Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Bassu_SIV 29-11-10 22:19

Re: Sibiu, discutii off-topic

@lupalb daca te apuci sa-ti refaci tot ce tine de tabla, protectii din tabla si alte lucruri sudate poti folosi fara griji

nyk_mastercard 30-11-10 10:51

si care ii ultimu pret la calibra ca caut sami iau masina ca miam demontat kadettu si caut masina..

speed_csn 30-11-10 11:39

Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3857063)
si care ii ultimu pret la calibra ca caut sami iau masina ca miam demontat kadettu si caut masina..

Imi pare rau, dar DVL-u' nu este de vanzare, mai ales ca se pregateste sa primeasca o schimbare totala :twisted:

dydysoft 30-11-10 18:20

Cine are un saht sau elevator?
Vreau sa desfac/strang 3 suruburi la un actuator, sa il reglez.
Dispun de scule, cunostintele necesare pentru a face operatia, dar nu am saht sau elevator.
Astept raspunsuri/solutii, multumesc.

za_kristake 07-12-10 18:51

niste benzina ieftina cine are?

bulldog_cox 07-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by za_kristake (Post 3878815)
niste benzina ieftina cine are?

dinasta cumpar si eu...cat de multa:D

20 XUX 07-12-10 22:44

ce mai e prin heltau?:D

bulldog_cox 08-12-10 07:55

in helltown ...mai nimic nou...toate ca inainte.plictiseala mare

NU mai da "quote" la mesajul imediat anterior! foloseste "post reply" ca se intelege.

AdrianSB 10-12-10 20:00

stie cineva daca sunt functionale camerele de verificare rovineta din intersectia Rahovei - V.Milea ? mi-a expirat marti rovineta si astazi m-am gandit sa merg pana la Mol sa imi fac , dupa ce am trecut de camerele respective mi-am adus aminte de existenta lor . Oare vine Mos Craciun cu vreo surpriza ? :(

Acum 30 min am ajuns acasa si asa tare ma bucur ca am rovineta platita ... parca se dezgheata singur poleiul in fata masinii mele ... dar asta e , cine se astepta sa ninga in decembrie ? Iar iau luat pe astia de la drumuri si poduri prin surprindere iarna . :) Platim taxe degeaba , doar ca sa traim bine ! in plus are sibiul centura ... frumosa ... pacat ca sunt functionale doar trei iesiri din cele 6 .

dydysoft 10-12-10 22:31

Eu mereu circul pe acolo, nu am primit amenzi acasa inca, desi am vazut camerele agatate sus pe semafoare...
Oricum este o porcarie ce a facut primarul, mutand hotarul Sibiului, chiar la 20 de metrii de intersectia Rahovei cu Milea, inainte era indicatorul de hotar langa selimbar...

trafy-vr6 10-12-10 22:32

Probabil sunt camere de supravhegere pentru trafic ?

lupalb 10-12-10 22:54

si eu zic la fel. Ar fi culmea sa puna in oras camere pentru rovignete, ca in oras am voie fara.

SynTheLaZ 10-12-10 23:18

In oras ai voie dar orasul este strabatut de un drum european.

Am auzit cazuri in Buzau cand soferii au fost opriti si amendati ca nu au rovigneta doar pentru simplu fapt ca au trecut perpendicular pe drumul european (nu stiu exact numarul) in punctul 0 langa McDonalds sau au mers pe el in oras.

Nu m-as mira sa apara si la noi astfel de cazuri ....

NU mai da "quote" la mesajul imediat anterior! foloseste "post reply" ca se intelege.

Bassu_SIV 10-12-10 23:40

avand in vedere ca avem centura, cel mai bine ar fi sa putem circula pana la drumul catre cisnadie fara rovinieta
iar in ceea ce priveste amenda care o aplica "organul" pt lipsa rovinietei mai ales in oras imi lasa o impresie foarte nasoala la adresa acestuia

AdrianSB 11-12-10 06:08

mai astept putin , iar in caz ca vine mosul va anunt :))

dydysoft 11-12-10 08:21

Cu alea iti ia si numarul pentru rovignieta, mi-a confirmat unu din gabori, faza e ca inca nu pot da amenzi legal, nu au terminat actele cu selimbarul, sa devina oficiala limita sibiului, unde au pus indicatorul acum.
Oricum nu ma mai mira nimic, in tara asta se cauta posibilitati de a se incasa bani la buget prin orice mijloace.

florynvl (X29 ZMT) 11-12-10 17:56

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 3887542)
Oricum nu ma mai mira nimic, in tara asta se cauta posibilitati de a se incasa bani la buget prin orice mijloace.

ei asa cred ca o sa iasa din criza.

dydysoft 11-12-10 20:03

Ei sigur vor iesi din criza asa, de noi, cei ce contribuim direct si indirect la bugetul lor, va fi mai greu, s-au scumpit materialele de constructii, sigur vor bani mai multi sa isi termine palatele... in fine astea sunt alte discutii...

PaulMIG 11-12-10 20:03

Cu rovinietele noi nu o sa fiti opriti niciodata, proprietarul masini primeste acasa amenda. Si in oras nu o sa se dea amenzi, dar daca mergeti pana la promenada s-ar putea sa aveti ghinion...

dydysoft 11-12-10 22:36

Pe cuvant, nu vad unde e post reply, chiar il cautam...

LE. este jos in stanga, daca ai ceva de comunicat pe la inceputul paginii, trebuie sa trag de bara de glisare pana jos, sa apas post reply... cam mult de lucru.
la quote doar apas pe buton in dreptul postului cu pricina si scriu mesajul, iar daca quote e prea lung, sterg ce nu este important, cred ca ai observat ca las doar o linie, deci nu te incurca cu nimic quote, in fine...

PS. daca numai pe aceasta pagina, ai atras atentia la quote la 3 useri diferiti, nu crezi ca problema este in alta parte? Nu ar fi frumos sa apara un buton cu reply langa quote, asa cum apare pe alte forumuri? Intreb nu dau cu parul, dar decat sa atragi atentia la mai multi useri despre acelasi lucru, mai bine ai cauta motivul folosirii functiei "quote"... bafta.

SynTheLaZ 12-12-10 16:46

@ Paulica

Crede-ma ca stiu cand si cum sa dau quote iar eu am dat CU MOTIV. Te rog sa nu mai editezi post-urile mele fara motiv !

Mersi

PaulMIG 12-12-10 17:30

dydysoft, am spus sa nu se mai dea quote la mesajul imediat anterior, atunci nu ai scuza ca tre sa dai scroll si ii mult de lucru. Daca te referi la un mesaj de la inceputul paginii sau mai vechi e chiar indicat sa folosesti quote ca sa se inteleaga. Sau la fel daca are un post lung si te referi doar la un lucru, dar pe pagina anterioara nu era asa nici la tine nici la restu. Nu vad rostu sa apara totul scris de 2 ori.

synthelaz explica-mi motivul te rog. Vreau sa pricep de ce ai dat quote la randul care l-a scris lupalb inainte ta, si mai eplica-mi de ce crezi ca un alt user care citeste acum foumul nu ar intelege fara acel quote. Si, daca poti, renunta la diminutive cu mine;)

SynTheLaZ 12-12-10 18:20

Sincer sa fiu nu cred ca are rost sa dau explicatii.

Imi cer scuze daca te-a deranjat acel Paulica .. mie imi place cand ma alinta din cand in cand lumea cu ... Paulica.

Ne mai vedem pe la Dan si mai povestim ;)

O seara placuta

E30SB 12-12-10 19:08

Exista solutia sa intri la kaufland si sa mergi la promenada prin parcarile hypermarket-urilor; oricum este o porcarie, ar fi putut pune daca aveau bun simt camerele dupa intersectia DN1 cu drumul de cisnadie...
Centura - not bad, m-am dat prima oara cu bimmerul pe ea azi; daca eram cu adevarat in UE ar fi fost si luminata, zic eu, asa...

dydysoft 12-12-10 19:52

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3891300)
dydysoft, am spus sa nu se mai dea quote la mesajul imediat anterior, atunci nu ai scuza ca tre sa dai scroll si ii mult de lucru. Daca te referi la un mesaj de la inceputul paginii sau mai vechi e chiar indicat sa folosesti quote ca sa se inteleaga. Sau la fel daca are un post lung si te referi doar la un lucru, dar pe pagina anterioara nu era asa nici la tine nici la restu. Nu vad rostu sa apara totul scris de 2 ori.

Eu personal, iti inteleg logica ta, dar, daca ai citi doar aceasta pagina, vei observa ca nu unul, nu doi, mai multi useri dau quote la mesajele postate imediat anterior.
Incearca sa intelegi, chiar este o problema cu acel "post reply", aplicat doar in josul paginii, nu si in dreptul fiecarui post.
Pe alte forumuri asa este, post reply este la fiecare post, tocmai pentru usurarea unei postari.
Daca tie iti face placere sa tot repeti la fiecare user, in fiecare zi, sa nu mai dea "quote", este treaba ta.
Eu merg pe alt principiu, daca mai multi oameni fac acelasi lucru, as cauta sa aflu motivul.
Daca acest forum nu permite aplicarea unui post reply in dreptul posturilor, atunci te asigur ca nu userii sunt de vina pentru "quote", ci forumul.
Gandeste bine inainte de a trece la fapte, poate unul din motivele pentru care nu este populata aceasta arie, este chiar excesul de zel si ingreunarea postarii unei idei, etc.
Iti scriu aceste randuri ca sa intelegi de ce mai multi useri fac aceeasi greseala, poate reusesti sa rezolvi problema in alt mod, altul decat a edita mesajele si a apostrofa userii in mod repetat.
Navighez pe forumuri de multi ani, ne stim si live, nu am nimic personal cu tine, ci cu formatul forumului, care nu este bine realizat.
Bafta in moderare pe viitor.

AdrianSB 12-12-10 21:50

Exista solutia si cu Kaufland-ul , dar cu intratul pe pod pe INTERZIS ! :) sau mai simplu de rupt o masina si niste rinichi in cazul masinilor cu suspensie SS este sa intri din rahovei pe langa Lidl pe acel drum de tara ce da la Mol :) ,dar nu recomand daca ai o masina cat de cat joasa . Asa ca mai bine rovineta , ca fara ea ai circula pe gheata , dar asa cu gandul ca platesti pentru a circula in siguranta se topeste singura gheata , fara interventia autoritatilor competente !:twisted: Iar in legatura cu centura ... o sa vedeti voi accidente in giratoriul de la intrare din Sura mica :twisted: unde nu exista nici macar un fascicul de lumina in afara de cel al autoturismului :rolleyes2 oare este scump un felinar de ala cum este in sensul de la viaductul de pe lunga cu rusciorului ? ca macar unu de ala ar putea planta in mijlocul giratoriului

E30SB 12-12-10 21:52

Sau iti maschezi numerele de la intersectia cu semaforului pana la KFC...:lol:

SynTheLaZ 12-12-10 21:53

Si daca ai norocul sa te prinda nenea militianul cu numerele mascate ?

Oare nu e mai simplu sa cumperi rovigneta?

E30SB 12-12-10 21:56

Intr-o vreme era chiar imposibil... Te duceai la benzinarii si n-avea nimeni. Sunt curios cum e acum. Deocamdata sunt pe provizorii, dar o sa-mi bag masina pe bulgari in curand si o sa-mi trebuiasca...

AdrianSB 12-12-10 21:57

decat sa maschezi nr , mai bine lasi masina pe rahovei si iei taxiul pana la market :) iesi mai ieftin si sigur :lol:

AdrianSB 12-12-10 21:59

mai bine o lasi pe romani ... decat in bg , gandeste-te ca odata pe an trebuie sa mergi la Russe sau in ce oras o inmatriculezi , daca faci un calcul in 3 ani cat dai pe drumuri + taxe , stateai linistit cu ea aici

E30SB 12-12-10 22:01

Nu te duci nicaieri, trimiti doar banii la omul care ti-a facut inmatricularea. La masina mea taxa e atat de mare ca si daca ma duc o data pe an e ok...

AdrianSB 12-12-10 22:04

si itp-ul la doi ani e obligatoriu de mers :) . dar vezi ca mai merge inmatriculata prin taxa de depreciere ... o mica recarosare...etc

Bassu_SIV 12-12-10 22:22

rovignete se pot lua pe 7 zile, 1 luna, 3 luni si un an

AdrianSB 12-12-10 22:37

7 zile - 14 Ron
30 zile - 38 Ron
90 zile - 56 Ron
24 luni - 128 Ron
preturi estimative +/- 1 - 2 Ron :)

Bassu_SIV 12-12-10 22:40

12 luni nu 24

E30SB 12-12-10 22:55

In cazul nostru ar trebui sa-ti iei pe un an numai ca sa-ti faci shoppingul... O gramada de oameni fac drumuri interurbane cu masina personala doar de cateva ori pe an - ar putea sa-si ia sa zicem de 2 sau 3 ori rovigneta pe 7 zile la nevoie. Chestia asta cu pusul camerelor inainte de terminarea fizica a orasului e clar un abuz, o sicanare evidenta a cetateanului, ca atatea altele...

Cat despre Bulgaria - crede-ma ca mi-as lua si cetatenia bulgara...:lol:

AdrianSB 12-12-10 23:29

12 luni , imi cer scuze de greseala ,ma gandeam la altceva.:oops:

SynTheLaZ 12-12-10 23:42

Exista varianta Piata Rahova - Kaufland/Real dar faci 10 minute pe bucatica aia de drum :))

Bassu_SIV 13-12-10 00:10

pe acolo sa te duci tu ca eu nici in ruptul capului nu merg pe acolo

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning