![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
je este la galati azi, maine la focsani, si luni la prima ora la bacau :) |
@aleks ... bine, te iert si de data asta :D:D:D :P next time :P eu maine plec :)
@Cristy_mat ... sal...ne`am vazut aseara :D ne uitam unu la altu :)) eram intr`un polo visiniu :P |
:shock::shock:pe bune??nu tin minte, pe unde mai exact??:oops:
|
Quote:
|
ne vedem la 8.00?
|
Quote:
|
Quote:
puteai macar sa incerci. degeaba n-ai cum sa vii. ai probleme cu consumul de carburant pana in centru la moldova?:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Marea intalnire cu dezbateri aprinse pe tema consumului,din data de 9.03.2008.
Respect pentru cei prezenti si asteptam pe toata lumea este membra a acestei comunitati.(care cum poate). P.S.-nu lasati pozele sa va sparie majoritatea aveam antirabicul facut. |
Quote:
|
bai fratilor!inteleg ca masina lui sageata e unica pt ca e roz, asl-u' lu tzara ca urla ca naiba, ufo ca are muulte boxe, aln ca nu-ti dai seama ce culoare are, paetonu.....ca e a lu sandu, dar a mea chiar nu merita sa apara in vro poza??:(ce naiba, doar are consumu mic, e unica si ea in felu ei
|
@Cristy_mat ... pey vizavi de primarie :P eh...nu mai conteaza :D am ajuns in bucuresti :)) data viitoare :P
|
Quote:
Mai omuletz daca te uiti bine se vede si masina ta(ce-i drept nu toata dar apare).Nu e cu discriminare adica cum sa uitam CRS-ul.+ ca ideea era sa iasa persoanele care vin. Data viitoare le parcam mai bine sa iasa tatiii:D. |
am dat 65 de mil pt nr ala, deci il vreau pozat:)))))))
@data viitoare ne auzim la un tel si stam la un chico blowwind, imi pare rau dar...... |
Quote:
|
Quote:
tutzi folia aia :)) ca te`am claxonat si te`am luminat de 15.000 de ori si pe tine :)) poti sa`l intrebi si pe mihai :) am incercat sa te si sun dar n`a mers...nu mai stiu ce dracu imi spunea : 0744.605.836 .. cer scz oricum ... next time :P s`ar putea sa mai dau o tura pe la jumatatea lui aprilie :D sa fac rodaju la "new baby" :P P.S. te astept cu bratele deschise la bucuresti :P :D te mai duc la un restaurant ceva :) =)) :D ... pe bune acu..chiar te astept :D |
deci duminica s-au pus cap la cap cam toate despre plecarea la bucale, a ramas ca la ora 6 sa fim prezenti in parcare la moldova, deci daca mai e vro unu care mere si nu stie, sa stie deacu'...:))Sambata, ora 6.00, parcarea moldova, plecarea spre bucale
|
Quote:
|
Quote:
|
Se vede ce atenti au fost unii:) :) :)
deci la 6 la hei,rompetrol,sus la ura baietus!!! |
Quote:
Pe domnu` cristi il scuzam pt ca in acea seara era prea perocupat de consum.Avea o dilema si nu a fost atent dar noi nu ne suparam ca e de-al nostru. E bine totusi ca a pus cineva locatia corecta ca io in prima faza am crezut ca ati schibtat-o dupa ce am plecat noi. La 6 la Hei Ura. |
bla bla bla.....haideti sa nu exageram cu consumu asta ca devine cam expirat deacu'.....nici nu stiu de unde ati scos-o voi cu consumu dar......what ever, nu ma supar dar sincer prea expirat e deacu, haideti sa cautam ceva nou, si referitor la locatie, cand a zis alex de rompetrol unii au inceput cu alte subiecte, si nu ramasese nimica sigur
Deci sambata, ora 6, plecarea spre bucuresti de la hei, dar PLECAREA si nu adunarea la 6, sa fie un 6 fara 15 adunarea |
merge careva duminica la bucuresti ?
|
Intalnire Auto by NSL Piatra Neamt
2 Attachment(s)
NoSpeedLimit are deosebita placere de a va invita la prima intalnire auto de amploare organizata la Piatra Neamt, in 2008.
Asadar, pe data de 25 aprilie, ora 18:00, in parcarea Stadionului Municipal sunt asteptati toti pasionatii de masini din Moldova si nu numai. Toata lumea este binevenita, indiferent de gruparea din care face parte. |
o intalnire mai mare mai facem si noi ?
|
poate le unim ;)
|
ma uitai pe iotubele si ce credeti ca gasii?
https://www.youtube.com/watch?v=XmKLB...eature=related una bucata monica si restul lume plus bonus vocea mieroasa a unui amic cu caracter...:lol::lol: |
as vea sa intru si eu in clubul vostru !!!! dar am nevoie de ajutor
|
pai de ce ajutor ai nevoie? da si tu mai multe detalii despre tine pe cafenea ;)
|
Quote:
|
Nu mai veniti ma asa multi :)) ca nu mai este loc la moldova pentru toti dupa aia:))
|
multumesc de intrare !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
:lol:
Quote:
altul care are tupeu sa vorbeasca la intalniri...:lol::lol::lol: |
mai baieti voi stiti ca trebuie achitata o taxa pt intrare in club.....
|
cati bani domnu sef?
|
Eu am chitanta de anul trecut, mai e valabila? Daca mai e nevoie va mai tai cate o chitanta...
|
sau puteti cotiza la mine fara chitanta jumate din pret ;)
|
da' in rate ca la flanco nu e bine? iei acu', platesti la anu'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning