Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

Eagleee 11-03-07 21:26

Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU

Daca oricum e de show, demo car, sa dai jos fetele de la difuzoare, arata mult mai bine fara

B-69-TAU 13-03-07 22:59

5 Attachment(s)
nu dau jos grila de protectie de la dif ca se vor vedea urat fara... prinderi plastice alea alea...
am montat si cablurile de la dif catre statie nebunie mare ce a fost de munca la asta..
am legat un set de dif fatza si un set de tweetere special pt probele de sq si restul pt spl si multa "galagie"!
in total avem:
2 seturi 16,5cm
3 seturi 13,0cm
1 set 6*9 cm
4 seturi tweetere
1 dif 15" (subwoofer)
2 statii (spl&audison)
cateva poze la la tottal motto unde am realizat montajul dif-urilor..

david_david 13-03-07 23:08

taurasule, te-am felicitat de zeci d ori p forumul asta!!! si o mai fac inca o data pt k e belea masina!!!! Deci DACIA ta e superba.....si vad k ii aduci periodic noi transformari,,,,, bafta multa in tot ceea ce faci....!!! RESPECT!!!

david_david 13-03-07 23:08

FELICITARI!!!!!!!!!!! Tzine-o tot asa

Bobby boss 13-03-07 23:18

nu stiu dak aici cuvintele mai au vreau sens

DeJax 13-03-07 23:32

urmaresc de f mult topicul asta...pana acum nu am scris...nush de ce...dar acum chiar ma macina o intrebare...

in spate....cum tragi de usa sa o inchizi ? k vad k nu mai are manerele alea.... sau nu mai are bancheta de spate ?

SirNenea 13-03-07 23:38

lasa geamul jos si trage de geam :)
uitate mai bine pe poze si o sa iti dai singur raspunsul

B-69-TAU 13-03-07 23:45

in spate nu este loc decat de cele 2 statii un play station cabluri si multa muzica! nu sta nimeni in spate si nici nu cred ca ar putea de muzica ce este in spate...

DeJax 14-03-07 10:45

am inteles...ce sa zic...frumos...sa ai grija de ea ;)

Xel'Naga 14-03-07 16:47

TAU o sa iti postez si eu ceva frumos ... cand ajung HOME deseara :lol:

nwl_dredd 14-03-07 21:02

eu zic ca arata bine masina:)e facut frumos si eu zic ca si dintro rabla se poate face ceva bun si chiar dace e dacie!!!

gmv97 15-03-07 09:21

feliciari masina arata f bine ..desi presupun ca ai bagat o gramada de bani pana acum in ea ...bafta si ai grija de masinutza

XeqT 16-03-07 02:04

sincer si sry ca spun dar: din primele poze , dacia acea albastra e facuta mai cu still , fara suparare in schimb munca ta TREBUIE apreciata ! nu te supara , dar.... se poate si MUNCA putina BANI putini si vedere frumoasa :D

Yackone 16-03-07 07:52

ceva poze noi???;)

B-69-TAU 16-03-07 16:56

Quote:

Originally Posted by XeqT (Post 800873)
sincer si sry ca spun dar: din primele poze , dacia acea albastra e facuta mai cu still , fara suparare in schimb munca ta TREBUIE apreciata ! nu te supara , dar.... se poate si MUNCA putina BANI putini si vedere frumoasa :D

hai sa iti spun ceva poate intelege si capusorul ala al tau..
dacia albastra wrc- stil gordini
dacia tau - stil "tuning"
doua chesti diferite...

Bobby boss 16-03-07 18:06

ce imi place mie de astia incepatori sant tari in gura si prosti in meserie mai cititi ma si voi inainte sa va aruncati la vorbe aiurea k poate vine si randu vostru ia sa vd voi ce tuning aveti??? poate santeti mai tari si tre sa plecam noi k stiti voi mai bine cum e cu tuningu.
ps:TAU mult respect pentru tine frate lasa lumea sa vorbeasca fareri sa inebuneasca dacia loco vibreaza

o_kh3 16-03-07 20:35

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 801720)
ce imi place mie de astia incepatori sant tari in gura si prosti in meserie mai cititi ma si voi inainte sa va aruncati la vorbe aiurea k poate vine si randu vostru ia sa vd voi ce tuning aveti??? poate santeti mai tari si tre sa plecam noi k stiti voi mai bine cum e cu tuningu.
ps:TAU mult respect pentru tine frate lasa lumea sa vorbeasca fareri sa inebuneasca dacia loco vibreaza

ce nu imi place mie la tine e ca ai cam lipsit de la orele de gramatica ceea ce lasa o impresie proasta!te-as ruga sa incerci sa te exprimi corect si dupa aceea sa faci remarci la tuningu altora(ca se pricep sau nu)

tau ce sa mai.... e prima oara cand iti scriu.... ti-am urmarit evolutia masinii inca de cand a aparut in videoclip si o urmaresc in continuare! multe idei sa iti treaca prin minte, iar daca cineva iti ofer o idee incearca sa o pui in practica

bafta

B-64-MVP 16-03-07 21:02

tau-le nu tre sa le dai u explicati si sa te superi pe uni care nu stiu sa faca diferenta ;).....keep cool ! ! !

B-69-TAU 17-03-07 00:55

pai nu ma supar incerc sa le explic cat mai clar diferenta.. atata tot..
ne vedem live la 4tuning days

Gimi 17-03-07 09:41

TAU te-am vazut aseara la casa poporului 8-> primu lucru care am vazut au fost stopurile... 8-> BVO TAu te felicit pt munca depusa si vointza ta!! RESPECT;)8) (apropo dupaia am trecut prin carol si erau si wrc cred ca si sgm'u si restu.... u dc nu erai in carol;))?):D

ggd_87 18-03-07 17:47

7 Attachment(s)
K era in Constitutiei! vinerea seara fiind intalnire 4SS e normal sa nu fie la Carol!
Tau-le pun cateva poze cu masina ta de sambata,poate ne spui U mai multe detalii!

AAlpine1 19-03-07 09:30

ai inaltat masina ???

Jupanu_malan 19-03-07 16:40

cool..tata ...Robert .........zimi amu la ce pretz imi iau o inchidere de ushi cum ai u......plz.....shi daca ma potzi ajuta cu ceva oferte.....

B-69-TAU 19-03-07 18:24

Quote:

Originally Posted by AAlpine1 (Post 805653)
ai inaltat masina ???

doamne fereste a pozat dani de jos masina! nu o mai pot lasa din cauza barilor ca as mai lasa putin garda mai jos..

andrey2003 19-03-07 21:22

Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U

4 Attachment(s)
Frumoasa masina... dar... vrem mai jos.... 8) :lol:

Am modificat niste poze... sper ca nu se supara GGD'u... :-P
made by GGD
edit by RAndrey

ggd_87 19-03-07 21:39

Re: Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 806890)
Frumoasa masina... dar... vrem mai jos.... 8) :lol:

Am modificat niste poze... sper ca nu se supara GGD'u... :-P
made by GGD
edit by RAndrey

nu ma supar; stai linistit! dc vrei,vezi k mai sunt niste poze si pe topicu meu cu masina mea si a lu Cosmin si o sa mai apara.

boropan 19-03-07 21:58

nu imi place delok...la catzi bani ai bagat in ea mai bine iti luai alceva!!!

Teroarea 19-03-07 23:53

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 807007)
nu imi place delok...la catzi bani ai bagat in ea mai bine iti luai alceva!!!

nu intereseaza pe nimeni parerea ta nu trebuie sa iti placa tie tu ramai cu masina ta ce ai cu omul daca are pasiune pt o dacie care i a iesit superb nu inteleg dc vb tu de alta masina ia ti tu ce vrei si lasa pe altzii !!

vlad_VSV 20-03-07 05:04

lasati-l....ii parerea lui si cu asta gata.....nu?....

AAlpine1 20-03-07 08:17

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 806487)
doamne fereste a pozat dani de jos masina! nu o mai pot lasa din cauza barilor ca as mai lasa putin garda mai jos..

dc nu faci amortizoarele si mai tari ....... sau jante mai mari.......

cmdbass 20-03-07 17:31

mi se pare mie sau porbagajul nu se mai inchide bine?

andrey2003 20-03-07 17:38

Dacia Loco Pe Sticla B 69 T A U

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 806959)
nu ma supar; stai linistit! dc vrei,vezi k mai sunt niste poze si pe topicu meu cu masina mea si a lu Cosmin si o sa mai apara.

le'am vazut... dar nu am avut timp/chef ieri... sa vad... poate mai fac ceva azi...

Salut :P

XeqT 20-03-07 17:49

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 801637)
hai sa iti spun ceva poate intelege si capusorul ala al tau..
dacia albastra wrc- stil gordini
dacia tau - stil "tuning"
doua chesti diferite...

corect ! sry ca te-am deranjat , bafta in continuare :)

Gimi 21-03-07 19:11

tau am vazut sambata ca tzi-ai pus boxele pe fetele de usi:rolleyes2 pune j u niste poze sa vedem cum arata montate pe masina :l:peace:

SirNenea 21-03-07 19:25

pai mai bine ai rabdare peste 2 sapt la 4tuning days

Boycu 21-03-07 20:44

Bv tau iti admir munca si efortul depus pentru dacie;) ...iar dupa mine e cea mai frumoasa Berlina din Romania...RESPECT8) 8) si am si eu 2 intrebari:D :D
1.Cum pot face si eu la berlina mea prelungirile de capota??
2.Am auzit ca exista o solutie care iti decoloreaza stopurile dar cum se numeste si de unde imi pot lua???

SirNenea 21-03-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 810711)
Bv tau iti admir munca si efortul depus pentru dacie;) ...iar dupa mine e cea mai frumoasa Berlina din Romania...RESPECT8) 8) si am si eu 2 intrebari:D :D
1.Cum pot face si eu la berlina mea prelungirile de capota??
2.Am auzit ca exista o solutie care iti decoloreaza stopurile dar cum se numeste si de unde imi pot lua???

la prima intrebare cred ca cel mai usor e sa finisezi o bucata mai maricica de tabla si sa o sudezi in argon sa o finisezi bine si sa vopsesti capota eu asa zic ca a fost facuta
si la 2 sprayurile stiu ca se gasesc cam in aproape ori ce hypermarket
eu am vazut ceva de genu in cora
sper sa iti fi fost de ajutor
numai bine

Boycu 21-03-07 21:03

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 810749)
la prima intrebare cred ca cel mai usor e sa finisezi o bucata mai maricica de tabla si sa o sudezi in argon sa o finisezi bine si sa vopsesti capota eu asa zic ca a fost facuta
si la 2 sprayurile stiu ca se gasesc cam in aproape ori ce hypermarket
eu am vazut ceva de genu in cora
sper sa iti fi fost de ajutor
numai bine

Ms mult de tot dar nu cumva sti cam cum sar numi si sprayurile astea..??:D :D
Si ms incodata mult de ajutor:D :D :D !!!!

GopPo 24-03-07 05:49

Taticu ce pot sa spun despre Dacie: nota 10+ super tare......dar am o curiozitate.....unde ai facut stopurile pe led k banuiesc k-s facute pe comanda.....si km kt ar costa?...vreau pt un jaf:) de masina...si nu gasesc...opel rekord E....ms si bafta in continuare

OltcitPower 24-03-07 10:31

Quote:

Originally Posted by RiBi (Post 815085)
Taticu ce pot sa spun despre Dacie: nota 10+ super tare......dar am o curiozitate.....unde ai facut stopurile pe led k banuiesc k-s facute pe comanda.....si km kt ar costa?...vreau pt un jaf:) de masina...si nu gasesc...opel rekord E....ms si bafta in continuare

daca citeai cu cateva pagini bune in urma, aflai si asta.
zextar, si costa enorm (era pus si pretul)

All times are GMT +2. The time now is 23:49.

- Copyright 2026 4Tuning