Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Kolegosu' 01-04-06 21:19

Re: Comentarii lucrari!

man este o buba cu fibra ta .... si iar mai este o buba la imbinarea intre spoiler si capota in rest arata Beeton keep it up :D

LKS 01-04-06 22:29

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
:D zi-mi si de asta ca zici bine :D

in afara de spoiler ...jantele alea sunt prea luminate ...adik ...lumina bate din partea stanga ...si ele au reflexii de soare pe ele ...

Kolegosu' 01-04-06 23:13

Quote:

Originally Posted by LKS
in afara de spoiler ...jantele alea sunt prea luminate ...adik ...lumina bate din partea stanga ...si ele au reflexii de soare pe ele ...

ete na si cu tine acu is reflexii de BLITZ mai ... in orice caz daca le dadeam desaturate nu mai aveau acelasi impact ..... eu zic ca arata bine cu jantele alea ;)

The game 01-04-06 23:31

2 Attachment(s)
comentati........

vio[s] 01-04-06 23:35

destul de frumos
dar la steagul ala trebuia sa ii dai mai putin opacity...
si cand ai lasar garda la sol in spate ti-a ramas o parte de masina ...
iar la spoilerul spate trebia sa faci cu negru distanta dintre roata si spoiler....

LKS 01-04-06 23:36

hmm...nimik prea special ...steagu ala de pe masina arata urat ...e prea plan ... trebuia macar sa`i dai transparenta mai mica

janta spate e stramba

The game 01-04-06 23:58

2 Attachment(s)
comentati......pls

ruver 02-04-06 00:05

deci nu vad mai nimic special la ea facut inafara de coborarea garzi la sol si matuirea deschizatori in rest .... ca ai inegrit grilu si prizele fata .......... nu dau bine macar pute-ai sa pui plasa asta e parerea me oricum se vede ca te-ai straduit, nu imi amintesc exact alte lucrari de ale tale da parca ai mai progresat...

Kolegosu' 02-04-06 00:12

Man nu te supara dar ce faci tu ... nu stiu ... este cam ciudat incearca si tu pe un unghi mai simplu si cauta-ti materialele cu atentie .... la asta paint job-ul nu da bine de loc este prea multa lumina si iarasi vinyl-ul este ciudat incearca sa folosesti culori mai putin tzipatoare ...Iar la S2000-ul de mai sus ce pot spune Vinyl-ul pune-l cu overlay si da-i duplicate layer si joacate la opacitate .... sper ca nu te-ai suparat pe ce am zis ia-l ca un sfat pt viitor . Cauta-ti tutoriale ;)

ra2 02-04-06 21:20

2 Attachment(s)
frumusica?comnetati plz

TazAless 02-04-06 21:31

*n-ai avut grija cand ai selectat capota pt a o "carboniza"(nu gaseam alt cuvant :lol: ) si la roata din spate e cam patratos in jurul ei :???:
*si unde ai scos manerul si semnalizarea se observa ;) scoate-le mai cu grija ca se vede ca o pata

ra2 03-04-06 13:29

stiu am vazut si eu pata aia da imi picau ochii pe mouse da ii fac azi toate retusurile...;)

TazAless 03-04-06 13:37

si nu stiu de ce... dar am impresia ca nu prea se potrivesc jantele alea... asa mi se pare mie sa vedem si alte pareri

ra2 03-04-06 14:26

1 Attachment(s)
refacuta....

TazAless 03-04-06 18:27

good job man ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning