![]() |
Re: discutii Satu Mare
Mai e o vorba care tare-mi place : "casa de cac.t sa nu-si bage nimeni nasul!" :lol:
|
CORECTEZ:
CASA DE PEATRA, IAR VOI SA FACETI IN MIJLOC CACA IN FIECARE ZI PE PLAC SA NU-SI BAGE NASU NIMENI! DRACU SA LE IA DE FASCISTI!! :):):) |
Quote:
|
doresc sa le multumesc baietilor care mau sutinut ;) berea o dau numai daca ne strangem toti odata undeva...nu stiu propuneti voi unde si cand:P
|
Quote:
Pe mess am uitat sa te felicit :D |
2 Attachment(s)
10 characters
|
Quote:
|
Buna baieti...
poate ma puteti ajuta,caut folie autorizata RAR(nu neaparat Llumar) in satu mare sau o firma serioasa care se ocupa cu asa ceva! mersi |
ia legatura cu west ... de aici de pe forum de pe sm
cred ca te poate ajuta sau indruma el ;) bafta |
Atunci si eu cu el o sa i-au legatura;)
|
pe miron costin nr.8 sau la deco reclama
|
Eu īl recomand pe Szemerei Zsolti, nr tel. 0742-035804, Miron Costin 8, autorizat RAR, folie Llumar, lucrează cu programare, mie mi-a decorat cel puţin 5 maşini şi am fost de fiecare dată foarte mulţumit.
|
merci...
il vizitez saptamana asta:) |
numai ca iti va face programare peste o luna doua .... e tare ocupat
|
M-a rugat un prieten sa intru si aici, ptr ca el nu a gasit numa noi cica la vreo 350 lei bucata, jante de tabla ptr anvelope de iarna 16x60/205, peugeot 407, 5 prezoane. Are jantele de aliaj cu senzori de presiune si zice ca pe astea vrea sa lase doar alea de vara, dar nu gaseste numa jante noi de tabla si m-a intrebat daca nu stiu cumva pe unde ar putea gasi folosite, asa ca am poztat si aici, poate stiti careva ceva. Mercy
|
Peugeot 407 este o masina exclusivă, in privinţa jantelor, a prezoanelor, se găsesc destul de rar, fiindcă este o interaxă şi ET destul de rar īntālnit, nu ca la VW/Audi 5x100 sau 112. Părerea mea este: cine şi-a permis să-şi cumpere un Peugeot 407, o limuzină de clasă medie, de cca 10.000 euro TREBUIE să aibă īn buzunar 350 de RON pentru o jantă de oţel. Este valabil şi pentru anvelope, bănuiesc că vrea să-şi cumpere second, īn stare bună, īn loc să dea bani pentru ceva nou. Tipic sătmărean: maşină bengoasă, bani pentru īntreţinere: zero.
|
Quote:
Un caz similar: un tip a venit la mine cu un logan si mi-a insirat urmatoarele: m-am tot gandit si m-am hotarat -vreau sa-i faci bara fata, bara spate, eleron, praguri, o priza pe capota si un capac pe luneta.Apoi a intrebat: as iesi cu totul la vreo 4-5 milioane? !!!!!Am ramas masca!!! Apoi am realizat cat de multa cultura auto este in lume.... |
Quote:
|
ieri: BMW 3, proaspăt adus de-afară, mă intreabă Clientul: anvelope 235/40R18? Da, este, spun, el mă opreşte: da pānă-n tri milioane! No comment.
|
Quote:
|
nu v-ati uitat nici unul la meciu cu Steaua,ce meci d-le ce meci,cristosu masii de treaba...
|
Ma doare sti unde de STEAUA. :-)
|
Steaua o sa ajunga in Rai... Ea nu bate pe nimeni! :))
atty nu fi rau mai :)) |
Quote:
|
ca si CFR-ul binenteles,daca nu ne bate echipa adversa ne batem noi insine....:)...attila nu inteleg comentariile tale inutile,nu stiu ce te bagi si tu in seama
|
Quote:
|
:)....daca erai mai atent intelegeai,am zis daca nu ne bate echipa adversa la fotbal ne batem noi insine...adica prin autogol
|
Quote:
Poate daca ar fii un forum cu fotbal. Asa, daca totus e vorba de Steaua si zic parerea mea (si daca e negativa) deja e inutil...... ? Mai ales si vorbesti in plural, tot ce ziceam si faceam pina acum era inutil? Deci reiese ca intre altele si Auto Tuning Show 2 a fost inutil? Eu zic mai bine sa lasati de footbal si postati de toate ce apartine de domeniu auto, ca in topicuile de acest gen nu prea sunt comenturi.... totus e un forum auto, nu? Acuma stii dece ma bag in seama? |
vad ca deviezi ca intotdeauna,topicu se numeste discutii satu mare,deci se poate vb despre orice,se pot pune intrebari despre orice,daca nu se scrie nimik pe forum iara ii bai,asa ca am incercat sa mai destind atmosfera cu alte subiecte,da vad ca nu mai poti scrie nimik pe forum......si invata sa scrii
|
Quote:
Vad ca totusi ai inteles ce vroiam sa zic. Daca tu ai invatat sa scrii asa de bine nu inteleg de ce nu folosesti chiar si caractere romanesti... :-) (Iar propozitia se incepe cu litera mare si se termina cu punct, etc etc.... asa ar fii frumos) In al doilea rind daca o sa ajung sa scrii pe limba maghiara sau orce alta limba straina cum scriu eu pe romaneste, atunci poti sa ma critici. Eu cu asta si am terminat discutia, nu vreau sa am certuri aiurea, eventual daca ai inca ceva probleme personal cu mine te rog sa scri in PM. Scuze daca am "deviat" iara... PS: Vad ca totus ai reusit (cum ai scris si mai sus) sa ajungi sa mai destind atmosfera pe forum si cu alte subiecte... |
ma baieti ,tare firg so facut afara .vine iarna ,si din cate so anuntat vine si zapada,o fost anu trecut vorba de un eveniment pe zapada ,numa ca nu tare o tinut vremea cu noi? ce ziceti facem ceva treaba anu asta ?da ceva de genu ,sa avem tot terenu pregatit de dinainte si cand vine zapada sa profitam de ea :D
hai lasati discutiile aste la o parte ,mai povestim si noi si altceva nu se supara nimeni pe nimeni |
Quote:
Dar eu zic ca mai este pina la zapada... :-P |
pana la zapada mai este 1-2 luni ...
dar e ok daca se incepe planificarea de pe acum.sa vedem .. |
Quote:
in alta ordine de ideei ,stiu ca este inca pana la zapada,zic max o luna .o sa vedem ce si cum pe parcurs.:-) |
Si totusi, cine a vrut sa-l bata ?!? :lol::lol::lol:
|
si totusi...cine-o murit?:)))
|
Salutare.. am si eu o intrebare,... daca stie careva cum e cu masinile japoneze aduse in tara din germania sau din alta tara, se plateste ceva taxa la vama? sau numai taxa de poluare??
|
daca au fost in prealabil inmatriculate in europa nu se plateste decat taxa de poluare.numai ca o sa ai mari surpize la determinarea normei ,o sa gasesti masini peste anu 1995 non euro :)) ce sa faci asta ete
|
1 Attachment(s)
hai sa va arat ce masina am primit vineri la dezmembrat...am povestit un pic cu tipu a cui ii mio zis ca de aia o da ,consumui mare ,mere ca dreacu ,scutura ,il dor salele de la ea.o zis ca mai bine isi ia un passat 1.9 tdi cu i rosu ,cosum mic ,confort ca pt batrani.
am vandut deja o janta de pe ea :))) |
Iau io cealalta janta, da' numa' daca-i pan-an tri milioane! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning