![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
Am instalat si de pe calculator.... si de pe cd si din daemon tools...ba chiar am dezarhivat iso-ul si am instalat direct din folder. Am specificat ca acelasi DVD l-am folosit si acum 1h la un vecin si la el functioneaza! L.E.: Tocmai mi-am amintit.... si cand am vrut sa joc demo-ul , inainte sa formatez, imi facea la fel :| |
posibil o eroare de sistem :???: daca spui ca la vecinu tau a mers si la tine nu....dvd'u n-are ce sa aiba..
|
2 Attachment(s)
Gata, am facut screen la eroare:
|
Quote:
El are acelasi windows ca si mine, chiar eu i l-am instalat, de pe acelasi cd de pe care am instalat si eu zile trecute. In plus, il are instalat de peste jumatate de an si are o groaza de erori,ii merge foarte greu, ba chiar are si virusi :rolleyes2 |
reinstaleaza-ti windowsu. Nu cred k e de la joc.
|
incearca sa schimbi acel nfsps.exe .....de acolo ar pleca problema zic eu, dar nu garantez ca o sa se schimbe ceva..stiu din propria experienta.:???:
P.S : m-am referit la sistemu tau. La piese.....poate ceva nu poate sa mai duca...sper sa nu vb prostii dar si eu am patito. |
Quote:
In plus, am precizat ca am incercat si cu crack-ul de la vitality. Quote:
Mda... iarasi am uitat sa mentionez ca nu am mai avut astfel de probleme pana acum; de ex, MW, Carbon, TDU le joc cu totul la maxim si merg perfect! |
Acolo mai scrie ceva de ip, te-or fi prins astia de la microsoft sau ceva :)). Eu tias da un sfat: Iti reinstalezi windows-u, nu te conectezi la internet, nu iti instalezi nimic in afara de nfs pro street si directX 9.c . Si sa il incerci. Dak nici atunci nu iti merge e de la calculator.
|
instaleaza directx`ul care vine cu prostreet`u (are niste update`uri.. ) si ar tb sa mearga.
|
Quote:
|
ce mi se pare aiurea la jocu asta ca niste masini mai bune se comporta mai prost decat altele mai slabe. Bineinteles, doar in unele cazuri. Adica Zonda tunata la maxim are aceleasi performante cu un corvette C06 tot tunat la maxim doar ca se controleaza mult mai greu. Mitsubishi eclipse este de departe cea mai buna masina la grip, nu exista mai buna ... iei si unele curbe cu rosu fara sa franezi. Ce imi place la jocu asta. chestie care nu am vazut in seriile trecute, este ca atunci cand faci un upgrade la masina SE SIMTE. Inainte puteai sa lasi masina stock tot jocu ca tot puteai sa termini primul.
Ca o concluzie, jocul e facut frumos, l-au reusit pe asta ! |
Quote:
Tocmai vin de la un prieten... am fost sa ii instalez jocul si ii merge:???: El are un P4 3.0, 1gb ram, Leadtek 7600 GT si Win XP SP2, deci mai slabut decat al meu. Am jucat cam 30 de minute si nu mi-a dat nicio eroare... deja nu mai inteleg ce se intampla... chiar nu se pupa jocul cu vreo componenta din sistemul meu?:?: :?: :?: |
Uninstalled ! Back to TDU
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
am scos si eu un 9,700 la drift cu o mazda RX-8 da nam poza :(
|
eu sunt la 41 % si ma descurc binishor:
la grip am un eclipse(inca,da o sal schimb cu un evo X sau un GT-R) la drag un charger da deja e "imbatrinit" urmeaza o supra:D la drift o mazda RX-8 care pana acu merge super si la speed am avut mai multe incercari si esecuri:un evo X,o zonda (da e multe prea cretina masina aia) si acum am un viper |
Quote:
|
bah cum ati ajuns voi kingi (:D )????? deja? io is la 45 % si nici p draq.....
|
aceiasi pb am avut-o eu la nfs carbon..tb sa reinstalezi windowsu...cel putzin la mn asa a mers:)
|
Am reinstalat win, am bagat driverele, am instalat jocul si imi face la fel... tind sa cred ca jocul/crack-ul are ceva cu placa mea video.
|
cumpara jocu` original :D si ai scapat d pb :P
|
Quote:
Nu e cine stie ce jocul.. imi merge bine dar nu imi place :???: nimic special .. control prea usor .. castigi tot .. unde mai e satisfactia daca nu te chinui si tu macar putin .. |
:)) Presupun k nici carbon nu tia placut :))
|
astia cu erori multe...care ati piratat jocul si nu va merge...de curiozitate, cati aveti windows original? pariez ca nici unul....
|
EU.....................
|
jocul aproape gata cu urmatoarele masini drift-mazda rx-7,drag-toyota supra,speed porsche 911 turbo,grip-mitsubishi lancer evo9
|
Quote:
|
Doamne... cat tam-tam ... pt grip 4WD, drag RWD, drift RWD, Speed RWD / 4WD.
|
|
Quote:
|
am un muscle .. 650cp.. si ma fac tampenii de 300-400 cp ! :| si schimb perfect... am si setari zic eu ok ! sub 10 sec nu scoate neam..ar scoate dar se duce pe rosu pe final mai sa bubuie si tre sa nu mia accelerez :( ! la drift ma cam chinui e aiurea --- se aseaza masian cum vrea ea numai cum vreau eu nu :P pzda masii :))
|
Eugen la muscle dai la TUNE dai la transmision si dai treptele de viteza mai lungi ...
|
fara poza am facut si eu 10045 dar fara poza cine ma crede?
|
1 Attachment(s)
cel mai bun timp al meu la drag pe sfert de mila,cu o toyota supra
|
1 Attachment(s)
iar aici cel mai bun timp pe jumatea de mila,aceasi toyota supra
|
In legatura cu codurile... era un program pe respectivul forum cu care schimbai niste coduri din joc ( din .ink ). Tot nu-l bag pentru cateva masini la loc
|
Ati reusit cumva sa treceti de 403km/h? Pt ca viteza e limitata...:rolleyes2
Cu Pagani Zonda atingeam 403 km/h in viteza a 5-a si nici nu mai avea rost sa ii dau a 6-a. |
404 cu viperu... mai mult nu mai stia..
|
Am si eu o intrebare. Ce ar trebui sa-mi schimb la calculator pentru a-mi merge pro street-ul bine. Am urmatoarea configuratie: Intel Pentium D Dual Core, 1GB RAM, placa video GeForce 6200 Turbo Cache (TM) si windows XP
|
[OFF-TOPIC] documentati-va si voi dupa siteuri....exista google/yahoo care va poate ajuta cu ce vreti voi sa stiti, numai umpleti topicu asta de intrebari dastea...damn pe ce lume traim:???: .
|
cum fak sa ma ridik si yo pe 2 roti l whellie?am un mustang shelby de 680 cp e bun?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning