![]() |
Re: Accidente in Bacău
stii cumva ce sa intamplat?;;)
|
Am facut pozele si am plecat...erau prea multi curiosi:lol:
|
Quote:
|
azi pe la 12 -13 pe mioritei ...o masina a taiat fata unui motociclist ....si l-a aruncat catcolo... n-am apucat sa fac poze ....ca ma grabeam :rolleyes2
|
Un motor rosu, nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
str .pacii
|
S-a rostogolit oul :lol:
|
beat, fara permis si cu BMW de Anglia...
1 Attachment(s)
Sambata dimineata, putin dupa ora 10.00, s-a produs un grav accident pe strada Stadionului, la intersectia cu strada Alecu Russo, in imediata vecinatate a Salii Sporturilor. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului, deosebit de puternic, ambele masini (un BMW inmatriculat in Marea Britanie si un Volkswagen) au iesit de pe suprafata carosabila. Accidentul s-a soldat cu doua victime, ambele din autoturismul Volkswagen, care au necesitat internarea in Spitalul Judetean. Victimele au fost preluate de ambulanta si transportate la SJU Bacau. Pasagerul din dreapta, o femeie de 32 de ani, din Orbeni, a decedat din cauza traumatismelor cranio-cerebrale suferite in urma impactului deosebit de violent. Sotul ei, soferul autoturismului Volkswagen, care prezenta multiple traumatisme, a fost transferat la Iasi. Din fericire, fetita acestora, care se afla pe bancheta din spate, a scapat nevatamata. Politistii sustin ca tanarul care conducea autoturismul BMW nu avea permis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
sursa: Desteptarea |
Masina era a unui prieten de-al lui care,evident,a spus ca ia fost furata.Pacat de Mihaela,a murit nevinovata.
|
Stie cineva ceva de accidentul lui Vali Mots (matiz albastru) ?
Am inteles ca e destul de grav |
Zicea azi Sageata ca n-a supravietuit....
|
3 Attachment(s)
Auzisem si eu asta, dar speram totusi ca sunt doar vorbe.
Niste poze de pe profilul lui de facebook... Din ce am auzit mergea spre iasi, cu inca 3 pasageri care sunt internati in spital. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
|
In seara asta am auzit si eu de la un prieten...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
|
:)):lol:
|
Iti dai seama ce suturi in oua isi ia ala din spate de la famiglia Sechelariu ca le strica cotetele? :lol:
|
Erau in goana dupa calatori:lol:
|
8 Attachment(s)
Acum o jumatate in intersectie la Rodica...
2,3 accidentati.. |
mda, cand e cu oameni loviti e deja urat...
|
4 Attachment(s)
Azi pe Republicii...
Bonus indreptare la picior :lol: |
Omu' e invatat sa se descurce in strada :lol:
|
Alaltaseara o mazda rx-8 a rupt un copac din fata de la cora din ce am vazut a fost luata imd pe platforma nu am apucat sa fac poze
|
Quote:
Oricum, cat e cald i-a ramas motocicleta sa se dea :lol: |
7 Attachment(s)
IAR s-a izbit un trailer incarcat cu un excavator ...de podul de fier de la URA....:???: de data asta a indoit bine podul ...ca a avut ceva viteza,,:shock:
|
Nu mai posteaza nimeni aici ?
|
Quote:
|
Astept sa se dea permis categoria B0 pentru prescolari, si se sinucid din fasa. Asa se face selectia naturala. :lol:
|
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
Accident la Margineni pe varianta spre Hemeiusi in fata la pensiunea Casablanca ! 6 victime din care una a fost prinsa cu picioarele sub rotile camionului , 3 loganuri de Calaras care ierau parcate si in care isi incarcau bagajele 14 muncitori , au fost lovite in plin de Autobasculanta ....
|
La Casablanca, dupa ce ca-i in curba se mai si parcheaza pe juma'te in strada....
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning