![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Daca oricum e de show, demo car, sa dai jos fetele de la difuzoare, arata mult mai bine fara
|
5 Attachment(s)
nu dau jos grila de protectie de la dif ca se vor vedea urat fara... prinderi plastice alea alea...
am montat si cablurile de la dif catre statie nebunie mare ce a fost de munca la asta.. am legat un set de dif fatza si un set de tweetere special pt probele de sq si restul pt spl si multa "galagie"! in total avem: 2 seturi 16,5cm 3 seturi 13,0cm 1 set 6*9 cm 4 seturi tweetere 1 dif 15" (subwoofer) 2 statii (spl&audison) cateva poze la la tottal motto unde am realizat montajul dif-urilor.. |
taurasule, te-am felicitat de zeci d ori p forumul asta!!! si o mai fac inca o data pt k e belea masina!!!! Deci DACIA ta e superba.....si vad k ii aduci periodic noi transformari,,,,, bafta multa in tot ceea ce faci....!!! RESPECT!!!
|
FELICITARI!!!!!!!!!!! Tzine-o tot asa
|
nu stiu dak aici cuvintele mai au vreau sens
|
urmaresc de f mult topicul asta...pana acum nu am scris...nush de ce...dar acum chiar ma macina o intrebare...
in spate....cum tragi de usa sa o inchizi ? k vad k nu mai are manerele alea.... sau nu mai are bancheta de spate ? |
lasa geamul jos si trage de geam :)
uitate mai bine pe poze si o sa iti dai singur raspunsul |
in spate nu este loc decat de cele 2 statii un play station cabluri si multa muzica! nu sta nimeni in spate si nici nu cred ca ar putea de muzica ce este in spate...
|
am inteles...ce sa zic...frumos...sa ai grija de ea ;)
|
TAU o sa iti postez si eu ceva frumos ... cand ajung HOME deseara :lol:
|
eu zic ca arata bine masina:)e facut frumos si eu zic ca si dintro rabla se poate face ceva bun si chiar dace e dacie!!!
|
feliciari masina arata f bine ..desi presupun ca ai bagat o gramada de bani pana acum in ea ...bafta si ai grija de masinutza
|
sincer si sry ca spun dar: din primele poze , dacia acea albastra e facuta mai cu still , fara suparare in schimb munca ta TREBUIE apreciata ! nu te supara , dar.... se poate si MUNCA putina BANI putini si vedere frumoasa :D
|
ceva poze noi???;)
|
Quote:
dacia albastra wrc- stil gordini dacia tau - stil "tuning" doua chesti diferite... |
ce imi place mie de astia incepatori sant tari in gura si prosti in meserie mai cititi ma si voi inainte sa va aruncati la vorbe aiurea k poate vine si randu vostru ia sa vd voi ce tuning aveti??? poate santeti mai tari si tre sa plecam noi k stiti voi mai bine cum e cu tuningu.
ps:TAU mult respect pentru tine frate lasa lumea sa vorbeasca fareri sa inebuneasca dacia loco vibreaza |
Quote:
tau ce sa mai.... e prima oara cand iti scriu.... ti-am urmarit evolutia masinii inca de cand a aparut in videoclip si o urmaresc in continuare! multe idei sa iti treaca prin minte, iar daca cineva iti ofer o idee incearca sa o pui in practica bafta |
tau-le nu tre sa le dai u explicati si sa te superi pe uni care nu stiu sa faca diferenta ;).....keep cool ! ! !
|
pai nu ma supar incerc sa le explic cat mai clar diferenta.. atata tot..
ne vedem live la 4tuning days |
TAU te-am vazut aseara la casa poporului 8-> primu lucru care am vazut au fost stopurile... 8-> BVO TAu te felicit pt munca depusa si vointza ta!! RESPECT;)8) (apropo dupaia am trecut prin carol si erau si wrc cred ca si sgm'u si restu.... u dc nu erai in carol;))?):D
|
7 Attachment(s)
K era in Constitutiei! vinerea seara fiind intalnire 4SS e normal sa nu fie la Carol!
Tau-le pun cateva poze cu masina ta de sambata,poate ne spui U mai multe detalii! |
ai inaltat masina ???
|
cool..tata ...Robert .........zimi amu la ce pretz imi iau o inchidere de ushi cum ai u......plz.....shi daca ma potzi ajuta cu ceva oferte.....
|
Quote:
|
Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U
4 Attachment(s)
Frumoasa masina... dar... vrem mai jos.... 8) :lol:
Am modificat niste poze... sper ca nu se supara GGD'u... :-P made by GGD edit by RAndrey |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U
Quote:
|
nu imi place delok...la catzi bani ai bagat in ea mai bine iti luai alceva!!!
|
Quote:
|
lasati-l....ii parerea lui si cu asta gata.....nu?....
|
Quote:
|
mi se pare mie sau porbagajul nu se mai inchide bine?
|
Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U
Quote:
Salut :P |
Quote:
|
tau am vazut sambata ca tzi-ai pus boxele pe fetele de usi:rolleyes2 pune j u niste poze sa vedem cum arata montate pe masina :l:peace:
|
pai mai bine ai rabdare peste 2 sapt la 4tuning days
|
Bv tau iti admir munca si efortul depus pentru dacie;) ...iar dupa mine e cea mai frumoasa Berlina din Romania...RESPECT8) 8) si am si eu 2 intrebari:D :D
1.Cum pot face si eu la berlina mea prelungirile de capota?? 2.Am auzit ca exista o solutie care iti decoloreaza stopurile dar cum se numeste si de unde imi pot lua??? |
Quote:
si la 2 sprayurile stiu ca se gasesc cam in aproape ori ce hypermarket eu am vazut ceva de genu in cora sper sa iti fi fost de ajutor numai bine |
Quote:
Si ms incodata mult de ajutor:D :D :D !!!! |
Taticu ce pot sa spun despre Dacie: nota 10+ super tare......dar am o curiozitate.....unde ai facut stopurile pe led k banuiesc k-s facute pe comanda.....si km kt ar costa?...vreau pt un jaf:) de masina...si nu gasesc...opel rekord E....ms si bafta in continuare
|
Quote:
zextar, si costa enorm (era pus si pretul) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning