![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
aveti mess pt discutii de genul asta, hai sa pastram discutia la subiect...
|
Quote:
|
revenind la subiectul threadului.. e greu ma nene sa uiti pe cineva, pe care iubesti cu adevarat... eu de ex.. de 3 ani nu pot sa uit pe respectiva.. e foarte greu.. incerc sa ma distrez cat pot.. dar uite.. e vineri noapte.. sambata de fapt.. am ajuns acasa de 10 minute, si mi-am pus un pahar de vin.. dupa primul pahar deja ma gandesc la ea.. tin sa precizez ca in astia 3 ani, ma vedeam cel putin o data pe saptamana cu ea... cea mai mare prostie e sa pastrezi legatura cu ea.. bine, nu zic.. te intalnesti pe strada cu persoana respectiva.. ii spui buna,dar trebuie sa eviti orice alt fel de contact cu ea.. ca trezesti sentimente... adica asta e parerea mea.. cel mai bine e sa nu te mai vezi deloc cu ea.. metode de uitat am auzit o gramada.. nici una nu mi-a fost de ajutor.. altele am avut destule.. dar parca nici una nu e ca ea.. grea e iubirea asta........
|
ai dreptate.si eu am recursa la varianta sa nu mai vb deloc.am 3 ani de cand m`am despartit de respectiva dar am si eu momente cand i`mi mai aduc aminte
|
un singur raspuns: timpul!
|
mai postati si voi nu tineti numai pentru voi :-|:-|
|
Quote:
sunt 116 pagini din care ai ce invata ce si ce...daca ai timp sau o sa`ti faci vreodata ar fi bine sa citesti , daca n`ai facut-o pana acum...acum ce sa zic parerile sunt impartite fiecare vorbeste din punctul lui de vedere din experiente si mai sunt si altii care vorbesc din vise...tu poti decat sa asculti si sa faci ce crezi tu ca e bine pt tine! Bafta:!: |
am citit, mai vreau si altele :-(
|
Quote:
|
eu... am citit tot aici, si cam 98% am incercat tot ce ati spus, sfaturi, alea alea.. si mi-am dat seama ca nu am reusit, deci sincer daca iubesti pe cineva cu toata fiinta ta nu prea poti sa uiti pe respectivu/respectiva..sau ar fi o modalitate , sa iti tragi un glont, dar dupaia te gandesti ca nu merita... si suferi in continuare...(cazul meu) pana dzeu stie :-(
|
Nu prea cred, eu cred de fapt ca nu vrei sa renunti, nu ca nu poti, eu cred ca tu gandesti acuma ca alta persoana nu ai sa mai gasesti sa te faca fericita ca si el, oricum daca tot ai sa chinui asa la un moment dat toata iubirea se va transforma in ura!
|
Quote:
|
Asa am spus si eu, o sa avem o viata de infruntat probleme, si asta ii doar un caz minor, si prin chestile astea invatam sa fim tari, prin suferinta prin greseli, bine sunt oameni care sunt foarte sensibili si cand au dat putin de greu, pac pac.. cred ca sinuciderea ii singura salvare, oricum faptul ca suferi te maturizeaza te face sa gandesti, sa iti pui anumite intrebari, ce vrei tu de fapt. Si cu timpul o sa treaca daca esti dispus sa renunti!
|
ms baieti :-(
|
Gandeste cat mai realist posibil . Intradevar nu prea poti uita o persoana draga dar nu se merita sa suferi ,oricum nu se schimba nimic .
Iesi cu prietenii ,fa-ti de cap ,gandeste-te ca viata mai are multe de oferit nu merita sa te blochezi asa ; fi sigura ca peste cativa ani de zile iti vei aminti de situatia respectiva si te vei gandii cum naiba ai putut sa suferi asa... Ai 18 ani ( eu pe la varsta aia nici nu ma gandeam sa am relatii serioase ci doar distractie cat cuprinde ) e nasol dak ai deja suferinte deastea ,fi sigura ca in viata or sa mai apara probleme. Eu spun sa ignori total persoana respectiva , sa incerci sa nu mai comunici deloc (sms ,mail ,mess etc) si sa iti vezi de viata ta . Tine minte PRIETENII te ajuta cel mai bine sa treci peste clipele grele. So have fun ca doar o viata ai de trait. Si eu mi-am luat-o in barba intr-o relatie de curand dar spre uimirea mea am trecut f usor peste moment desi am tinut la ea; depinde de caracterul fiecaruia. |
daca stii ca inca o iubesti, si ca nu poti sa o uiti repede.... te intalnesti cu ea, o injuri bine, o jignesti pana cand realizezi ca orice sar intampla nu mai vrea sa auda de tine.si asa ai sa te duci acasa si te culci linistit ca stii ca nu mai ai nici cea mai mica sansa de impacare :)))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si eu nu nu am patit, ii multumesc lu' D`zeu ca am avut de a face cu oameni cat de cat rationali care n`ar fi facut asa ceva in primul rand ca sa nu se faca de ras tot ei! |
chestia cu persoane rationale e cu dus si intors.daca dai de o fata care habar n`are de capul ei si ce vrea, te tot intoarce pe toate partile i`ti vine sa`ti bagi ceva si te scoate din sarite.uiti de toata omenirea si vrei sa scapi mai repede de ea si tot ce o inconjoara
|
si ca sa nu te mai superi o sa mentionez ca si viceversa e foarte posibila ;)
|
Quote:
Quote:
Oricum eu zic ca o relatie trebuie terminata cu bun simt oricare ar fi motivul, trebuie sa te respecti pe tine in primul rand... |
oh da hai ca asta a fost tare cu injuratu... =)) injur destul in gand nu mai tre sa ii spun si in fatza :-)))
|
Pana te apuci sa injuri sau alte chesti mai bine iti bagi pwla in persoana respectiva ,mai ales dak te-a facut sa suferi ,si iti vezi de treaba ta ,in definitiv nu merita.
Nu vad de ce sa suferi pt cineva si respectiva persoana sta bine mersi la vrajeala probabil cu altcineva...bagi pixu mergi mai departe ca persoane de secx opus sunt destule si inca mult mai bune decat ce ai "pierdut" ,dak nu era ea/el era altu/a si tot asa ,persoane care sa iti placa mai sunt cu sutele ,trebe doar sa le gasesti ... dar dak stai in casa si mananci ciocolata si plangi de depresie nu o sa le cunosti curand. |
si daca chiar nu poti sa iti bagi "pixu"? chiar daca esti constient ca nu vrei asa si suferi, atunci ce faci? nu ai ce sa mai bagi....
|
Sa mai inveti ceva din lectia asta nu toti barbati este porci :), asa ca toata treaba asta te face sa gandesti, daca mai patesti asa inca de cateva ori pe vitor nu ai sa mai pui suflet asa usor si tot ce iti spune el nu ai sa mai crezi asa usor, iti zic din propia experienta, dar ca sa poti gandi la rece trebuie sa bei bere sau sa treci prin belele:P eu tot timpul cand sunt beat fac urat, adica fac urat dar sunt pus pe caterinca, si de obicei am avut norocul sa nu raspunda nici o prietena la telefon cand am fost beat:D, de obicei ma prindea casuta si injuram avea noroc ca nu prea vedeam bine tastele sa ii trimit un mesaj, apoi nu vroia sa raspunda, doar ce om normal suna la 3-4 dimineata in weekend :D mai ales cand eram certat cu ea si plecam in cluburi sa uit de ea si alcoolul face minuni pe moment pot spune din propia experienta, mai demult eram cu un prieten acasa amandoi rupti, si eram certat cu prietena, si ma intreaba spune sincerc o iubesti, da mah o iubesc si uite acuma o sun sa vezi ce o iubesc :)) ca noroc ca nu a raspuns cand m-am impacat cu ea a spus stiam ca ai baut si daca mai mai incercai sa suni sa vezi tu atunci panarama te faceam in toate felurile! :D, oricum acuma cand ma gandesc ma rad atunci cand ma gandeam ma durea :P dar pe vitor ai sa te gandesti prin ce ai trecut acuma si ai sa zambesti si ai sa te razi
|
inca o chestie odata si odata tot o sa se termine ori pune el capat, ori te saturi tu la un moment dat, sau poate o sa fie totul normal si o sa va intelegeti pe vitor
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vreau dar parca ceva nu ma lasa, desi stiu ca merge super prost, ma amagesc singura nah :-((
|
Quote:
|
Vai vai vai ce a trebuit sa mai aflu eu acuma.. in fine tot nu sunt jos dar am aflat un lucru naspa in fine si asta o sa treaca:P, toate trec ;)
|
pai si ce sa fac acum? dupaia o sa-mi petrec x luni, ani ca sa uit, mai cad dracu si in depresie :-( cine a inventat dragostea... :-<
|
nu te da batuta eu nici acuma nu ma dau batut tot timpul sunt optimist, tot timpul desi deprimarea incearca sa puna mana pe mine eu tot incerc sa imi revin si ma gandesc la altceva, incearca sa fi tare
|
voi sunteti mai cu experienta ati trecut de mai multe ori, eu doar de data asta am luat-o in serios si mi-am pierdut 3 ani :-)) a meritat din cateva pct de vedere... da nah totu are un sfarsit, viata nu e roz
|
incerca sa te gandesti asa in astia 3 ani ai invatat ceva, nu ai pierdut timpul stai linistita, nici eu nu am pierdut nimic, am mai invatat ceva astazi:P dar tot sunt fericit asa cum sunt, tot sunt fericit toate trec dale dr**u
|
in fiecare zi daca stai bine si te gandesti inveti ceva nou si sti sa te aperi mai tarziu, ca dupa ce dai o data cu capu de pragu de sus , a2a oara nu cred... sau da?:-))
|
aia ii parerea ta, te lovesti pana cand esti in stare apoi sa zici da stai ca m-am lovit de prea multe ori haide sa nu mai fac asa :) pana atunci ai sa te tot lovesti :P dar oricat de mult doare trebuie sa ai demnitate sa stii cand sa pui piciorul in prag
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning