Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Piry 10-08-06 15:04

Re: Chat

da tot nu ai zis cu ce nu am dreptate

Eagle_flyaway 10-08-06 15:54

pai tocmai aia e cu nimik n-aiu dreptate .... hai s-o lasam moarta ca ajunge o bota la un car de oale!!!

Io cu asta am incheiat ... numa bine !!!

sandrei 10-08-06 15:59

ba...fetite mai mari decat voi 2 nu am mai vazut! ca va bat pa amandoi cap in cap!! faceti in seara asta parte in parte? va tine sau nu?! castigatorul ramane...la masa :lol: :lol:

CJ-01-WOB 10-08-06 16:04

mare bataus bsau asta
! io zic in primu rand sa nu va mai jignitzi
si apoi e loc de mai multe

Piry 10-08-06 16:07

stai frate ca mai sunt o gramada de povesti si fapte care nu le-am povestit. ALEA SENZATIE :lol:

Kent8 10-08-06 21:05

mno :)) mdea
da totusi de ce va tot frecati asa?

gsi.18 10-08-06 22:35

lasai ma
campania anti plictiseala

Piry 11-08-06 08:42

hit-man, cand pui sheru pe strada? :D

Piry 11-08-06 15:29

Smoke Design (8/11/2006 4:30:10 PM): cana am ajuns acasa.. nu nimeream cheia.. in usa

smoke 11-08-06 15:30

ca era stramba de la desfacut sticla de vin.. :))

Kent8 11-08-06 20:33

hehheheheh

DaNuTzU' 11-08-06 20:48

maaaaaaaaaa ***uva-n rasa am revenittt!!!!
daca se iasa dati un semn ca nu am ce face acasaaa!!

Kent8 12-08-06 01:17

9 Attachment(s)
cam asa arata parisu din turnu Eiffel :lol: :lol: :lol:

Kent8 12-08-06 01:18

poze din interiorul versaiului, luvrului si castelul hohenzolilor si de la schonbrun nu vreti asa-i? ...poate eventual din vama de la unguri unde am despachetat tot din cauza soferului ca le-o zis sa se grabeasca umpic :d

Kent8 12-08-06 01:20

am uitat sa precizez, pozele is facut de la etaju 1 2 si 3... prima ii de la 1 a do-a poza de la spanga la dreapta ii de la 2 eu is la 3 in partea de sus a 3-ului 4 ii la 1 5 la 2 partea de jos 6 la 3 partea de jos si ultimele 2 is de de la 3 partea de sus a turnului :P

CJ-01-WOB 12-08-06 01:22

kentule jur sa mor zic ca esti la bulau cu sarma aia in spate!
in cealalta poza se vede clar ca esti la belvedere si ala din spate i cluju asa ca nu ne aburii :))

Kent8 12-08-06 01:24

am uitat sa precizez, pozele is facut de la etaju 1 2 si 3... prima ii de la 1 a do-a poza de la spanga la dreapta ii de la 2 eu is la 3 in partea de sus a 3-ului 4 ii la 1 5 la 2 partea de jos 6 la 3 partea de jos si ultimele 2 is de de la 3 partea de sus a turnului :P
sa nu uit sa precizez, cine stia ca are probleme cu stomacu...ii recomand sa urce si sa coboare pe jos nu cu liftul...pe jos dureaza cam 45 de minute pana sus...is doar 2750 trepte... si apoi sa coboare incet incet..
cu liftu senzatiile is tari de tot, mai ales de la nivelul 2 la 3 :D unde urci de la 115 metri la 376 :d asa vreo 2 minute fara oprire :D si ce-a mai mijto senzatie de voma o ai de la parter la 1...unde cei 56 de metrii ti se par o...infinitate...da defapt cu liftu dureaza sub 20 de secunde.. :D acici ai sanse sa lasi tot ce-i mancat.., recomand urcarea pe jos, oricum se da pungi de unica folosinta cand se urca in lift...da mno, mai bine pe jos, sincer

Kent8 12-08-06 01:27

mdea, ma gandeam eu...da am filmat ca un idiot fara sunet, in ziua aia am ajuns, si nu ne-o lasat sa ne cazam in hotel decat la 2 la pranz si am ajuns la 5 dimineata...iti dai seama ca numa de turnu efel n-aveam chef...da ce masa sa fac la ora 9...
dupa 30 de ore din cluj...am mers in efel :D
si am filmat fara sunet...da oricum in lift o fo mijto, borau aia pe capete acolo...mi-am bagat mainile in urechi, am inchis ochii...si cand s-o oprit am coborat...o greata...groaznic
oricum...senzatiile de sus...cand se misca turu, nu-s asa cum ii cand urci cu lift, recomand mersu pe jos, face picioarele frumoase :P
dnkrozalex daca vrei poze de la versai lucru, etc wobule

CJ-01-WOB 12-08-06 01:30

cizdos in uorice caz

Kent8 12-08-06 01:32

:)) am mai pus poze la mercedes :D cu versaniu si restu palatelor si castelelor, nu pun ca-i forum de masini, asta cu efelu..mno, ma plictiseam...da se poate sterge

vlad_VSV 12-08-06 14:01

wob-ule cine ti-o lovit masina?nasol rau de tot..pacat de ea

CJ-01-WOB 12-08-06 14:36

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning
wob-ule cine ti-o lovit masina?nasol rau de tot..pacat de ea

vezi ca is poze pe topiku cu accidente:(

apoi unu de pe contrasens care n-o vazut va vine masina din partea aialalta(wobu) o trecut linia dubla continua sa se bage in parcare fara sa se asigure ! A meu l-o vazut .. si cand sa ajunga in drept cu el .. ala s-o bagat in fata lui ! rezultatu
=> dupa cum se vede
La ala i- luat permisul , talonul + amenda de 1,5 mil
ah .. ala era cu o dacia break

Las ca se FACE wobu ! poate mai bengos

vlad_VSV 12-08-06 14:47

l-am vazut cand am fo' cu tata zilele astea sa inmatriculam masina pe albac...pacat de ea...si daca tot o faci fao benga sa rupa tot....bafta

Kent8 12-08-06 16:13

mdea, imi placea masina...asteptam o revenire in forta

sandrei 12-08-06 16:36

a revenit kent7642 din concediu....si a revenit in forta si pe forum! c rost fara rost...ce mai conteaza :lol: :lol: :lol: :lol: SCRIE BAH! ca macar ne distram p-aici

NightRider 14-08-06 22:26

piry, daca esti moderator, de ce lasi atatea off-topicuri pe toate topicurile??? cam aiurea sa stii...mai ales si feuda asta nesfarsita intre tine, danutz, si eagle, mai bine v-ati face un topic special de razboi , nu infesta fiecare topic cu prostiile alea...nu vrem sa citim peste tot ce o mai zis eagle de piry sau viceversa, ci sa citim la subiect, ca de-aia e forum, nu meci de box in puii mei...si daca esti fair-play o sa imi lasi postul si nu o sa mi-l stergi, pt ca nu cred ca vb doar pt mine, sunt convins ca mai sunt si altii care s-au saturat de chestia asta. Nimeni nu-ti contesta pozitia de moderator, ci felul cum intelegi sa iti exerciti acest drept sau mai bine-zis, privilegiu.

CJ-01-WOB 14-08-06 22:37

privilegiu ! ce fain suna !
..
problema e ca pe multe topikuri nu prea se vorbeste la subiect
si nici nu suntem multi aici in ''gredina'' asta numita Cluj
probabil deaia se intampla atatea

NightRider 14-08-06 22:45

da, asa e, dar te-ai gandit de ce oare multi care intrau mai demult nu mai intra? sau de ce din cei noi care s-au prezentat, putini chiar posteaza? NU vreau sa se inteleaga ca am ceva personal cu Piry, doar ca nefacand nimik contribuie la agravarea lucrurilor si de asemenea ca incurajand feuda asta stupida intre el, eagle si danutzu, nu face tocmai bine...Sincer sper ca lucrurile sa se schimbe, pt bine nostru ca si comunitate...

Piry 15-08-06 00:20

1 de pe chat nu sterg niciodata si pe topicul chat NU AI CUM SA FI OFFTOPIC doarece se discuta ORICE.

dupa aia, cat timp nu posteaza eagle eu nu ma cert cu el si cand posteaza ma cert cu el ca scrie prostii si aberatii si minciuni. e cat se poate de simplu. folosesc un mod mai agresiv de a discuta cu el dar in general daca a fost vorba de masinile din cluj si el s-a bagat ca oldiesurile nu au tuning, in cateva posturi am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu are dreptate, sunt sigur ca NU a inteles dar nu conteaza.

ca sa fac ce zici tu pe topicuri.....sa sterg offtopicu ar insemna sa sterg aproape tot ce zice fiecare pentru ca nu ai cum sa ai 10 posturi continuu despre o masina fara sa aiba offtopic "inside", si nu ai cum nici sa eviti oamenii carora nu le place o masina anume si vor sa O COMENTEZE DE RAU.

lista poate continua....oricum azi am sters niste tampenii dar daca tot sterg iti zic unde se ajunge...o sa ajunga topicurile ca si restu de pe paginile 2-3-4 adica ....... MOARTE

si doresc sa mai precizez ca din regulile mele mai face parte urmatorul lucru: daca tu-ti faci un topic cu MASINA TA sau un PROIECT AL TAU si te apuci sa scrii prostii, e strict problema ta nu o sa sterg prostiile pe care le vorbesti tu si-ti strici propriul topic si propria munca. eu nu-s animal la 4tuning, is moderator si cred ca mi se pare corect ca fiecare sa-si tina ordina pe topic si sa nu-si bata el insusi joc de el....ca pe restu ii rezolv eu.

gangsta 15-08-06 08:41

Toti propietarii de BMW de pe sectiunea cluj sunt invitati la SALA SPORTURILOR AZI la ora 20:30-21:00 la o poveste si dupa aia la un juice!:D

NightRider 15-08-06 10:12

k Piry, atata timp cat ai inteles ca prea multe off-topicuri strica...eu nu mai am nimika de spus, cu putina grija topicurile de pe cluj pot sa fie asa cum tre sa fie...si nu vreau sa se inteleaga ca am avut noi ceva de impartit, doar ca am simtit ca trebuiau spuse lucrurile pe care le-am spus, oricum e bine cand se termina cu bine ;)

CJ-01-WOB 15-08-06 19:08

Quote:

Originally Posted by NightRider
k Piry, atata timp cat ai inteles ca prea multe off-topicuri strica...eu nu mai am nimika de spus, cu putina grija topicurile de pe cluj pot sa fie asa cum tre sa fie...si nu vreau sa se inteleaga ca am avut noi ceva de impartit, doar ca am simtit ca trebuiau spuse lucrurile pe care le-am spus, oricum e bine cand se termina cu bine ;)

Am observat o activitate ridicata a lui piry dupa cele spuse de tine
de fapt cum ar trebui sa fie normala :) (Forum Cluj Police Department)
sa speram ca forumu asta se va duce inspre in sus

Keep up the good work F.C.P D. :)

anne 16-08-06 01:17

da piry
cu putina grija multe topicuri ar arata bine !imi zice sebi:)
dar tu tot preferatul meu ramai !

Kent8 16-08-06 08:55

850 km cu 2 rezervoare de benzina, 4 persoane viteza maxima de 100-110 intra 5-a ocazional 140-150 in unele depasini
ii normal un asemenea consum?
mai am vreo 5 litrii + rezerva din al 2-lea plin
ce masa sa-i fac sa-mi scada consumu :(

fiat500 16-08-06 08:58

sa-i pui carburatoare :))) :D:D:D:D:P:Dpe motoru ala de GSI ;)

CJ-86-UHE 16-08-06 10:21

Quote:

Originally Posted by Kent8
850 km cu 2 rezervoare de benzina, 4 persoane viteza maxima de 100-110 intra 5-a ocazional 140-150 in unele depasini

daca vrei consum mic ia-ti un SDI

Andrei™ 16-08-06 10:36

Quote:

Originally Posted by Kent8

ce ii asa mult ma....~10 l % ...ca o dacie mai veche :D

sandrei 16-08-06 11:18

MA RACERILOR....VA TREBUIE MASINI RAPIDE si VA PLANGETI DE CONSUM!!!!!! hUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

CJ-86-UHE 16-08-06 11:23

Quote:

Originally Posted by sandrei
MA RACERILOR....VA TREBUIE MASINI RAPIDE si VA PLANGETI DE CONSUM!!!!!! hUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Te rog frumos sa vb la singular..;-)

Andrei™ 16-08-06 11:27

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE
Te rog frumos sa vb la singular..;-)

ma gandesc ca nu si-o permis sa ne bage in aceeasi oala

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning