![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Deci drumul ala e penal... E exact lafel numai ca acum nu se mai vad diferite culori (cum era peticit) si este una singura... in rest e mm cu mm lafel.
|
ma fratilor eu nu stiu ce va agitati atata nu stiti cat costa intretinerea la un A4 ca a lui mishu .deci ce sa mai tst aiurea va trebui sa taiem multe cauciucuri shi sa indoim multe jante pana o sa se schimbe ceva
|
Quote:
|
Iar se lauda Misu asta cu Audi-le lui :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
hmmmmm .... exact asta faceam ..... :rolleyes2 :rolleyes2 |
Peste tot probleme cu drumurile.....sa vedeti si la piatra,de cateva luni au inceput in forta sa faca drumurile ,mai ales bordurile,vai vai de saracii pietoni dar mai vai de saracii soferi.Eu si cu multi altii, nici nu mai avem pe unde sa ne plimbam cu masina.hai ca in bacau tot mai aveti fo` cateva strazi bunicele.din cate stiu,bacau e mai mare ca piatra.Ce ma enerveaza rau tare la astia care fac drumurile, sunt canalele care le lasa parca de-a "dracului".Ori is ei afoni si nu stiu ce sa fac cu aceste canale si nu le astupa asa cum trebuie,pe linga ,sa fie la acelasi nivel,ori le lasa special asa.oricum ce vroiam sa adaug e ca cam peste tot sunt aceste probleme cu drumurile...pacat....de masinile noastre.
|
Cred ca e mai mare Piatra decat Bacau... Nu stiu sigur :)
|
eveniment legalracing braila
toti baietii(cu fetele aferente) sunt invitati pe 17 iunie la braila;
liniute cu auto si moto; super show; cine are ceva de demonstrat sa vina;:twisted: |
Re: eveniment legalracing braila
Ash veni la Braila dar merg la Iasi atunci la intalnirea Peugeot
|
Dublu Eveniment 17 Iunie
CU OCAZIA LEGALRACING DE LA BRAILA, VIPERtuning din Braila va inaugura showroom-ul de tuning, printr-o expozitie de masini echipate/tunate si standuri cu echipamente;
surpriza evenimentului: MEGASHOW BMW :twisted: |
mie , mi s-a parut mai mare bacau decat piatra de cate ori am fost.Sincer,nu m-am plimbat chiar in tot bacau ca sa vad cat de mare e.ce am observat rapid ....e "semaforul",defapt semafoarele.Ce naiba, chiar is eu nebun sau chiar tine foarte mult semaforu la voi? cand se face rosu...pai ai de asteptat tata,nu gluma, dar repet, poate mi se pare mie :)
|
In legatura cu susaua aia in valuri.... parca citisem prin ziar ca asa moare...stratul ala cica e un strat protector si nu mai vine nimic peste...decat masinile....
|
1 Attachment(s)
Bai frate.... cred cas vreo 400 de kg pe saraca motocicleta! :) :) prea tare poza :)
|
Quote:
in intersectii, in cel mai inutil mod, sunt puse, si facute in asa fel incat sa nu se sincronizeze niciodata... plus ca mai si tin frateeeee, de te apuca somnul...:evil::evil::evil::evil: p.s.: am facurt un topic nou, acum sa va vad ... :D https://forum.4tuning.ro/showthread.p...048#post433048 |
Inseamna ca nu mi s-a parut mie problema cu semafoarele.Dar care e faza? ca eu nu inteleg,de ce is facute sa tina mai mult decat altele?
|
Quote:
|
Quote:
si cand am trecut eu atunci pe galben cand am facut accidentul tot la fel nu era sincronizat oricum politaiu a zis ca sunt sincronizate de niste oameni destepti |
destepti a dracului
k le prinzi pe rosu imediat ce ai prins verde la precedentul, de nu te poti abtine sa te intrebi: oare vor sa faca orasul asta sa para mai mare? tot o strada principala si 3 ulite are in pana mea... |
Lasa ua ca au pus sa vezi cate secunde mai sunt pana se face verde semaforul...! :D
|
la 700 de ani dupa ce erau deja in bucuresti...
pana si-n roman sunt cronometre de cativa ani buni... :| |
pai acolo pe stefan cel mare era si normal sa puna la cate accidente au fost
si tot exista asa zisi smecheri care nu asteapta sa se faca verde adik 0 ci trec cand mai sunt 5 6 sec oricum multa lume numai intra pe galben acolo si parca e altfel |
sunt ei greoi k au lasat galbenul
dak are cronometru trebuia sa stea rosu pana la 0 si sa intre direct verde, cum sunt semafoarele prin alte orase... |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
ADik .... eu nu sunt calm, sunt nebun sau cum ca nu inteleg? :twisted: :lol: :lol: :lol: |
Adik esti nebun :D
|
Quote:
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 nu cred ..... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
:D :D nu esti nebun!! esti grabit!!:D :lol:
|
Quote:
Acum fara gluma ... nu sunt chiar asa grabit ... m-am mai linistit :shock: :D |
mamaaa, iar off-topic !
poze ceva cu masini modificate de prin urbea lui bacovia? :D:D |
numai cand vad numarul.... il stiu pe proprietar...
|
RaZv, alte masini am vazut, dar a ta???
|
Quote:
cunoastem .. cunoastem ... bah da nu a mai facut nici o achizitie ,cred ca e plecat din tara |
Andr3i, masina mea e stock. Desi si eu am o masina "tunabila" o prefer asa ;) .Nu cred ca ma voi apuca vreodata sa-mi tunez masina.De multe ori o masina in starea ei originala(plus niste jante adevarate, mari, daca vrei sa-i mai imbanatatesti aspectul) arata mai finutz decat una "tunarita" pe aici "dupa ureche".Dupa mine,500 SL cu "NKS" arata f fin.Oricat ai "tuna" un 206, daca il tragi langa 500 SL-ul ala negru, impunator, nici macar nu-l mai vezi.Stiu ca masina aia e din 1994 dar stiti ce se zice...La Mercedes nu conteaza anii...si in cazul 500 SL-ului e perfect adevarat.;)
Ciprian ala are acuma un Golf.Am poza si cu Golf-ul...e si ala putin modificat.Pun poza ceva mai tarziu. |
Quote:
|
chiar sunt curios sa vad cine e razv ?
si cunoaste multe din masinile ....de prin bacau stie la ce ma refer nu cumva ai bmw ul ala negru cu raz ? |
nu cred frate... ca are la avatar stapanul inelelor si cu vw... nu cred frate... oricum daca era razvan... il cunosteam de mai demult... cred
|
Quote:
iti dau perfecta dreptate, sunt doua clase total diferite si opuse aproape :!: e ca si cum ai compara o bicicleta cu un tank :lol: |
Ma oftica la om ca se lauda singur. Daca e cunoscator nu trebuie decat sa vina cu pareri bune pe aici si ne dam noi singuri seama ca e bun, nu trebuie sa zica el... si vad ca are ceva in special cu mine :) o fi vreun' dushman :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
nu e mort... poate ca unii privesc din "umbra" doar se uite pe forum si nu afirma nimik.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning