![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Arata foarte bine mai ales ca ai pus-o in evidenta pe fundal negru...perfect.Succes!
|
De ce spui " pentru vremea ei " . La cum e lucrata nu pare o macheta veche ...
|
Quote:
Quote:
|
Frumos Viper-ul,chiar merita sa intre in colectie alaturi de celelalte "vipere"!:D
Detaliile sunt pe masura,e si normal sa fie realizata mai slab,cu siguranta a aparut acum cel putin 5 ani!:-) |
Imi place foarte mult Viper-ul. Sincer nu l-am mai vazut pana acum. O adevarata raritate pe langa "raritatile" de pe forum ;)
PS Foarte frumoasa si vitrina. Era o necesitate :D |
Quote:
|
Quote:
Si apropo de modelul de strada. Io cred ca sau dus la Dodge si le-au dat aia cu flit pe motiv: "n-aveti cum sa faceti o treaba mai buna ca aia de la BBurago." :)) :lol: :lol: 8):D |
17 Attachment(s)
Multumesc de info.
BMW X5 (E53) - Kyosho 1:18 O macheta solida si extrem de reusita pentru varsta ei. Pana sa o primesc eram sceptic in privinta calitatii, dar acum mi-am schimbat total parerea. Nu are geamuri la usi si are nituri vizibile la faruri, dar se poate trece usor peste. |
Interesant acel Viper prezentat anterior, e misto macheta. Dar farurile par facute dintr-un plastic ieftin si care nu prea arata bine :???: ma rog, poate asa e si la 1/1 si nu stiu eu :-)
|
pacat.arata parca incompleta fara geamuri.in rest, o macheta superba!
|
Imi place mult de tot aceasta masina si mai ales mcheta prezentata de tine:!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ce e piesa e piesa, chiar fara geamuri la usi si cu nituri in faruri;) Misto X5-ul:twisted:
|
2 Attachment(s)
a mai fost o discutie deasta...eu cred ca farurile nu au nituri....
|
12 Attachment(s)
Chvrolet Fleetside 1968 - Highway61 1:18 (lmd. ed. 600pcs.)
O macheta foarte buna, intr-o culoare deosebita. Detaliile sunt in stilul hw61, iar finisajele sunt multumitoare. Momentan ma rezum la poze facute in casa, fiind mult prea frig pentru a face poze afara. Revin cu altele mai "colorate" cand o sa permita vremea :) |
salut! imi place mult macheta asta;) mi-as dori sa o vad transformata intr-un
hot rod 8). felicitari ! |
Super piese ultimele prezentate.
X5-ul este realizat excelent, partea cu geamurile laterala este nesemnificativa, avand in vedere ca este realizata cu ceva ani in urma. Chvrolet-ul este foarte-foarte interesant. Nuanta de negru-matt o prinde! Detaliile sunt la locul lor. buhaha Andrei, no.1 |
11 Attachment(s)
Porsche 911 (997) GT2 - AutoArt
|
Super macheta, a surprins foarte bine agresivitatea modelului 1:1. Asta este albil mat, nu? Mie imi place cea grey graffit cu interior maro, tot zic ca va fi candva:???:
|
Chvrolet Fleetside 1968
O finete de macheta iar combintia de culori aleasa de tine foarte potrivita:!: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Chestia aia de acopera bena e dintr-un cauciuc destul de flexibil. E de efect si seamana destul de bine cu materialul ce acopera pickup-urile in realitate.
|
Quote:
|
porsche gt2 e superb... o intrebare am, legata de capote... au parghii ceva?
|
Quote:
(cel mai important lucru este acesta ) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ca nu aveam ce face ... m-am gandit sa prezint in cateva poze si cele 3 camioane din colectie. Cat de curand revin cu niste poze de o calitate mai buna ...
1. Mercedes Fire Truck L322 - Schuco 1:18 2. Mercedes Porsche Transporter 0319 - Premium Classixxs (Schuco) 1:18 3. GMC Snow Plot - Highway61 1:16 |
11 Attachment(s)
continuare ...
ps: sper ca nu e o asa mare problema ca le-am pus pe toate 3 odata. revin cu poze detaliate pentru fiecare in parte ... daca e vreme buna in weekend. |
Spectacol de-a dreptul!
|
Fire truck-ul cum e are piese in miscare in afara de scara .gen capace de la furtun sau furtun mobil etc...???
Sunt fascinat de o "echipa de interventie" gen ambulanta , politia si pompierii ,si la tine astia cu deszapezirea |
Quote:
Nu am insistat cu poze in "studio" pentru ca nu sunt spectaculoare :) |
da' mari mai sunt :o Cam greu de ales care e cel mai frumos, dar pot spune ca mie imi plac mai multe Snow Plot si Fire Truck-ul decat transporterul, chiar daca e impresionanta marimea lui.
|
3 Attachment(s)
2 achizitii neprevazute, facute azi. Dodge Ram 1500 / Chevrolet Silverado Extended Cab, ambele 1:18, ambele welly.
Dodge Ram este imens, fiind cel mai mare pickup din colectie (~36cm lungime), iar Silverado este un pickup de dimensiune medie (~29cm lungime). |
Mai mare ca Lariat?
|
Quote:
|
Astept poze cu detalii mai multe :P
|
Mama Andrei:lol: dar de Dodge nu ai zis nimic...super fain ca l-ai gasit in sfarsit;)
|
1 Attachment(s)
Domnul Andrei am vazut la salonul de machete ceva frumos.Ce ziceti?:!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning