![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Niste poze cu jucaria mea... inainte sa intre la vopsit si alte chestii...
|
Cum s-a comportat masina ( CRN ) pana la Cluj ?
|
Inafara de o pana... cauzata de o groapa, nu am avut nici o problema ms.
|
2.5 24v corect?sunt curios cum se simt 192 de cai la 1000 si un pic de kg:shock:
|
Da M50B25.Merge bine motorul nu consuma ulei nu scoate fum nu bate nimic... Sper pe sapt viit sa apuc sa-l desfac. Am un 2.8 de pe un 7 din 2001 si vreau sa iau interiorul sa-l bag in m50.. (2.8-u avea in jur de 70.000 km dar retardatul propritar s-a gandit sa-i verifice distributia si i-a dereglat vanosurile. A fost mai ieftin sa ia alt motor) Sper sa apuc sa va tin la curent cu pozele.
|
daca te gandesti vreodata sa dai jos emblema cu 315, o vreau eu:yes:
eventual ti-o dau pe a mea cu 318:D |
scriu si eu in numele unui prieten in varsta care ma rugat sa dau anunt pe net ca nu stie :) ! anuntu e ceva gen : Vand piese motor bmw 316 ( 1600 cm) , punte spate completa . Vand Bmw 316 (rechin) an 83 acte la zi ! pret 25 mil . Tel 0722886847 (sau schimba cu golf 3 plus dif din partea lui )
Poze nu am dar dak doreste cineva ii fac eu poze la cerere . Proprietaru e instructor de A si eu m-am apucat de A si vad zilnic masina :) care e interesat sa sune si sa vb cu el :) va salut pe toti |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...-bmw-21-a.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rechinul ala verzui e al meu,mere de rupe dar nu pot scoate nus ce timp grozav,ca se inclina cand pe omparte cand pe alta in functie de curba,il golesc de tot ce nu e util,pun bateria in spate,intaresc suspensia,desi asta de pe masina e aproape noua,vanzatorul zicea ca e varianta sport,si o sa fie dotata cu un motor ceva mai tare(asta de pe masina e de 150cp)uite cum merga cu ceva timp in urma inainte sa-l reconditionezhttps://www.youtube.com/watch?v=RDZNkjPg3Hc |
cu un lsd si suspensie sport pe langa noul motor vei face senzatie. nici m20-ul nu e de lepadat. pentru un motor de varsta lui fuge bine
|
Quote:
|
Un m20b25 in mintile lui are sanse destul de mari sa bata un m50b25, ca sa pui m50 pe e21 trebuie sa te implici destul de mult, pe cand daca ar fi sa montezi un 2.5 m20, lucrurile stau cu totul altfel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un m20b25 e ceva mai ieftin decat un m50b25, dar cu un chip egalezi diferenta de bani, iar caii ar fi in jur de 180, aprox. M20b25 e bolt on pe e21, pe cand ca sa montezi un m50 pe e21, trebuie sa joci nitel in hora. Punand problema in cazul userului "LIVIUMARIN", care din cate am inteles, ar vrea un m50/m52 sa puna pe masina NU contest faptul ca m50 ar fi un model mai bun de motor fata de m20, generatie mai noua, 12v in plus etc. Dar pur si simplu daca as avea de ales intre un m50 si un m20 de pus pe e21, atata timp cat ambele ar fi indentice ca cmc, as prefera m20, oricand. :) Parerea e impartita, fiecaruia ii place ceea ce cunoaste. |
Salut baietzi! m-ar interesa daca imi putetzi spune de unde pot sa imi cumpar bandouri laterale de la usi si aripi pentru E21. Ale mele sunt cam strambe si la aripa fata stanga imi lipseste unul.Acuma le-am dat jos de pe masina pentru ca vreau oricum sa vopsesc masina si s-au format pete de rugina pe sub ele. Da pe viitor as vrea sa pun sus unele noi. De preferintza as vrea cromate sa gasesc ca si cele originale. In cel mai rau caz o sa incerc sa le reconditionez pe astea care le am si sa caut numa bandou care imi lipseste.
|
Quote:
:arrow:http://www.wallothnesch.com/e/frameparts.htm |
scriu si eu iar in numele acelui prieten care am scris si mai sus .... roaga pe cel care detine un parbriz de e21 sau dezmembreaza un e21 si are parbriz sau mai simplu cine are un parbriz sa il sune la numarul 0722886847 . mutam .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut baietzi am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva. Vreau sa dau jos aripile. La bara de pe fata ce suruburi trebuie sa desfac?. Am dat jos bandoul de cauciuc de pe bara de altfel nu stiu cum o sa il mai pun inapoi:( si pe lateral sunt 2 suruburi cu contrapiulita patrata da nush exact cu ce cheie ar trebui sa il desafac.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi f mult de ajutor o sa incerc sa fac ce mi-ai spus. In alta ordine de ideei nu am mai reusit sa gasesc pe Thread-u asta cu pasionatii de E21 ceva post in legatura cu reconditionarea crapaturilor de pe bord. Eventual daca mai puteti ajuta cu un link sau cine si-o facut asa ceva la bord sa ma ajute si pe mine. Mersi mult
|
Quote:
|
Caut un spate de bmw e21, ofer la schimb piese de e21 sau bani. Ma intereseaza panoul spate, fusta spate completa, podeaua de portbagaj si o parte din aripi, bineinteles cu cat mai putina rugina, 0765.952.181 e nr meu.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am si eu nevoie de 2 oglinzi pentru al meu,daca are cineva si la ce pret?
Si daca sunt si ornamentele (capacele) care vin pe interior ,si mai bine.... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning