![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
nu ai talon model nou? acolo nu mai scrie dimensiunea care trebuie sa fie pe masina deci ei in trafic nici nu pot demonstra ce dimensiune trebuie sa ai tu pe masina sau ce ai trecut tu in carte si cu putin tupeu i-ti sufla un kg de pene
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Am, dar greseala mea am avut si cartea masinii printre acte, pe care cum am ajuns acasa am pus-o in dulap:suspiciou
|
Quote:
Nici eu nu o tin cu mine ... Si in cazul meu am o anomalie cu cauciucurile pe masina ... difera certificatul de cauciucurile prezente pe masina in momentul asta , de cauciucurile cu care a venit ea si de cartea ei :)) |
Superbe jentile :X:X:X::X:X:X, o masina frumoasa foc, si unde participi cu ea la VTM anu asta ?
|
Quote:
Quote:
doar atat mai am de zis....ca dupaia imi sariti in cap sa sunt "invidios" :lol: ps: caline....daca tu intelegi ca intre noi e vreun fel de rivalitate...si zici vorbe de genu (cum te-ai exprimat mai sus) gresesti... |
Intre ce rivalitate? intre masini? Una cat de cat normala si una rat, hood sau ce moduri mai sunt:shock:, singuru' lucru cel avem la fel e dimensiunea la jante:D, iar ce-s cu modificarile, imbunatatirile astea?
"-parasolare maro R12 -oglinda heliomata -bord tip OOO frantuzesc -nuca alba R12 -polita noua -ornamente nichelate pe porbagaj si streasina -stropitori cromate -stergatoare cromate -bancheta custom -mocheta neagra -evacuare rapida..... si alte alea" Sa zic si eu: jante in 3 prezoane, surubuile la jante 12.9, masca fata din '69, ochelari din '70, curea ventilator noua, ulei de motor 15w40, oglinzi cromate si alte nimicuri:rolleyes2 |
Nu mai credeti ca Politia Romana nu mai suspenda certificatul de inmatriculare, ca nu mai scrie dimensiunea cauciurilor.....Politia Romana are baza COMUNA cu RAR, si afla imediat prin statie dimensiunea CORECTA a cauciucurilor....asta e un fapt concret, care mi s-a intamplat personal.....
|
Sa fie sanatosi:-P, de parca cauciucurile ar fi singura problema:lol:, dar "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu' ":lol:
|
Bravo domnu', eu am 185 pe jante dublate de 8J si tot timpul am scapat basma curata doar pentru ca am stat de vorba cu ei frumos si au inteles ca nu cauciucurile mai late provoaca accidente ci conducatorul auto.Atat iti zic: "vorba dulce mult aduce" si nu te lua cu ei la rost cu legile ca ei intotdeauna au dreptate
|
Ar trebui sa te opreasca sa faca poze la masina, nu pt altceva.
Daca nici la masina asta nu se vede ca nu e pericol public...:chainsaw: app: ce faci cu semnalizariile pana la urma? |
Quote:
nu mai fiti frustrati, voi sunteti cei mai tari, "provincialii" sunt niste tarani obositi cu buda in fundu' curtii, nu va coborati la nivelul nostru 8) |
Căline, dar la Dacia 1310, parcă poţi pune până la 165, nu?
Nu poţi să îi tragi nişte 165-uri? Vei avea şi stretched şi vei fi şi în legalitatea lui peşte! |
frumoasa masina ... am vazut-o live sambata la Alba de ziua cetatii am fost acolo
intradevar arata bine si cu gust pt cat mai simplu dar sa atraga ochii .. nu mi-a placut niste amanunte ..sper sa nu se supere proprietarul.. dar locul de parcare se cauta in liniste .. se poarta centura (daca exista ) geamul lasat si jumatate de om pe portiera , muzica la maxim (house cred ca era ) si nu o zic eu cei care erau la semafor .. au inceput uita-l si pe xxxx asta iar a scos xxx ala de masina eu sunt de parere ca personalitatea unui pasionat de masina ar trebuii sa se vada in masina si sa se comporte ca atare .... spor la treba si sper ca nu te-ai suparat |
4 Attachment(s)
Poate e evacuarea prea rapida si de-aia face galagie, iar cu muzica ce sa zic, bine ca nu erau manele ca oricum nu se auzea de la mine, avand in vedere ca in masina am numa 2 scaune, 3 padale, o lingura sa mestec in cutie si un covrig de care sa invart, bine ca si-au adus aminte de xxxx asta de masina:lol: ca de 10luni n-a mai vazut-o nimeni:-)
Dacia 1300 Sport:lol: |
Sa te vad cum prinzi ornamentu asa frumos ca la carte....mureai daca mai vopseai si o capota de 1300...
|
Quote:
|
Si te mai miri de ce te opreste Plotia Roamana? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1304316507 esti de coma:lol:
|
Quote:
b08ygs - tu vorbesti ma? auzi la el carburatoare de pe yamaha r6 de 1000cc, mai da-o incolo, ia si tu dupa un r1 care are motor de 1300 de hayabusa, ce drecu:lol: |
Am uitat sa te intreb, aia e evacuare rapida?:lol:
|
Ii cam rapida, gen Fast 5:lol:
|
cum faci cu flapsurile daca ai apropiat bara?
|
A apropiat bara de...?
|
de masina, asa a spus mai multe pagini in spate si parca asa se si vede:rolleyes2
|
Uite-l si p'asta micu la TV....:) http://videonews.antena3.ro/action/v...nAA-de-epocAA/
|
E ok, pentru o Dacie:lol:
|
24 Attachment(s)
Si ceva poze de la primul ei eveniment:-)
|
No face toti bani:lol:
|
9 Attachment(s)
Azi ti-am admirat si eu VTM-ul in Piata Teatrului din Sibiu.Arata foarte bine.Culoarea si cu jantele astea ii dau un aspect grozav.Felicitari pentru munca depusa, daca imi permiti arunc si eu cateva poze.
|
tot respectu pt aceasta masinuta si pt proprietar jos palaria >:D<:D
|
Quote:
|
Absolut:lol:, eu le-am zis cum sta treaba cu masina, dar ei au facut montaju', oricum nu ma asteptam la atatea camere si microfoane, data viitoare merg cu textele pregatite de acasa:lol:
|
nu vreau sa fiu rau dar oare cum s-o fii simtit dl. Danutz... ca nu a mai fost el intervievatul si vedeta zilei!? :))
|
Quote:
felicitari frumos rezultat !! |
3 Attachment(s)
Multumesc, si azi am mergand in targ, am dat cu ochii de o masina, care si ea la randul ei face toti banii:D, cine stie pe viitor, de ce rabla ma mai apuc, ca doar masinile mai vechi de 10 ani sunt considerate rable:lol:
|
am tot urmarit evolutia masinii tale si imi place foarte mult cum a iesit
felicitari pentru munca depusa |
Quote:
|
felicitarile mele,masina a iesit intr-un mare fel.
|
1 Attachment(s)
Ce ma ai mers cu Carfilu la consum? Ai pus Dellorto acolo asa de decor? Sa vada lumea ca ai cu "ce" dar doar cand vrei:lol:
|
Din curiozitate , cat consuma cu Dellorto?
Bafta !! |
Quote:
Cristi, am mers cu carfilu' pentru ca porcu' inca nu merge cum vreau eu, am facut putin rodaj si acolo am mondat porcu' sus sa-l auda lumea si sa vada ca-i capabil sa scoata flacari pe toba:lol:, oricum cu ocazia asta poate vine si o axa, vedem:rolleyes2 Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning