cei 25.000 km nu m-a lasat niciodata la greu :D
Cateva poze :D |
Quote:
|
Bun venit!
|
Bun venit in comunitate :D .
|
Multumesc de primire :D
|
[Description]
In data de 27.10.2013 Asociatia LEGAL DRIVE impreuna cu Severin Street Racing Team & Severin Racing Club organizeaza in mun.res. Drobeta Turnu Severin miting si expozitie auto si car audio ce au ca principal scop reducerea numarului de accidente rutiere. Iar participarea la miting-ul auto este libera, iar cei care vor sa participe la ora 11:00 sa fie in parcare la Cora. EXPOZITIA AUTO CONSTA INTR-UN CONCURS, JURIZAT PE 3 CATEGORII: TUNING EXTERIOR TUNING INTERIOR CONCURS AUDIO CONCURSUL AUDIO VA FI JURIZAT DE DA CATRE" Audio Plus" by Mocioiu Ionut . INSCRIERILE SE FAC DOAR PENTRU PARTICIPANTI DE LA "EXPOZITIA AUTO & CAR AUDIO" SE VOR FACE PRIN TRIMITEREA UNUI E-MAIL LA ADRESA: [email protected] IN CARE SA PRECIZEZE NUME, PRENUME, LOCALITATEA DE UNDE PROVINE SI SA POSTEZE 2 FOTOGRAFII CU MASINA SI UN NUMAR DE TELEFON. VA MULTUMIM !!! Iar in ziua evenimentului se va plati si taxa pentru cei care opteaza sa participe la "EXPOZITIE AUTO & CAR AUDIO", taxa va fi undeva in jurul sumei de maxim 30 de lei dar cu exactitate se va sti in data de 17.10.2013.Deacesti bani se vor cumpara: Cupe, medali, diplome. Pentru ca la finalul expozitie va fi o festeivitate de preiere a tuturor participantilor.!!! Pentru alte inforamtii puteti suna: Căprioru Dan-Alexandru: 0740477484. Pana Cosmin : 0746663450. w w w.facebook.com/events/496639873765587/?ref_newsfeed_story_type=regular |
5 Attachment(s)
S-a cam pus prafu pe aici...
Update in garaj: 1796 cmc 125 cai Sora mai mica si mai rea a Corsei |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mersi Kedy
Permite-mi sa mai urc niste poze de sezon :) (ca s-asa bate vantu pe aici) |
FRS-ule ,ai trecut si tu canalu' ??? :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Proprietara de nevastamea e la volan :) |
Quote:
|
Rosu ...de acum cateva luni :). Intretinere de toate felurile, ceva imbunatatiri audio, jante OEM Estoril 16"x7j po7M0601025G productie BBS, reconditionate.
[Imgur](https://i.imgur.com/lbNCcye.jpg) [Imgur](https://i.imgur.com/vjLUPyP.jpg) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
am trecut de la aerul de vento la ford mondeo din 93 1,8 16v Zetec 82kw 112CP :X
Dotari : Abs , geamuri electrice fata , AC , scaune electrice fata . Am schimbat la ea : bujii , fise , bucse , pivoti , capete de bara , ulei + filtru ulei , distributie , filtru aer + filtru polen , am schimbat toate astea deoarece vreau sa fiu sigur de masina cu care merg , jante de tabla pe R14 + cauciucuri noi 185 60 , pentru ca cele din poza din aliaj erau pe 15 si nu sunt trecute in talon :( , am schimbat haionul deoarece a fost lovit se vede in poza . Urmeaza prima oara sai dau un polish cu aparat de polishat sa vad la ce nuanta ajunge, daca nu iese cum imi place ii pun un rosu care sa iasa in evidenta in cateva luni, ceva recomandari la nuante de rosu ??? |
5 Attachment(s)
Noua mea jucarie de 2.5 Turbo
2008 Impreza WRX |
Frumoasa jucarie. Pe unde esti prin uk?
|
Quote:
|
Mersi baieti ;)