![]() |
Re: Dacia PTM
e grav acum.. nu am gasit nici un sudor sa imi termin planurile :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva reparatii... am refacut caseta de directie (burdufe si vaselina), am gasit bobina de inductie sparta unde intra fisele(probabil daia mergea motoru intrerupt cateodata),si am gasit planetara rupta din tripoda care trebuie sa o schimb in urmatoaree zile... si apoi o voi pune la vanzare cu parere de rau:sad:
|
Am eu o planetara glentzer
:lol: |
nu mai am bani de piese am acasa 4-5 planetare ,fac eu din 5 una buna
|
Quote:
|
de-a moca asa?!?! :)))
Dupa ce ca sunt rare mai vrei sa o si donez :)) |
|
pai de ce? :???:
|
1400 :| daca imi da mie cineva 1000 o dau imediat... de fapt nu imediat dupa ce o vopsesc
|
pana la urma e din 2001 si daca cauti ai sa vezi ca una fara nimic pe ea, cheala e in jur de 1200-1500 asa ca asta e pretu cerut de mine daca e sa scad pretu iau din accesoriile dupa masina
|
nush eu zic ca e cam mult...
|
eu zic ca e un pret corect
|
daca te gandest la investitie da... daca te iei dupa piata auto nu
|
Invenţiile de pe maşină sunt mişto, dar nu īţi vei lua banii ăştia pe ea din 2 motive:
1. Nu este finisată cum trebuie, acele shaved doors nu sunt complete şi īn plus din ce am văzut, a cam crăpat chitul īn zona clapetelor. 2. Vopseaua. Nu am zis-o cu răutate, dar privesc mai obiectiv decāt tine sau prietenul tău. Am avut şi eu o tentativă de a-mi vinde Dacia, nu mi-au ieşit banii la īnceput şi foarte bine s-a īntāmplat, pentru că aş fi făcut o mare tāmpenie. Culmea este că ulterior mi-a fost oferit mai mult pe ea, dar nu aş mai da-o pentru nimic īn lume. Mai ales cānd Daciile devin din ce īn ce mai rare. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning